Кафе в студения ден в знак на протест: Заведение отвори за клиенти

Въпреки заповедта и възможните глоби, желаещи не липсват
296

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Заведение отвори за кафе днес, въпреки заповедта на здравния министър Костадин Ангелов за национално затваряне.
Още по темата

Работещите в него сервират топлата напитка при спазване на мерките, а отварянето му е в знак на протест, въпреки възможните глоби.

След дълго спиране на работа, заведенията за хранене и развлечения отвориха от 1 март, а само двайсетина дни по-късно отново трябва да останат без клиенти и оборот.

Много собственици се оплакаха, че са инвестирали помощта от държавата в това отваряне и сега на практика остават без доходи и без хоризонт за работа.

Макар че националното затваряне е обявено до 31 март, отсега е ясно, че тези 10 дни едва ли ще стигнат да се преодолее кризисната ситуация с ръста на болните от коронавирус.

Как работи заведението и има ли клиенти днес, вижте в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още по темата: протестзаведения
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
1
 
3
 
! Отговори
Кафе `Либерте` преди 3 години
- вашето кафе !
182
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаквам някой бг писател да отиде в кафето и да напише разказ за кафето.
181
4
 
10
 
! Отговори
абоната е на ~~~~~~~ преди 3 години
Горещо кафе в студения ден,с млекце е за теб -ирландско за мен.Хазната е празна,какво правят в НАП ?!Заплатка очакват,на топло стоят !
180
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Запор и отнемане на имуществото на всички от кабинета и всички държавни служители с отношение към затварянето на бизнеси. Имуществото им да отиде за компенсации на загубите.
179
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ще е скъпо това кайве за 300 лв чашката
178
4
 
3
 
! Отговори
Инспектор преди 3 години
До Анонимен 197 ***,инспектора дращи от офшорен остров в Карибско море в блаженно лежейки в хамака си с коктейл в ръка на прайвит територия и подскача от смях с такива писатели като теб.Защо го прави ли?Изпитва екстаз.Анадъмно?
177
1
 
5
 
! Отговори
Boto преди 3 години
До АнонименДа може и да е безмислено, но това не дава право да се нарушава закона. Нека се събират където искат стига да не нарушават закона и разпоредбите.И аз мисля, че забраната да стреляш по привърженици на Русия е безмислена, но пък нарушавало закона .... това дава ли ми право да почна да стралям?Затова отивам в съда. Оспорвам този закон или разпоредба и тогава продължавам...
176
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Това българина е големо животно. Играем си на мерки отворено-затворено, вместо да изтърпим сравнително кратко време напълно всичко да затвори и после да си гледаме кефа отново..."---Кратко, кратко, колко да е кратко? Гърците са в пълен, брутален и непрекъснат локдаун вече ШЕСТИ МЕСЕЦ - положението при тях е същото, както и при нас. Чехите - също, те даже са по-зле и от нас. Италианците - също. И т.н, и т.н Още ли има наивници, дето вярват, че със затваряне се бори вирус, изумително.
175
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не виждам какъв е проблема.Събрали са се няколко човека които ако не беше отворено кафето щяха да се съберат в някой апартамент и отново щяха да пият кафе. С една дума това затваряне на заведения е безсмислено.
174
5
 
8
 
! Отговори
Boto преди 3 години
Не знам защо всяка тема се обръща от червените ***, колко е хулаво в Русия, па те у Обеля у панелката седят. Най-вероятна ако някой пусне новина, че сер* кафяви лай*а ще изкочат 50 човека, които да му обяснят, че в Русия ако са ти кафяви ще получиш 10 хиляди долара ама повечето ги сер*ат тав с цвета на дъгата. А отностно това кафенце има едно единстено решение. Затварят го, глобяват го и дейността му приключва. Законите са за да се спазват. Законите не се спазват само в Русия.
173
1
 
8
 
! Отговори
Кеф преди 3 години
Кафенето под апартамента ми отново е затворено.
172
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако има и в други градове такива кафета моля да напишете новини и за тях.Все пак има много желаещи ришили да пият кафе.
171
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Германец, баш така ще стане, да знаеш. Досега всичко, влезнало в съда покрай тези маски, мерки прочие тъ-потии, е паднало. А това, дето съм щял да си взема отпуска, за да ги съдя, направо ме разсмя. Айде със здраве.
170
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей много глупави хора, егоисти и нагли, ами опитвайте в болниците 9000 има болни, работете, ама е по-лесно да си бъркаме кафенце.
169
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 198Ами тогава държавата да им изплати всички пари дадени за здравни, ащо ще подписват такава декларация.
168
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо не пратят министъра на чете заповедтта в заведенията понеже то ако хората не следят новини няма да разберат че трябва да затворят.
167
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ок, съгласна съм , но тези хора да нямат право на достъп до болница ако се наложи, да подпишат декларация че се отказват от лечение. Всички за които пиенето на кафе е по-важно от човешкият живот.
166
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Инспектора" и днес е "хоум офис" - седи си вкъщи, отчита му се "работен" ден, тече му заплатката, а той от благодарност дращи ли дращи по форумите тъ потиите си. Щото само "инспектор" на държавна хранилка може да е толкога нагъл и де билен.
165
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 194А другите някой да ги е накарал насила да ходят на кафе.
164
9
 
15
 
! Отговори
Германец преди 3 години
Видя ли отворено кафене - директно влизам! Да дойдат да ме глобят. Ще ги размотавам по съдилищата до откат.---1. Първо ще си платиш глобата като поп.2. Докато ги "размотаваш" те ще са на работа и ще си взимат заплатата.3. Ти ще трябва да си взимаш отпуска.4. ???5. Профит!!!Като цяло стабилен ганюфски план.