Борисов: Да сме състрадателни и смирени!

Премиерът с поздрав за Коледа в социалните мрежи
25 дек 2020 09:30, Петя Славова
168
Борисов: Да сме състрадателни и смирени!
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов направи поздрав за Рождество Христова с пост на страницата си във Facebook.

Борисов отбелязва, че след такава тежка година, си даваме сметка кои са най-съществените неща и добави, че е необходими да сме състрадателни, смирени, по-добри и по-човечни.

"Честито Рождество Христово! Днес е един от най-големите християнски празници, изпълнен винаги с надежда за по - добри и светли дни.

Още по темата

Това са моментите със семейството, срещите с приятели, споделянето, детските усмивки. Тази година е необичайна. Сега най-силно оценяваме възможността да видим близките си и приятелите си здрави.

Много са нещата, които доскоро смятахме за даденост, а днес виждаме колко са значими. Да можем да споделим празника с любимите си хора - ще е най-големият подарък.

След такава тежка година, си даваме сметка кои са най-съществените неща. Време е да сме състрадателни и смирени, да сме добри, да сме по-човечни.

Бъдете живи и здрави – това наистина е най-важното. С Божията помощ и с работа ще излезем от тази пандемия и ще превъзмогнем кризата."

Честито Рождество Христово! Днес е един от най-големите християнски празници, изпълнен винаги с надежда за по - добри и...

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 24 декември 2020 г.

Преди ден премиерът се снима със своите внуци и отново поздрави в социалните мрежи хората с Бъдни вечер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
6
 
14
 
! Отговори
Луд умора няма преди 3 години
Кой го казва? Хайде, чиба, млъкни за малко, не ни разваляй празниците
38
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов: Да сме състрадателни и смирени! ........Румен Радев: Да бъдем единни в усилията си да съхраним духовността! .. За всеки влак си има пътници другари,стига да си платите билетчето,сикишът е винаги от олигархията,и винаги е фор фри/безплатно.Дори и вазелинът.Весела Коледа и си опичайте акълът.
37
5
 
16
 
! Отговори
дядката преди 3 години
Тоя гьозбайджия как се гъне и суче, как се прави на света вода ненапита ,а?Бойко не ти минават мурафетите вече, скоро ще има Бог да те прости......
36
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори на на празниците ни се натрапва този, който вече стои по-високо от Василий в историята!
35
5
 
20
 
! Отговори
Киро коравио преди 3 години
Да сме състрадателни и смирени към твоите кражби и некадърност. Оставка и затвор. При Янко Лудия в централни ще падне здрав секс
34
7
 
3
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 3 години
Бойко кога ще въведеш задължителна ваксина за социално-слабите и тези, които влизат в страната?
33
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Троловете на мафията бачкат и на коледа, мачкай Гешев.
32
6
 
15
 
! Отговори
Чичо Бък преди 3 години
ПЪЛНА МАСОВА И УЛТРА-ДЕТАЙЛНА РЕВИЗИЯ НА БОКО ТИКВАРА И 11 ГОДИШНИЯ МУ КАБИНЕТ НА ВЛАСТВАНЕ И МАСОВ ГЛАД И ТЕРРОР .ПРОВЕРКА И РЕВИЗИЯ, ДО ПОСЛЕДНИЯ КЛАМЕР И ШРЕДЕР НА ДОКУМЕНТА/НТИТЕ !!КАКВО Е КРИЛ, РЯЗАЛ И ПОДПИСВАЛ !ВСИЧКОООООООО !!!
31
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пропагандата не спира и по празниците
30
7
 
18
 
! Отговори
Краси преди 3 години
Шкафчето ти е пълно гнусен комунист-милиционер Боко Тиквата!Лесно е да си смирен крадец безсрамен!
29
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най добрия!!!В истинсия и преносен смисъл!
28
8
 
13
 
! Отговори
ВОЛЕН АТАКА ПОБЕДА преди 3 години
БОИКО.. НА 2 ЯНУАРИ СИ ПОДАИ ОСТАВКАТА СМИРЕНО И СТРАДАТЕЛНО..ИНАЧЕ ЩЕ СТОВАРИМ АДА ВЪРХУ ТЕБЕ, ДЕБЕЛА МУТРА И ЗВЕРСКИ КРАДЛИВА И ДОЛНА .ТРЯБВА Д АИМА ПОНЕ ЕДИН СЪДИЯ.Д ОСЪДИ ТОЗИ КРАДЕЦ..НА КАТОРГА И ТРУД В КАМЕНН И ВЪГЛИЩНИ МИНИ , ДОКАТО ИЗДЪХНЕ .
27
6
 
18
 
! Отговори
Усмихнат и Смирен преди 3 години
До Анонимен 30В средновековието е имало феодали и крепостни селяни роби християни.По християнски са учени на смирение подчинение на господарите си и да се радват на мъките си и на бедността си, защото колкото повече се мъчат толкова по-добре ще им бъде в задгробния живот.Сега също нещата не са се променили много. Смирете се и осъзнайте обречеността си да служите на вашите господари и управляващи на тях да им добре, а за вас като напуснете този свят тогава ще ви е добре като в рая.
26
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
българите обедняват всеки ден внуците им ще трябва да плащат 20-те милиарда дълг дето го набута банкянския комунистза да има щастливи внуци с кюлчетабог да въздаде справедливост и не трийте бог вижда
25
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СМИРИ се толуп,достатъчно злини направи, разкарай се от очите на хората!
24
6
 
21
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
Борисов защо не си подвиеш куйрука и да се кротнеш !Ами ти нещастнико носиш само негативи за себе си с всяко смирено изказване, тъй като хората вече прекрасно разбраха що за чудо си !
23
6
 
19
 
! Отговори
Иху иху преди 3 години
Ти да си състрадателен се едно вълка да е станал агне
22
4
 
16
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
АЗ СЪМ СЪСТРАДАТЕЛЕН КЪМ ОНИЯ ДЕТО ИМ ДАВАТЕ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ДА СИ НАПРАВЯТ КЪЩИ ЗА ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ ПРЕКРИТИ КАТО КЪЩИ ЗА ГОСТИ. НАПРАВО МИ СЕ КЪСА СЪРЦВТО
21
8
 
8
 
! Отговори
Смирен преди 3 години
До Анонимен 27Това е немислимо да има промяна ПРИМИРИ СЕ. Потомството на Борисов ще поеме по наследство несметните богатства и получи власття и продължи да управлява и трупа мазнинки за следващото потомство.
20
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДО ПО ДОЛУ ПИСАЛИТЕ- ОМРАЗАТА РАЗБОЛЯВА. БРАТЯ БЪЛГАРИ, ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ, ЩАСТЛИВИ, ЗАЕДНО ЩЕ ПОБЕДИМ НАЙ ТЕЖКАТА ПАНДЕМИЯ.