Каракачанов: България налага вето на Северна Македония за ЕС!

Ще бъде като студен душ за тях, заяви вицепремиерът
Обновена: 6 ное 2020 17:49 | 6 ное 2020 17:35, Веселина Йорданова
319
Каракачанов: България налага вето на Северна Македония за ЕС!
Снимка: БГНЕС

България няма да приеме преговорната рамка за присъединяването на Северна Македония към ЕС. Страната ни е уведомила Европейската комисия за отказа си.

Причината - поставените от България условия към Северна Македония не са вписани в преговорната рамка, а в съпътстващата я декларация на Съвета на ЕС. По този начин не се гарантира изпълнението на поставените от страната ни условия.

Още по темата
“Ако ние сега ги оставим, те утре ще ни се тропосат отново с тези претенции. И този път, като член на ЕС, ще създадат сериозен проблем“. Това каза в предаването "Брюксел 1" вицепремиерът Красимир Каракачанов.

"Моята прогноза е, че сега ветото на България ще бъде един студен душ за тях", заяви Красимир Каракачанов.

"Надявам се този студен душ да им подейства да излязат от своите илюзии, ще доведе до отрезвяване, сядане на масата и честен диалог между хора, които имат обща история и говорят един и същи език. Това очаквам. Ако не – няма проблем, ние не бързаме“, добави вицепремиерът.

"28 години спориха с Гърция. Ние сме готови и на такъв дълъг разговор", категоричен е вицепремиерът Красимир Каракачанов.

Цялото интервю на Милена Милотинова с Красимир Каракачанов гледайте в предаването "Брюксел 1" в събота, на 7.11.2020 от 17.30 часа, по Bulgaria ON AIR!


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
6
 
7
 
! Отговори
Кънчо Мисирков преди 3 години
Българите бъркат твърдоста с мръсотията.Никога мръсника неможе да се нарече твърд.
219
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Makedonija slobodnaа вие сте закопани в античността и в 1945 година когато е измислен езикот и нацията ви
218
1
 
8
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
докато не се почистят от налазилите ги сръбски *** и коминтерновски кърлежи няма да имат прогрес.Да не срамят славните македонски войводи ,а да започнат да разчистват!
217
6
 
10
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Били ли сте в Скопие? Аз бях есента на 2018. Ужасно големи паметници на кого ли не, Александър Македонски на първо място, Наполеон Бонапарт (и той е македонец ако не знаете), Гоце Делчев и т.н. Импозантна сграда - на нея пише "Национален исторически музей". Е такава грандоманщина не бях виждал! Че дори и триумфална арка имаше! Наистина трябва малко да ги ударим по рогата, много са се самозабравили!Прочети още на: https://dnes.bg/balkani/2020/11/03/83-8-ot-bylgarite-sa-protiv-podkrepata-za-makedoniia-po-pytia-kym-es.468351,4
216
11
 
9
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Вари го,печи го ...ченгето си е ченге. Да не се чудим след това защо никой не ни обича. За пореден път доказваме,че не сме за Европа.С мисленето от миналия век не може да вървим напред.Сега беше момента да покажем,че мислим за просперитета на нашия регион.Така е винаги когато се залага на куцо магаре.Загубихме ние и нашето бъдеще.
215
10
 
7
 
! Отговори
Караибрахим преди 3 години
Щом сме оставили шкембе войвода да ни прави външна политика, значи има голям проблем. МВРО не прави нищо друго освен предизборна кампания, демек нищо не свършиха за 4 години па айде една Македония да блокираме, че да се покажем. Договора ни е от 2017 година- сега ли се сети тоя трътльо че не се спазва?
214
2
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Точно така, много правилно! Подкрепям напълно!
213
7
 
4
 
! Отговори
Великата България преди 3 години
До БългаринСтрана на предатели!
212
2
 
1
 
! Отговори
македонския въпрос преди 3 години
До македония в ЕСОстава си във сила!
211
4
 
8
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Браво!
210
18
 
5
 
! Отговори
македония в ЕС преди 3 години
вкарването на македонците в нато и ЕС е кол в *** на руснацитезапомнете го товаако предателя радеф е против да знаете що
209
4
 
3
 
! Отговори
брех преди 3 години
До нее не такаобслужва интересна а путин спирнато на македония от ЕСвкарай макетата в ЕС после ще се оправяме
208
10
 
4
 
! Отговори
нее не така преди 3 години
спирането на СМ към ЕС обслужва само интересите на ***, вкарай *** в ЕС пък после ше се оправяме кой къв език говорне забравяйте москва създаде македония за да разделя балканите, сега и давате кокал на гладно кучене така молягледайте си интереса малко по на далеч от шкембетата
207
4
 
8
 
! Отговори
Иоан преди 3 години
До ПетърТочно така но Северна Македония е втехната окупационна зона. Големите сили дадоха РС Македония на Сърбия за участито в 1св в на страната на победителите. България НЕ БЕШЕ на тази страна нито в 1-та нито в 2-та св. война. Та за това са и` откъснали не само Северна ами и Южна Македония за която шкембе войвода, мълчи като залит. Е там няма сила. Сила има само срещу Роми, Македонци които не са българи и евреи които са ги изпратили фашистите в Треблинка ама само те от еверна Македония.
206
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въобще не трябва да се занимаваме със тия .Мразят България.Оставете ги каквито искат да са ..
205
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гycи Войводя пак кърти!
204
0
 
0
 
! Отговори
До Бунгар преди 3 години
Не разбирам ника ти. Какво искаш да кажеш с него? Не е лошо да знаеш, че бунгарус е семейство много отровни азиатски и австралийски змии, крайтове. Вероятно най-много смъртни случаи има след ухапвания на крайтове.
203
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
българския политик е толкова глупав и самовлюбен, че не вижда истинските проблеми на съседите. На всичкото отгоре им пробутва своите проблеми - като техни.Не е ясно дали вижда проблемите на страната си или живее на заем.
202
6
 
6
 
! Отговори
До анонимен 174 преди 3 години
"..албанците, демографски бум направиха с едни прости телодвижения, в които ние се оказахме по-лениви!"В началото на 60-те албанците с СР Македония са били около 100000 души, сега са около 1500000-1600000! По закона на Петьо Берон "Популацията е пропорционална на копулацията." излиза, че албанците здраво са поработили! А този от снимката май въобще е мързелувал или инструментите му не струват и се е обърнал към доносничеството и политиката! Горкият! Само с плюскане не се живее! Шкембе без ум!
201
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шкембе войвода с шкембе казармата ще претопи балканите и всички роми.Той е българския хитлер - казармата те прави свободен.