Борисов: Наследниците на комунистите искат властта на всяка цена

Премиерът заяви, че познаването на миналото дава поуки за бъдещето
738
Борисов: Наследниците на комунистите искат властта на всяка цена
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов отбеляза Деня за почит към жертвите на комунистическия режим.

Още по темата

"Вечна памет на жертвите на комунистическия режим! Преди 76 г. така нареченият "Народен съд", който нито е народен, нито е съд - дава началото на един от най-черните процеси в нашата история. Нелегитимен, примитивен и политически контролиран, той ликвидира физически част от елита на нацията. За съжаление, все още има гласове, че този престъпен акт е "необходимо и неизбежно правосъдие". Все още има и политици, които твърде плахо говорят по темата, а претендират за демократи. Затова се радвам, че усилията ни дадоха резултат и десетокласниците вече изучават историята на комунизма в България", написа премиерът в профила си в социалната мрежа.

Според Борисов само обективното познаване на миналото може да ни даде нужните поуки за бъдещето. Той посочва още, че днес страната ни е уважаван член на ЕС, който е гарант за спазването на човешките права и демократични принципи.

Безспорно - хилядите жертви са най-болезнената, но не и единствената последица от комунистическия режим. Щетите върху икономиката, които комунистите и техните наследници оставиха, поправяме и до днес! Същите тези наследници, днес пребоядисани в различни цветове, отново искат властта на всяка цена. И за целта използват добре познатите методи - унижение и унищожение на политическите противници. Ние ще продължим да бъдем алтернатива на това. Заради прекършените съдби, пред които се покланяме днес!, заявява министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


738
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
622
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това нее държава кафето крият лудите 22годинисезирам Радослав Цанов Илиев и на никои не му пука в Ловеч докога питам ще търпим това безобразие да ходи да притеснява хората вас питам политици в тоя град начело с Корнелия Маринова вас питам това докога ще го търпим или тоя да пребие някого
621
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунисти и роми вън на шантажа почнаха и лудите да занимават с политика сезирам БСП Ловеч ако още някои сеопитада агитира лично щесезирам прокуроратурата в софия
620
0
 
1
 
! Отговори
ТЪПУНГЕР преди 3 години
До Анонимен Не оточняваш за кои червеи говориш, за червените кръвожадни или за безобидните бели които разравят почвата и дават кислород на растенията. Уточнявай се бе, много станаха червеите...............................................Те...
619
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
663, ти забравил ли си турското робство, забравил ли си кланетата, те "стари филми" ли са ? Твоят идол "банкянската тиква" защо не е забравил наример избиването на Бг-интелигенцията за която е и статията, това не е ли "стар филм" бе ид'иот или е по-нов от шкафчето ? И да знаеш,нямало е 'народен съд", а комунистически съд е било от която партия е в момента и изманикът и бандит от 90-те Бойко-пожара !
618
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
663, когато чо'векопобно забравя как са го обрали с милони и не иска да се сети за това, означава, че е прекалено много лишен от разсъдък и прекалено много "надарен" с подлизурщина и страх ! За теб страшните истини се забравят, защото те е налазил яко страхът и мизерията ти е сподвижник именно заради поговорката, че "наведена главица сабя не я сече", моето не е злоба, а свбодно изказване на истината, литкият ти мозък това не може да го разбере, ЖАЛКО !
617
4
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН! преди 3 години
До Анонимен 653. Злобей, злобей овчице мила, този изтъркан филм с шкавчето сме го гледали вече. Изтъркан филм, много дълго търкалян на екрана. Стана безинтересен. Шарана захитря, не се лови на тази стръв. Злобей, злобей мила, гладна ще останеш от фантазията си за златни кюлчета. Не злобей милата ми, и гласувай за можещия, знаещия, способния г-н Борисов. Само, г-н Борисов президент!
616
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха ха ха смях голям, про'*** вече отричат истината изказана от банкянската тиква, че са пр'ости като него и понеже отричат всичко сами вече отричат истината за себе си, казват "АЗ НЕ СЪМ ПР'ОСТ", вероятно ще отрекат и другата истина за "ПеееКаааПеее"-то, ха ха ха, смях голям, сами започнаха да се баламосват !
615
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да те обират посред бял ден пред теб като черковна мишка и да се правиш, че не виждаш от страх и послушание, не е нито човешко, нито животинско, това е все още неизвестно за цивилизованият свят и за него няма име, то е непонятно за човечеството, единственото което светът засега го определя е "българин" !
614
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен ПР'ОСТТИ СИ ПР'ОСТАЗ НЕ СЪМ ,АЗ СЪМ ГЕРБ
613
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"АЗ СЪМ ПР'ОСТ, НО И ВИЕ СТЕ ПР'ОСТИ" ЕДИНСТВЕНАТА ИСТИНА ИЗКАЗАНА БЕЗ ДА ИСКА ОТ ПОЖАРНАТА ! ТУК ВСЕКИ МОЖЕ ДА Я ПРОЧЕТЕ И РАЗБЕРЕ, ТУК ВСЕКИ КОЙТО МОЖЕ ДА БРОИ КАКТО ТРЯБВА, НЕ КАТО МИШОК КОНСТАНТИНОВ, РЕАЛНО МОЖЕ ДА ПРЕБРОИ КОЛКО СА ИСТИНСКИ ПР'ОСТИТЕ ПОД СТАТИЯТА ! НЕ СЪМ ЗАБЕЛЯЗАЛ ДО СЕГА ГЕРБЕР ДА СЕ ЗАСРАМИ ОТ РОСТОТИЯТА СИ, ПО ПР'ОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ НЯМА НУЖНИЯТ АНАТОМИЧЕН ОРГАН ЗА ТОВА, ТОЙ МОЖЕ САМО ДА ВЪРВИ СЛЕД ОВЧАРЯТ СИ БЕЗ ДА МИСЛИ !
612
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен 3 преди 3 години
ОЛАФ уличи в корупция секретарят на президента по антикоруция Пламен УзуновРазследването се отнася до сключен от Узунов договор на 23 март 2017 г. за закупуването на полицейски автомобили с европейски средства. По това време Пламен Узунов е служебен министър на вътрешните работи в правителството, назначено от президента Румен Радев.
611
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България не е държава, а територия на една красива природа в която за съжаление не са заселени човешки въщества които да се грижат за красотата и разцвета на тази природа, тя е населена с неразумни създания които не различават красивото от пошлото, които не се придвижват "изправени" за да видят упадъкът, а лазят и копаят дупки защото са свикнали, да живеят и се развъждат на "тъмно". тази прекрасна територия е населена само с червеи, ли'гави безмозъчни червеи....
610
3
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН-БЕСЕН! преди 3 години
Червените пирани, ще се саморазкъсат от злоба, но това е истината, г-н Борисов е НЕЩО, а не като тях НИЩО. Ура, само бат Бойко, ние сме с теб.
609
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 3 години
ЩЕ ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА ГЕРБ
608
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей тъ'пи тикви от ГЕРБ, я ми дайте пример за България в който да има нещо човешко, а не овче ! Последни ли сме по доходи в ЕС, първи ли сме по бедност в ЕС, първи ли сме по корупция и измами в ЕС, най-намаляващата нация ли сме в света, най-бедната държава в ЕС ли сме, най-много отклонени европейски пари ли имаме,най-скъпите магистрали в ЕС ли строим, единствените в света ли сме които плащаме милиарди за самолети на картинка,в медийното европейско пространство най-пр'остата нация ли сме ? Овце !
607
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалка България,определена от Бог да бъде населена с чоекоподобни овце,поддаващи се лесно на "стрижба"и "доене", покорно стадо лишено от разсъдък и отговорност,каква съдба жалка и трагична ? Немислимо за човечеството е да се стои наведен, да се лази, да се страхува и да няма "очи" да вижда светът как върви нагоре усешно ! Само овца не може да различи шкафче с пачки ? и кюлчета злато от ясла със слама, само овца не може да разбере и различи истината от лъжата и измамата, защото в овчата глава не е
606
3
 
6
 
! Отговори
ГАД КОЗЛУДУЙ преди 3 години
БОГ ДА ТИ ДАДЕ ДЪЛЪГ ЖИВОТ , ДА УПРАВЛЯВАШ ВСЕ ТАКА УСПЕШНО . ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ ! НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ЗЛОБАТА И ПОМИЯТА , КОЯТО РАДЕВ ИСИПВА ВЪРХУ ТЕБ . ТОЙ Е МНОГО ЗЪЛ И ЗАВИСТЛИВ ЧОВЕК !
605
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДО 634АЗ ПЪК НЯМАМ НИТО ЕДИН ПОЗНАТ , КОЙТО ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ....ЗАТОВА ВИНАГИ ПЕЧЕЛИ !
604
3
 
4
 
! Отговори
адвокат Eнев преди 3 години
ЩЕ ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА ТЕБ
603
3
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Анонимен 641. Можеш да му повдигнеш кермидата на куртика и да му видиш-извадиш членската червена книжка за която говориш. Прав си, за червените мекерета, те са в редиците на днешното БСП. Г-н Борисов, никога не е бил ***. Ти, изглежда си от ***?