Доц. Кунчев: Хората да преосмислят приоритетите си

Възможно е мерките да бъдат удължени, заяви главният държавен инспектор
22 мар 2021 09:05, Ния Христова
325
Доц. Кунчев: Хората да преосмислят приоритетите си
Снимка: БГНЕС
Струпването на хора е опасно. Колкото повече хора има на едно място и извършват активна дейност, толкова по-лесно се предава вируса. Призовавам всеки един да преосмисли приоритетите си. Това заяви в ефира на bTV главният държавен здравен инспектор и част от НОЩ доц. Ангел Кунчев.
 
"В тези 10 дни очаквам да постигнем, ако не понижаването, то да няма ново нарастване на случаите. Трябва да спазваме мерките, всичко зависи от поведението ни. Инфекцията показа, че няма праг", подчерта той.
 
"При добра организация на изборите можем да се защитим. Важно е да избегнем пиковите часове и да няма струпвания на хора", каза още доц. Ангел Кунчев.
Още по темата
 
"Натоварването на болниците на места е много голямо. Тези лечебни заведения са на предела си. Никой няма да оставим без медицинска помощ", увери той. 
 
"Частта на хората, изкарали COVID-19 и ваксинираните е много малък, за да влияе на целия епидемичен процес. Може би ще има значение след два месеца. Рано е за това. Правим много сериозен анализ на смъртността от усложнения у нас. Структурата на нашето население е застаряваща, имаме много хронични заболявания. Персоналът, с който разполагат болниците е малък и много зает и това оказва влияние", обясни главният държавен здравен инспектор.
 
"До момента нямаме случаи на южноафриканския щам у нас. На Балканите обаче има случаи. От друга страна британския щам вече е доминираш. Вирусът непрекъснато ще създава нови щамове. В момента, това с което се бори България е английския щам", посочи доц. Кунчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не гласувайте зо ГРОб, това е приоротета.
18
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксинация ! Тва е ! Тия,които наричат убийци производителите на ваксини със същия успех могат да нарекат така и туроператорските фирми,които предлагат почивки на море.Дългото излагане на слънце е предпоставка за развитие на рак на кожата,а плуването в морето е предпоставка за удавяне.Смятате ли ,че от 27 милиона души пекли се на плажа,никой не е развил рак на кожата впоследствие ? Я се поинтересувайте колко човека се дават годишно само в България и колко умират от рак на кожата !
17
46
 
16
 
! Отговори
Ковид отделение преди 3 години
Теорията на Мангъра увисна. Дори 70% да се заразят, имунитетът е нетраен - демек след 4-5 месеца пак може да те коронясат. Кел файда, че си преболедувал. Чорбановият лежи надуупен в болница от ковид, след като преболедувал през ноември. Отрича, не било корона, как ще си признае, рухва му теорията и авторитета!Тия дето голям го вадите и сте против мерките - дай да ви заразим с грипчето бе! Да ни докажете колко е безобидно. Ама като закъсате за кислород - оправяте се сами.Имаме ли сделка?!
16
2
 
31
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Ти ли ще ми кажеш какво да преосмислям бе, марионетка... Как изобщо не ги е гнус от тях самите вече. .
15
6
 
20
 
! Отговори
немска фирма преди 3 години
А какво да направим в работата където сме много хора? Работодателя не се интересува, платили са си където трябва и никой не ги проверява за нищо. Да каже Кунчев? Да ходим ли на работа?
14
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро достигаме по брой заразени Беларус, които имат по-голямо население от нашето и нямат абсолютно въведени никакви мерки за борба с коронавируса, включително и маски. Смъртността ни е в пъти по-голяма. Всичко това благодарение на Кунчев, Мутафчийски, Кантарджиев, Балтов, Ангелов и останалите самозабравили се коронаджийски изверги!
13
1
 
23
 
! Отговори
Преосмислих преди 3 години
Герб не ми е приоритет вече, вън!
12
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мунчев: "Колкото повече хора има на едно място и извършват активна дейност, толкова по-лесно се предава вируса. Призовавам всеки един да преосмисли приоритетите си."-----------Разбрахме те, Мунчев: трябва да преосмислим решението си да ходим до изборните секции, защото там, нали, има доста хора на едно място и се извършва активна дейност. Подготвителната ви работа я свършихте успешно, сега ви остава финалния щрих - отказването на хората да гласуват. До 4ти явно ще ни облъчвате само с това.
11
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Приоритет да смачкаме мутрите!
10
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Чернобил избухне днес каква ли ще е картинката в Бг? Властите ще призовават да не се консумират местни храни,да се стои вкъщи,да се преваря водата,да се слагат евентуално маски вероятно и противогази и т.н.Тези,които твърдят ,че няма К19 биха твърдели същото и за Чернобил като подтикват към неспазване на препоръките под предлог,че НЯКОЙ иска да съсипе българското производство ,селско стопанство и среден бизнес.Чернобил не е опасен и как така само на Балканите и в Скандинавия има радиация.Мда
9
35
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кунчев - лош, Кандарджиев - лош, Мутафчийски - лош!Дайте един добър бе! Да го турим, да видим как ще оправи нещата. Нали много знаете.Кой да е? Мангъра ли? Кой?
8
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Офчите баантускотци затуй са на това дередже - една скапана маска им е проблем да сложат. И една скапана дистанция да спазват. Не щат. Щели да се задушат.*** като мухи, обаче не им увират краатуните.
7
2
 
39
 
! Отговори
Централния/Банишора преди 3 години
Бай Ставри ще ти определи приоритетите и на теб и на Ботокса и на банкянската мутра.
6
43
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
сега антиваксърите ще изплуват пред стълбищата на болниците пак с обърнат корем и ще се молят за глътка въздух и малко акъл.
5
8
 
47
 
! Отговори
Ричи Алибегов преди 3 години
Кунчев е евтин водевилен актьор и лъжец! По-голям и от генерал "Яко ще се мре". Това са агенти на мафията в бели престилки, които вместо да се реформират прогнилата здравна система и да отменят никому ненужните вече карантини, закриха цели сектори от икономиката!
4
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Камшика трябва да играе при туй племе. Фердинанд навремето е казал: "Тоз народ колкото повече го биеш, толкова повече слуша!"
3
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още преди 10 години го казах че този свят е примитивен,а с пЛандемията сега се оказах прав като Нострадамус който предсказва бъдещето!!
2
7
 
42
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Слуга на Са.таната ! Един ден ще лежи заради целия психически терор и лъжи над собственият си народ !
1
7
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От една година приоритета ни е да ви вкараме в затвора!

Спонсорирани публикации