Бойко Борисов: Ваксината е безопасна и ефективна

Страната ни е в готовност да получи първите дози
21 дек 2020 18:46, Нели Христова
143
Бойко Борисов: Ваксината е безопасна и ефективна
Снимка: БГНЕС

Европейската агенция по лекарствата даде положително становище за използването на ваксината на Пфайзер и Бионтех. Оценката се базира на научни данни, които доказват, че ваксината е безопасна и ефективна. Това написа в профила си във Facebook премиерът Бойко Борисов.

Очаква се Европейската комисия да издаде разрешение за употреба на ваксината в ЕС още тази вечер. България е в пълна готовност да посрещне първите ваксините. Благодарение на общите европейски усилия скоро ще се справим с тази криза, посочи премиерът.

 

🇪🇺Европейската агенция по лекарствата даде положително становище за използването на ваксината на Пфайзер и Бионтех....

Публикувахте от Boyko Borissov в Понеделник, 21 декември 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пандемията била Световен политически проект ????ХахахсхагаИ вече 14 месеца няма изтекла информация ? Ти даваш ли си сметка,че за " световен политически проект" отговорните и съпричастни лица са стотици хиляди !!!??Гань() тотално е изпушил !
78
1
 
28
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
БОРИСОВ АКО НЕ ТЕ ИЗМАМИ И ИЗЛЪЖЕ , ЗНАЧИ ТОВА НЕ Е БОРИСОВ
77
2
 
12
 
! Отговори
събудил се скоро преди 3 години
Другарю Генерал, а ваксина/безопасна/ за новия щам ще има ли скоро?
76
3
 
2
 
! Отговори
До 77 преди 3 години
Лидерите *** които симпатизирате какво препоръчват?Абе ти сериозно ли? Говорим за ваксина, това не е от квалификацията на лидерите, особено на нашите.Но поне потвърди това , което написах и което много хора вече се досещат, тази пандемия е световен политически проект,в дави си го кръстиха Глобалното нулиране , а основателят *** форума дори е издал книга по темата със същото заглавие..Айде пробвай сам да мислиш като за целта първо си изключи телевизора.И медикаменти не се назначават от полити
75
0
 
23
 
! Отговори
Не извратен тип преди 3 години
Аз съм патриот,докато не се ваксинират първо депутати,премиер,министри аз ваксина няма да си сложа,за мен по важно е бъдещето и стабилността на България а тя миава през здрави ваксинирани политици
74
0
 
10
 
! Отговори
До 77 преди 3 години
Да ! Видяхме колко го е грижа за обществото. Да не сте чели само Винету?
73
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОТГОВОРЕТЕ НА КОМЕНТАР 77 !!!КВО ЦЪКАТЕ САМО МИНУСИ БЕ !Да се видите какви коне с капаци сте !
72
1
 
14
 
! Отговори
Дедо преди 3 години
До ЧичоЧичи, отстъпвам ти моята ваксина ако си наплашен до смърт.
71
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре бе,плюете Борисов по повод ваксините,любопитно ми е лидерите,на които симпатизирате,какво ви посъветваха ? Знаете ли становище на някой от тях ? Управлението на държава не е само икономика.Управлението е и грижата за обществото в здравен,културен и морален аспект ! Нинова,Радев,триото,Слави -какво казват.Или те само критикуват ? Чудя се какви амбиции за управление имаш като се криеш като плъх в сублимен момент,без значение дали си в действаща опозиция или тепърва прохождаш в политиката !
70
18
 
1
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
За България е препоръчително да направят ваксината задължителна (силно се надявам Бацица да въведе такъв закон). Само така максимално бързо ще се измъкнем от ситуацията. Иначе ще продължим да затъваме и икономически и от към брой починали.
69
0
 
14
 
! Отговори
колето преди 3 години
Бий си тогава ваксината в тиквата и дано поумнееш
68
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още преди да обявят пандемията от Ковид, СЗО ударно направи предварително планирани промени-смени критериите за пандемия от брой почина Али на брой заразени,забрани аутопсиите на починалите от ковид.И най-важното предотваратяване възможността за искове към съда по правата на човека, за отнемане на права по време на локдаини. От ЕС много бързо о без затруднения заделиха милиарди за борба с Ковид, все едно предварително са били готови.Имам още примери, не можете да ги наречете конспирация
67
0
 
10
 
! Отговори
Бутафорко преди 3 години
До СмяхНе разбрахте ли, че и да даде пример, всичко ще е театър за пред публиката?
66
0
 
12
 
! Отговори
Смях преди 3 години
Тиквун да даде пример и да се боцне пръв.
65
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега е момента да видите колко струват Радев и всички възстанници!Тези хора с политически амбиции за власт знаят едно и също и го повтарят като папагали.Чекмеджета,Барселони и т.н.Но когато трябва да са в помощ на обществото,да го навигират в лутането и да изразят становище за раздирания от противоречия К19,те се покриха като мижатурки!Тези,които не вярват на Борисов,на кого да повярват?Къде са тези мошенници сега,когато обшеството има нужда от тях ?! Да си кажат мнението!Това тяхно бездействие
64
0
 
18
 
! Отговори
Размисли и Страсти преди 3 години
Аз не смятам, че Бойко е написал това в профила си във Facebook.Той е твърде зает за такива писаници, някой от придворните му е писал.
63
1
 
14
 
! Отговори
дядо Киреза преди 3 години
Някои от нашите май не видя публичната инжекция на Пфайзер в САЩ и припадъкът на момичето...За сведение - това не е първият припадък,а поредният...Още и 6 човека са починали при изпитанията...и тази вакцина американците я купиха от Германия,а немците сега сключват договор с Русия за производството на Спутник...Защо ли???
62
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая пандемия е политически проект,и не се бори с ваксини. На всеки самостоятелно мислещ човек му е ясно.
61
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора не се притеснявайте! Ще преминем и през това под мудрото ръководство на генерал Борисов. Очаква се следващата година да построи още 15-16 км от магистралата, така че му се доверете.
60
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С нетърпение очаквам становището на Радев.Той е Президент на България и категорично трябва да излезе с такова!Не ми говорете,че не е негова работа.Пандемията е наречена СВЕТОВНА и политическите управници трябва да бъдат съпричастни с нея!Да излезе и да представи мнението на неговите експерти.Като президент има ресурса да е осведомен първи !Да бъде конкретен,точен и ясен!Всичко останало е бягане от отговорност,страх!А другите възстаници къде се скриха?!Отхвърлянето на решение,не е решение!