Синът на Румен Радев не бил задържан, нито бил в заведение

От президентството опровергаха медийни публикации
Обновена: 8 фев 2021 21:19 | 8 фев 2021 18:10, Веселина Йорданова
1177
Синът на Румен Радев не бил задържан, нито бил в заведение
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Синът на президента Румен Радев не е задържан от органи на МВР или отвеждан в РПУ.

Още по темата
Неверни са и твърденията, че събирането по повод на рожден ден е било в столично заведение, както и за отказ на родителите му да го придружат до дома след проверка за самоличност.

Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава. 

Жалко е, че представители на изпълнителната власт стават съпричастни в тиражирането на неистини и, от друга страна, погазват законовите гаранции за закрила на личността на непълнолетни, се посочва в съобщението.

По-рано здравният министър Костадин Ангелов потвърди, че синът на президента Румен Радев - Георги, е бил на купона с още 13 момчета в столицата.

Полицията и Столичната здравна инспекция са направили 16 проверки на обекти, които работят против правилата през почивните дни. Съставени са 2 акта.

При част от проверките се е наложило да се намеси и полиция.

Една от тях е била по сигнал на граждани за струпване на хора и хвърляне на предмети от хостел на булевард "Христо Ботев". На място били установени 14 души, 11 от които непълнолетни.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1177
Още по темата: Румен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
966
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До sd, к.992Очевидно министърът е решил да се подмаже на премиера, затвори очи и с уж случайно, но нарочно изпуснатата "реплика" се изяви в ролята на екземпляр, сеещ интриги. Поведение недостойно за лекар, камо ли за медик. В медии му приписаха вина за окепазяването на ген.Тонев и бързата му смърт, както и за други подобни случаи.
965
3
 
3
 
! Отговори
Мис бикини преди 3 години
А моето дете расте само в Барселона и дори не знае, кой е баща му.
964
1
 
0
 
! Отговори
художника преди 3 години
До Свобода и свободия, не е лицемерие "приятелю". На това се казва Съзнателен живот. Имам пълното право да реша как да постъпя с него, без да преча на останалите. Развиваш ми философски теми, които нямат нищо общо с нормалността. А колкото до правилата - те са написани в конституцията и в наказателния кодекс, задълженията са описани в данъчния кодекс, останалото е моя работа какво ще реша да правя. Сега трогна ли се?
963
7
 
6
 
! Отговори
червен ген преди 3 години
Синът на Радев на разпит в Детска педагогическа стая. Това е само началото . Баща му го води по точки и золуми с разследвания от ОЛАФ и гл.прокурор Гешев.
962
1
 
0
 
! Отговори
Свобода и свободия преди 3 години
До художника"Животът си е мой и имам пълното право да реша как ще го изживея..."За малко да се трогна !Как бихте реагирали ако това са думите на рецидивист , педофил или психо откачалка ???Ще се радвате ли да се погаврят с вас по начина . по който те са решили защото живота си е техен и имат пълното право да си го живеят??? Ще Ви кажа уважаема , освен права и свободи има правила и задължения , също така има съвест и отговорност , а това вашето е чиста проба ЛИЦЕМЕРИЕ !
961
5
 
4
 
! Отговори
мазна фуражка преди 3 години
Защо така, всичко свързано с Фигуранта ухае като самия него - на акано ???
960
6
 
8
 
! Отговори
Да или не? преди 3 години
Цялата червена с-га-н е впрегната да пише простотии! Темата е-защо фигуранта лъже! А кхмерите питат-ми вий що трепите не-грото в Африка,а? Другари болшевики, нормалните хора, милионите, са омерзостени! Това,че вие тук пишете идиотизми съвсем не означава,че фигуранта не лъже! Лъже, и това стана за пореден път ясно! А за шкафчета,язовири и т.н.-има отделни теми-там коментирайте.Тук ,вие нямате съвест,напишете-излъгала ли любимия ви фигурант,или не?
959
6
 
8
 
! Отговори
Питане ! преди 3 години
Защо и при управлението на ГЕРБ :БЪЛГАРИЯ , НАЙ-БЕДНА , НАЙ-БОЛНА , НАЙ-НЕГРАМОТНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА !За какво ни баламосвате с БИТОВИЗМИ ?Номерата на управляващите : НЕ НИ ГЛЕДАЙТЕ КАКВИ ГИ ВЪРШИМ , А СЛУШАЙТЕ КАКВО ВИ ЛЪЖЕМ !
958
2
 
3
 
! Отговори
Е да де . преди 3 години
До АВЕЛилето е близо до Кйовеши , ще я надушат !
957
6
 
9
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Един дългонос милиционер,докладва на Боко,че той е чист като момина сълза във връзка с джиповете,на който с един от тях си разкарва запарения *** из държавата,за да баламосва простолюдието във връзка с предстоящите избори.*** на "Дондуков"-1,днес са като разерени хиени,които ги очаква дълъг глад.Идват избори за президент на България.Р.Радев,единственият честен и неопетнен българин,ще бъде избран за втори мандат,с унищожителен резултат,който ще стресира Боко и ще го буди на сън през ноща
956
4
 
5
 
! Отговори
нали ! преди 3 години
До питане !До сега си имахме Кобурготски , а сега си имаме и Барселонски !
955
6
 
6
 
! Отговори
АВЕ преди 3 години
От Перник още питат за :Кога Лиляна Павлова ще върне парите , за ''ремонта на язовира''?
954
6
 
5
 
! Отговори
питане ! преди 3 години
До Президента лъжеА нещо за чекмеджетата , Барселоната ,...КОЙ ЛЪЖЕ ?
953
5
 
7
 
! Отговори
Да преди 3 години
ГЕРБ = КОРОНА ВИРУС-21 !
952
3
 
8
 
! Отговори
Запетайка преди 3 години
До Президента лъжеА Премиера , ''никога '' не лъже !
951
4
 
5
 
! Отговори
художника преди 3 години
К,во ви става бе хора? Топите се един-друг, като Павлик Морозов дето предаде баща си на комунистите. Всички се изкарахте почтени и целомъдрени, щото не ходите по купони ли? Животът си е мой и имам пълното право да реша как ще го изживея, и ако ме поканят на купон- ще отида. Какъв ви е проблема, не знам? Откачихте всички покрай тоя вирус.
950
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баща му гази инвалиди , синът му погазва закона .... чисто статистически няма как и той да не е за затвора.
949
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Медийна пушилка за отвличане на вниманието от кражбите на властта.
948
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле от нищо нещо се прави, това е ствременната поръчкова журналистика. Само дезинформация.
947
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президента не казва, че синът му не е бил там, той оспорва само някои от подробностите кото споменава - не е бил на рожден ден, и не е бил задържан от полицията (имало е проверка, нямало е задържане). Тия номера на ДС идват директно от хората с които се е обградил в президентството.