Борисов: Младите са сигурни в доходите си, затова има и деца

Успяхме да постигнем това повече хора да остават в малките населени места
Обновена: 17 яну 2021 18:46 | 17 яну 2021 18:46, Веселина Йорданова
504
Борисов: Младите са сигурни в доходите си, затова има и деца
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов заяви, че младите хора в България се чувстват по-сигурни, което се дължи на ежегодното увеличение на доходите и създават семейства.

"И за радост - навсякъде има ръст на раждаемостта", изтъкна министър-председателят.

Още по темата
Това е другото богатство, което успяхме да постигнем - колкото може повече хора да остават в по-малките населени места. А те като имат чист въздух, природа, красота, училища, детски градини, ясли, индустриални зони, като имат поминък, защо да отиват в големия град, заяви Борисов в Раковски, където разгледа изградения спортен комплекс.

Премиерът припомни, че само за София миналата година правителството осигури допълнителни 65 милиона лева за 23 детски градини, а отделно се отпускат още много средства и за детските градини в малките населени места.

"А за децата на докторите и сестрите осигурихте 3,5 милиона лева за детска градина в двора на Александровска болница“, посочи министърът на здравеопазването Костадин Ангелов, който бе заедно с премиера в Раковски. "Това са все пари на данъкоплатците, но обслужват доктори, учители и всички семейства – затова са насочени на правилното място", категоричен бе министър-председателят, цитиран от правителствената пресслужба.

Премиерът разгледа изградения спортен комплекс в Раковски, който разполага с два тенис корта, игрища за баскетбол, стрийтбол, футбол, волейбол. Амбицията на местната власт е да построи и голяма многофункционална спортна зала.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


504
Още по темата: Бойко Борисовдоходи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
276
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ви е болно, че Бойко пак ще ви бие на изборите :)))
275
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На лъжците да се отрязва езика.Хубав е този Крумов закон, защитаващ ни от отровното въздействие на лъжците.
274
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутро, бай Ставри те чака, а кюлчетата ти ще ги разпределим за младите, за да правят деца!
273
4
 
21
 
! Отговори
От Далече преди 3 години
Прав е ББ. Той има в предвид ромското мнозинство!
272
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не че нещо, ама Националната статистика още не е изнесла даже предварителните данни за 2020, а вие тука си чешете езиците.Да не излезе накрая че има спад, а само 2-3 Софийски болници, където тичат да раждат от цялата страна, има някакво покачване.
271
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е самата истина - хората правят деца, когато се чувстват сигурни в отглеждането им!90-те години не можехме да видим малки деца по улиците!
270
2
 
13
 
! Отговори
Джани Родари преди 3 години
Някога в една далечна страна, мили деца, бил пристигнал от морето хитър и смел пират. Той завладял тази страна и назначил близките си за пирати за министри, шефове на банки и театри. Сменил и езика. Например думата пират, започнала да означава благородник. Рано сутрин, вместо да се казва добро утро, казвали лека нощ. Поданиците започвали деня с лъжа. А преди лягане се поздравявали с "добър ден".
269
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, уродлив е тоя седесар, бе! Непоносим и уродлив!Как е възможно 11 години да говори лъжи и глупости и пак да има **** дето да му се връзват?!?
268
3
 
20
 
! Отговори
6 преди 3 години
Борисов премина към съчиняване на вициве за раждаемостта!
267
4
 
12
 
! Отговори
май май галба преди 3 години
Абе аз не гласувам по принцип ,*** на тези избори 6те отида да помогна да загробим Гроб
266
4
 
22
 
! Отговори
ала бала преди 3 години
Боко майтап ли си прави6 или ве4е се 4уди6 кво да дрънка6 та да привли4а6 вниманието.Раждат се предимно мнг-ал4та а нормалните хора имат масово по 1 дете и тук там по макс 2.Ако това е постижение и сигурност зна4и българите ще станат отново около 8-9.000.000 след около приблизително 500 год когато мнг-ал4етата 6те са петорно и пове4е-голям успех и голямо бъдеще и голяма сигурност-въобщеголяма работа
265
2
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Това изказване е нещо като---робството едно време --казваш на робите че са роби ,,но поне могат да си похапват захарна тръстика от време на време ....мда
264
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Децата са ,,матрял за месомелачката''.За да процъфтява олигархията на една страна е нижна жива сила за да печели и защитава управляващата олигархия.Иначе идват съседните суверени и подчиняват наложилата се олигархия в държавата.Закони Джеки.
263
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз смел въжеиграч, тоз хитър мъжне каза истината нито веднъж -Освен (и то е добродетел тоже)Противното за да се предположи.
262
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъй, тъй затова човечеството е на стотици хиляди години. Доходите са решаващи. Най-вече за братовчедите :)
261
4
 
29
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 3 години
Един призрак броди из България,призракът на ПСИХИЧНОБОЛНИЯТ...
260
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не може да налагат цензура и да забраняват обикновени ежедневни думи, които те самите използват в статиите си. Пише мисирката, ти го цитираш в коментара си и хоп - цензура.Значи за мисирката-репортер няма цензура, може да си пише всякакви простотии, а за нас има. От къде на къде?!Като ги е шубе да наричат нещата с истинските им имена, да отиват на кооперативния пазар да продават домати и краставици, не да правят журналистика, *** ***.
259
1
 
23
 
! Отговори
Ина преди 3 години
Сигурен в доходите си само ТИ ***
258
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боце и ромите = голяма раждаемост ! Жизнен стандарт на българите , под този на сомалиицте !Корупция , мизерия и деградация - това донесе герб !
257
11
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
...Тройната коалиция беше 500 лева

Спонсорирани публикации