Забъркаха името на доц. Мангъров в измамни реклами

Той се надява скоро да постигнем т.нар. стаден имунитет
6 яну 2021 08:52, Елка Василева
93

Името на доц. Атанас Мангъров беше забъркано в измама. Сайтове с фалшиви реклами използват авторитета на лекаря, за да продават противопаразитни препарати.  Мангъров е подал сигнал до Facebook.

"Също така съм сезирал и ГДБОП, имам приятели там и ми казаха, че сървърът идва от САЩ и няма как да бъде достигнат", обясни доц. Мангъров пред Bulgaria ON AIR.

Измамите, при които се използват известни лица за фалшиви реклами, не са нещо ново, но въпреки това все още има хора, които се подлъгват и им се доверяват.

"Всички тези неща са лъжа, измислица. Хората не бива да се хващат и да купуват подобни продукти, защото това е мошеничество", подчерта медикът.

Иначе доцентът, който често ядосва властта, вече си е честитил Новата година с премиера Бойко Борисов и приятелските им отношения продължават, въпреки че доц. Мангъров отказа да се ваксинира, а беше призован да го направи, при това публично.

"Просто приемам това като някаква форма на шега, но аз съм обяснил, че хора с антитела няма нужда да се ваксинират", отбеляза доц. Мангъров.

В момента е запълнен само 1/3 от капацитета на Ковид клиниката, която ръководи доцент Мангъров, а той се надява, че скоро ще постигнем т.нар. стаден имунитет, при който 70 на 100 от хората ще имат имунен отговор срещу коронавируса.

Вижте повече в репортажа на Даниела Владимирова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахаха,не цъкайте минуси на коментар 5,а кажете правилно ли е според вас да се манипулира истината без реални доказателства ?Едно е да изкажеш мнение и размисъл,съвсем друго е да изкривяваш истина чрез фалш и измислици !
7
11
 
16
 
! Отговори
българин преди 3 години
Само на Мангъров вярвам !!
6
5
 
2
 
! Отговори
А.Колев, пасе кози преди 3 години
Мангъров- враг номер 1 на Тутраканската селищна система, и Чорбана, и Чорбана, Господ здраве да дава на народния поет ваничка баничка и синовете му.
5
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва спешно закон за фалшивите новини ! България е в топ 5 на европейските държави в това отношение ! Оня ден видях как нарочно е пуснат изрязан клип с ваксинирането на висш служител,на който заради техническото време за направата на снимки бе позирано със спринцовка с предпазител на иглата след реалната манипулация станала за секунда.Това е наглост и пошлост ! И после защо хората не вярвали ! Ами няма да вярват,докато *** и пульо тръби глупости и манипулира истината безнаказано !
4
17
 
15
 
! Отговори
Т преди 3 години
Браво на доктора за професионализма и обясненията. Държи и не отстъпва на политически натиск. Другите им липсва професионална етика и топки!
3
18
 
15
 
! Отговори
Т преди 3 години
Браво на доктора за професионализма и обясненията. Държи и не отстъпва на политически натиск. Другите им липсва професионална етика и топки!
2
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ясно, хората които имат логика, казват истини и пресичат интересите на глобалистката перверзия ще бъдат бутнати в калтта. Това е ясно.
1
3
 
8
 
! Отговори
Винету преди 3 години
Мангъров, що издаде, че отделението ти е 66% празно?! Марш да се ваксинираш! Аз казах, ХАУ!