Борисов към Радев за колите на МВР: Крадецът вика - дръжте крадеца

Вътрешният министър: Никое от правителствата на ГЕРБ няма вина
Обновена: 3 фев 2021 13:15 | 3 фев 2021 12:34, Веселина Йорданова
309
Борисов към Радев за колите на МВР: Крадецът вика - дръжте крадеца
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Както обикновено "крадецът вика дръжте крадеца" и все някой му е виновен на това президентство. Това каза министър-председателят Бойко Борисов в рамките на днешното правителствено заседание.

Премиерът изиска от министъра на вътрешните работи Христо Терзийски да докладва по казуса с разследването на ОЛАФ за подготовката на процедурата по обществената поръчка и промяната на заложените в споразумението с ЕК критерии за доставка на високопроходими автомобили, съобщиха от правителствената пресслужба.

Още по темата
Министър Терзийски напомни, че лично премиерът Борисов в предишния му мандат успя да договори с тогавашния председател на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер 160 милиона евро за България във връзка с миграционния натиск и охраната на външната граница на Европейския съюз.

"При договарянето на проектите с експертите от Европейската комисия се стигна до договореност да бъдат закупени високопроходими автомобили за нуждите на националната полиция. Средствата беше логично да се разходват по най-добрия начин и в пълен обем", отбеляза министърът на вътрешните работи и добави, че за целта са били сформирани експертни съвети, които да разработят техническите спецификации за автомобили от най-висок клас.

"По време на управлението на служебното правителство бяха избрани изпълнителите на съответните договори", напомни още Терзийски и изрази недоумение какво е наложило да се изберат не толкова качествени автомобили.

"Нито първото, нито второто, нито третото Ви правителство или член на някое от тези правителства има вина за тази ситуация", категоричен беше Терзийски и изрази надежда, че след като има доклад, изпратен до прокуратурата и има образувано досъдебно производство, ще се установят виновните лица за тази ситуация.

"Месец служебно правителство, над 100 тира с цигари контрабандно са влезли за този един месец. И веднага с идването на третото ни правителство е спряна контрабандата. Смятайте колко пари са и къде са отишли", отбеляза премиерът Борисов.

"Вече си обяснявам защо толкова много искаха да има служебно правителство", добави още министър-председателят, напомняйки и направеното за месец по отношение на самолетите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
6
 
4
 
! Отговори
АМИ преди 3 години
Колкото И да ви е жално другаре комунисти - ТРОЛЧЕТА, туй е положението . Бореца ПРОТИВ корупцията Радев ко' НАПРАЙ???? Не знаем НЕГОВИТЕ възможности във ТАЯ насока.....но няма да ни трябва и да знаем ....бита карта е !
208
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като ги взима се би в гърдите, че е голямата работа сега някой друг бил виновен
207
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този с главните букви е пенсионер от армията, най-вероятно е бил със синя капа.
206
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега да видиме какво ще се случва по темата корупция по високите етажи на властта?! От една страна фотошопнатия пасквил на боковите " шкафчета и пачки", а от друга реалната корупция на лицето р. Радев и служебния му кабинет! Не са само джипките на МВР, ами и цялото управление на радев ия " кабинет", в графата корупция са и загробващите договори с Грипен!!! Корупция е и АЕЦ Белене ( където платихме милиарди!), корупция са и Кугарите ( без един патрон на борда!) на Гейстанишев...е народеее
205
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 219ТО доказателствата ГИ изпраща ОЛАФ за СЪВЕТНИКА на фигуранта , УЗУНОВ , НЕ БОЙКО ......
204
0
 
4
 
! Отговори
Дръндер преди 3 години
До Анонимен 216За сметка на това анонимките изпълзяха като дъждовни червеи след дъжд!
203
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде да си поговорим за джипа на Боко - помните ли как бяха купени тези тойоти - за горските стопанства били, щели да возят богати араби в тях. Ловен туризъм да правят. Мина годинка и джиповете за "богатите араби" се озоваха в НСО - на един от тях се вози всеки ден Боко ментата, магистралната пеперуда. Боко богатият арабин.
202
7
 
7
 
! Отговори
РУМЕН РАДЕФФФ преди 3 години
АБЕ ЕИИИИ......НЕ СЪМ КРАЛ АЗ , БЕ ЕИИИИИИ.....ТОЗ МОЯ СЪВЕТНИК , ГО НАПРАЙ ЗА МЕНЕ ....БЕЗ ДА ИСКА БЕ ЕИИИИИ.....ПОДЛЪГАХА ГО УЗУНОВ , БОЙКО ГО ПОДЛЪГА И ТОЙ Е ВИНОВЕН БЕ ЕИИИИШИЕ .......ВИЕ НА КОЙ ШИ ВЯРВАТЕ БЕ ЕИИИИИШИЕ......АЗ ИЗНЕСОХ РЕЧ И СЕ САМОПОКАНИХ ЗА ВТОРИ МАНДАТ БЕ ЕИИИИИИ...... ДОРИ КАЗАХ , ЧЕ ЗА МЕН ЩЕ ГЛАСУВАТ , САМО НАЙ - ЧЕСТНИТЕ , НАЙ - ПОЧТЕННИТЕ ....КАТ' МЕНЕ БЕ ЕИШИИИИЕ.....
201
2
 
2
 
! Отговори
90 преди 3 години
МАТА ХАРИ Е ПУКОТЕВИЦАТА НА БОБОКОВ
200
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Биби е загубил отдавна доверието на хората . Лъжите му край нямат. Нека предостави доказателства за твърденията си.
199
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бочко завалията нема къде да се скрие,като бито куче е.
198
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руския шпионин радев го разследва ОЛАФ НА ЕВРОПРОКУРОРА КЬОВЕШИ ЗА КОРУПЦИЯ В ГОЛЕМИ МАЩАБИ! СЪД ЗА АГЕНТА РАДЕВ!
197
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Румен се е покрил, миличкия
196
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОЛАФ го наби до макарите на Румен Рублата :)))))))))) Гавратааааа с фааатмаака е колосална :))))))))))))) Удриииииииииииии
195
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АМИ СЯ ДРУГАРЮ РАДЕВ , КО ПРАЙМ.....КАК ША СПАСЯВАШ СЪВЕТНИЦИТЕ И СЕБЕ СИ ???.....ТИ СИ СЛЕДВАЩИЯ !!
194
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОЛАФ сега го подхваща,то само с лъжи и кражби не става.А и Орешарски го нема!Тоя е като лъжливото овчарче!Оплел се в лъжи като пате в кълчища.
193
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** се намират за преден път. Етова ни очаква ако управляват.
192
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя небръснатият май за себе си говори.
191
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е договорено от Бойко , както джипките на горските беше взел ....! И май пак не е искал да си пие хапчетата...?!Бойко изгоре ,Йончева те сготви ,като печено прасе .....:))))))
190
6
 
10
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
Нинова и тя си трае , като бълха в дамски ***!"ОЛАФ" Е ТОВА ....не е крушовския кмет...ха,ха,хаааааааааа...