Койчев: Предизвикателство за ваксините е логистиката

"През пролетта пандемията до голяма степен ще бъде овладяна"
Обновена: 3 дек 2020 22:55 | 3 дек 2020 22:54, Веселина Йорданова
19

Изключително важно е ваксината за Ковид-19 да е ефективна, безопасна и достъпна. Като имаш големи очаквания, те трябва да са подкрепени със сериозни доказателства." Това заяви в "Денят ON AIR" общинският съветник и председател на СДС-София д-р Антон Койчев.

"Mного голямо предизвикателство пред всички страни в света e дистрибуция, логистика, снабдяване - неща, в които ние не сме силни като общество", коментира д-р Койчев.

По думите му проблемът в България винаги възниква с изпълнението.

"Все още не са разгледани достатъчно хора как им влияят ваксините. Няма как преди да минат тези тестове, ваксината да бъде поставяна на хора", подчерта пред Bulgaria ON AIR общинският съветник.

Той поясни, че би трябвало от януари поетапно да се ваксинират хората.

"В България ваксинирани ще бъдат първо рисковите групи и постепенно ще се разширява кръгът.  През пролетта тази пандемия в голяма степен ще бъде овладяна", каза Антон Койчев.

Той коментира и ваксината на Русия.

"Никой не може да каже дали е опасна руската ваксина, но не се различава от другите. Обаче има много съкратен етап на проучвания с доброволци, което буди подозрения, а не това дали страната може да създаде ваксина", посочи Койчев.

По думите му страните се надпреварват коя първа ще създаде ваксина.

"Няма смисъл от това нещо, трябва светът да обедини усилия. Когато парите започват да изместват грижите за живота, отиваме в престъпление", смята той и добави, че би се ваксинирал, защото вярва във ваксината.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: СДСАнтон Койчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До SSИ какво е ценното, на това, което написа. Естествено, че ако си преболедувал, никой няма да те ваксинира. И без да се тупаш в гърдите, колко голям мъж си.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Измама!Всичкото което твърдиш е лъжа, мой човек. Китай предаде образци с жив вирус още в началото на всички. Работят повече от двеста екипа. Това, че някаква американска фирма е закъсняла, си е неин проблем. Това за нечуваните фирми си го заври, знаеш къде. Ти може и да не си ги чувал, проблема си е твой.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 16Определено не разбираш? Или манипулираш? Руската ваксина не е създадена по-рано. Путин се изтупа с пета в гърдите в стил "руское г.овно самое большое *** в мире" ета, когато обяви, че са готови и я предлагат за утвърждаване на 2 фаза. Това е безумно. И сега нямат завършена трета фаза, а започват да ваксинират. Пази боже, ако има сериозни странични ефекти.
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може би аз нещо не разбирам, но не може всички останали ваксини да имат по-дълъг етап на проучване от руската, щом са създадени доста след нея.
14
1
 
1
 
! Отговори
Сарказъм преди 3 години
Ех тази логистика е бич божи в България. Заради нея умират хора. Сигурно трябва да се направи Агенция по Логистика с капитал 1 милиарда лева за да върви всичко по мед и масло.
13
0
 
2
 
! Отговори
До 12 преди 3 години
На тебе ако ти кажат да си пиеш урината защото е полезно, със сигурност ще го направиш. После кой бил ***. Че даже и полицията искаш да ги пребира.. хаха. Разбирам, че на някой хора им е трудно да мислят и даже не се опитват. Но поне не бъди агресивен към мислещите
12
0
 
2
 
! Отговори
Измама! преди 3 години
Как няколко нечувани фирми откриха ваксини точно след като Тръмп слезе от власт? Имам познати, които работят в доста голяма американска фирма за лекарства. Тяхната ваксина се разработва от началото на епидемията и още не е минала всички фази и тестове. В тия ваксини със сигурност има някаква измама. Или са имали и болестта и лекарството, или ще ни инжектират витамин ц. Още една подробност - вече е доказано, че коронавируса не е естествено появил се. Някой го е създал и пуснал
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашите минаха вируса. Меркел ще се ваксинира по телевизията, след нея всички васали от Източна Европа ще минат през Покръстването.Орбан и Полша ще откажат да се ваксинират, защото не искат Съветския европейски съюз да ги командва.
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обама, Клинтън и Буш са тримата ***, които ще се ваксинират пред целия европейски народ. Европейците ще ги последват.
9
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предизвикателството пред ваксините е да се открият глупците, които ще си инжектират този ***...
8
5
 
4
 
! Отговори
SS преди 3 години
Нито аз ще се ваксинирам,нито ще разреша на жена ми ,нито на сина ми.В къщи каквото кажа това става . Сина ми преболедува вируса и за малко да го изтървем.Самия аз го изкарах на крак и бях под карантина защото бях около него и го обслужвах.Всеки ден ми се обаждаха по тел роднини и ме питаха живи ли сме.Добре че беше съпругата да ни готви и да ни носи храна по време на карантината.Никакви експерименти със здравето.
7
1
 
7
 
! Отговори
SS преди 3 години
С тия ваксини ставаме опитни зайчета.Питам? Защо управляващите не дадът личен пример? Да се ваксинират пред очите на целия народ със ясно видима ваксина пред камерите.Защо?
6
1
 
5
 
! Отговори
мак преди 3 години
Много бързат с ваксиниране, а това е подозрително. Срока за тестване ми се вижда кратък.
5
1
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
как баба от някое село ще се ваксинира ... няма как!
4
1
 
2
 
! Отговори
 kak ne преди 3 години
До Анонименporedniq izrodd w BG politika
3
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Утре всички на митинга на Волен!
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"дистрибуция, логистика, снабдяване - неща, в които ние не сме силни като общество"Да попитам господин депутата от СДС, дистрибуцията, логистиката и снабдяването работа на обществото ли е или на Управляващите ?Ако осигурят тези три теща, Обществото трябва да вземе индивидуално решение всеки за себе си и за близките дали да се ваксинира или не. Защото като е за вземане на пари е работа на депутати и партии, за всичко остало е виновно "обществото"
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо са по- специални тези "ваксини"?100 години нямахте процес с логистиката, сега имате, но това било ваксина. Аре у лево.