Бойко Борисов: Ваксината е безопасна и ефективна

Страната ни е в готовност да получи първите дози
21 дек 2020 18:46, Нели Христова
143
Бойко Борисов: Ваксината е безопасна и ефективна
Снимка: БГНЕС

Европейската агенция по лекарствата даде положително становище за използването на ваксината на Пфайзер и Бионтех. Оценката се базира на научни данни, които доказват, че ваксината е безопасна и ефективна. Това написа в профила си във Facebook премиерът Бойко Борисов.

Очаква се Европейската комисия да издаде разрешение за употреба на ваксината в ЕС още тази вечер. България е в пълна готовност да посрещне първите ваксините. Благодарение на общите европейски усилия скоро ще се справим с тази криза, посочи премиерът.

 

🇪🇺Европейската агенция по лекарствата даде положително становище за използването на ваксината на Пфайзер и Бионтех....

Публикувахте от Boyko Borissov в Понеделник, 21 декември 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
21
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 3 години
Откъде е сигурен, някой му каза или вече се е ваксинирал?!
58
0
 
16
 
! Отговори
Чучало преди 3 години
Долен ***! Теб набързо те излекуваха в болницата, но хилядите други са заключени и тръшната в кюшето и ги чакат да умрат. Колкото се може по-бързо и ти да отидеш при тях, но и по същия начин
57
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Политиците и фармацевтичните компании са ПОСЛЕДНИТЕ, които искат да помогнат на хората. Примери страшно много, особено за компаниите. Преди 8 години например, фармацевтичният гигант ГлаксоСмит Кл***йн е глобен с 3 МИЛИАРДА долара, след като излиза наяве информация за масово подкупване на лекари, за да предписват определени техни лекарства на неподходящи за тях възрастови групи (деца). Вие си правете заключенията.
56
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми ваксинирай се пръв ти бе, Бойко, виж че няма опашка от желаещи!Няма да прередиш никого, ваксинирай се като си толкова уверен!Европейската Агенция по Лекарствата издаде "УСЛОВНО" разрешително за ваксината.Това най-вече означава, както четем на сайта на агенцията, че през следващите две години задължават производителят да предоставя данни за страничните ефекти, които евентуално ще получат милиони ваксинирани, за да бъде тя окончателно одобрена.Досега са правени експерименти на 44 000 души.
55
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
https://youtu.be/Vxb8Uj4atGIСпряха да снимат ваксинирани
54
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали за рекламата ще получи мани за чекмеджето? Заслужил ги е, сладурчето!
53
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Припадат лекари и сестри след ваксинация. Затова спряха да снимат хора по време на ваксинация
52
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само да вметна, че изпълнителният директор на Пфайзер- Алберт Бурла все още не се е ваксинирал, а компанията му, както и тази на Модерна отказват да поемат отговорност какво ще ти причинят продуктите им, включително и съдебна отговорност. ;)
51
0
 
17
 
! Отговори
Бавно и полека преди 3 години
Много си падам по личния пример. Израелският премииер Нетаняху може да е доказан престъпник, но поне му стискаше да се ваксинира пръв в страната пред камерите. Хайде сега и Боко да даде пример начело на целия НОЩ, барабар с министрите. А, да - същото очаквам и от топ-мениджърите на Pfizer, които проявявят странно (меко казано) нежелание да се ваксинират публично със собствения си продукт.После чакаме няколко месеца дали ще се проявят силни нежелателни странични ефекти при доброволците.
50
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като е безопасна,да ваксинира цялото си семейство пред камера и да се предава на живо, заедно с разопаковането на ваксината
49
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори и децата знаят, че ваксините се поставят преди да е започнал сезона на грипните вируси и трябва човек да е клининично здрав.Защо масово лекарите отказват ваксината, тиквата да не е по-компетентен от тях?
48
2
 
11
 
! Отговори
мислете преди 3 години
бийте си ваксата,после,адиос мучачос,салто мор-тале,ариведерчи,сбогом гринго,те се сражаваха за родината,бай бай,дасвидания
47
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами ваксинирай се бе, Бойко, ваксинирай и внуците си. Кво чакаш? Или викаш, тя ваксината безопасна, ама аз ще почакам...
46
1
 
13
 
! Отговори
Васил Тодоров преди 3 години
ОТ КЪДЕ ЗНАЕТЕ? НЕЩО КОЕТО НЕ СТЕ ГО ЯЛИ НЕ МОЖЕТЕ Ш ДА КАЖЕТЕ ЧЕ Е ВКУСНО.
45
0
 
28
 
! Отговори
мак преди 3 години
Дали е безопасна, щом производителите си измиват ръцете от отговорността за странични ефекти? Доколко е позната - сътворена и тествана за нула време? тулупа повтаря като папагал това, което се иска от него, но дали ще се ваксинира се съмнявам.
44
0
 
19
 
! Отговори
тт преди 3 години
Бойко Борисов: Ваксината е безопасна и ефективна-------------Ами хайде, какво чакаш дай пример и започни със себе си и цялата си рода, с децата и внуците!Пък ние ще изчакаме до март 2021 г., да видим резултата!
43
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам *** въпрос-къде изчезнаха обикновените вируси?
42
2
 
14
 
! Отговори
КЛ преди 3 години
Нашият любим Вожд, Пръв Ръководител на Управляващата Партия, Доктор на Неуките, Негово Премиерско Величество потвърди подкрепата си за ваксината на Пфайзер, която неговите Началници от Брюксел са одобрили.Хвала на таквизи люде. Хвала, Ваше Величество.В крак с технологиите. Изпреварил морално остарелия туитър на мистър Тръмп.Титан на съвременната мисъл. Хвала.
41
8
 
3
 
! Отговори
До 41 преди 3 години
Поставена е на над 200 хиляди до сега !!!
40
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-простия човек в държавата щом казва, така е.