Борисов: Държим на открит и взаимноизгоден диалог с Русия

Премиерът пожела успешен мандат на руския посланик у нас
54
Борисов: Държим на открит и взаимноизгоден диалог с Русия
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов се срещна с посланика на Руската федерация Елеонора Митрофанова по повод началото на мандата й в София.

Още по темата
В рамките на разговора им в Министерския съвет бяха обсъдени двустранните отношения и наличието на желание и от двете страни те да бъдат задълбочавани в дух на добронамереност и прагматичност.

Премиерът Борисов изтъкна, че България държи да има открит и взаимноизгоден диалог с Руската федерация, при който страната ни се води от националните си интереси и евроатлантически приоритети, съобщиха от правителствената пресслужба.

Българският министър-председател пожела на посланик Митрофанова успешен мандат в България и посочи сериозния потенциал за сътрудничество в сферата на икономиката и търговията.

По думите му България и Руската федерация могат да развиват успешно партньорство в редица области като например културата, туризма и селското стопанство.

Срещата между двамата е само ден, след като Министерството на външните работи обяви двама руски дипломати, акредитирани у нас, за персона нон грата и им даде 72 часа да напуснат страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държим здраво но много често взехме да му истърваме края.
20
4
 
8
 
! Отговори
А у нас преди 3 години
Русский президент.
19
9
 
7
 
! Отговори
верно е преди 3 години
До Отровна гадДаже и след терора на Борисов никой не иска жендъри-социалисти на власт!Явно мноооого са краднали от народа!
18
6
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Боко с последни...дипломатически изпълнения в стил...волна програма,които е изучавал...прилежно в трети факултет(пожарникарския) на Школата в Симеоново.Мола всички...засегнати,да не му се сърдят,толкоз си може чиляка,той не е...виновен,а тез дето още го търпим.
17
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко кой го бръсне за слива в Русия?Руснаците когато имат интерес за нещо тук преговарят с американския губернатор в посолството в София.Ние сме окупиран американски протекторат. И Путин добре знае това.
16
4
 
8
 
! Отговори
Отровна гад преди 3 години
Няма партии, няма мартии!Избирате или Бойко Борисов, или Корнелия Нинова!
15
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рускините идват в България, за да си търсят мъж. Ще видим...
14
2
 
11
 
! Отговори
Баце преди 3 години
Да разцелува Митрофанова, иначе не е интересно. Я с Херо беше по забавно...
13
9
 
13
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
пълен позор от евроатлантически интереси бил воден ,евро-атлантизма е най-антиългарската и предателска идеология!Гони руски дипламати п поръчка на ФАЩ после с какви очи гелда руската посланичка,нагъл мръсен подлец!Да вървиш в дън земя ведно с евро-атлантическите ти интереси предател!
12
9
 
11
 
! Отговори
Браво на Борисов ! преди 3 години
Така се отстояват националните интереси на България - Изгонваш двама дипломати от руското посолство за шпионаж и пожелаваш на посланичката успешен мандат !
11
10
 
15
 
! Отговори
Отровна гад преди 3 години
Бойко Борисов ще спечели изборите, а Корнелия Нинова ще надебелее от яд!
10
4
 
9
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 3 години
Тоз+другарката Ангелкова и др. години ни лъгаха, за фериботи от Русия до Бургас, Несебър.Как да му вЕрвам ?!
9
5
 
8
 
! Отговори
... преди 3 години
Така де Бойко ама дай поне веднъж да е взаимоизгоден. Че ми писна да плащам най-скъпия газ и парно в Европа. Писна ми все ние да сме г*ъза на всяка шега в Русия.
8
12
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Болен-кримския, Копейкин, В.Енчев, Т.Ерменков, Р.Петкор, Р.Овч. кога ще ги гонят за руски слугинаж и шпионаж?
7
7
 
8
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
Важно е да има газ за сьрбия
6
9
 
13
 
! Отговори
да дееее преди 3 години
Путин бавно си го премести у другия крачол и се замисли.Тези кога станаха калайжии и кога им почерня гъзо.Тези от ЕС са мнооого опасни щом ги жендъросаха за нула време!
5
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най ме кефи да си плюя Бойко и ГЕРБ по форумите, взимам си паричките и после си гласувам за ГЕРБ. Шефовете ни и те са за ГЕРБ и се смяхме с единия вчера че тези пари е грехота да не се вземат. А всеки с работещ мозък е логично да гласува за ГЕРБ.
4
7
 
17
 
! Отговори
абоната е на ~~~~~~~ преди 3 години
Бледо подобие на другия нагаждач - бай Тошо.При Тошо не беше лошо обаче !И докато зад бай Тошо стоеше руската помащ почти до края, този маневрира насам-натам без да е кой знае колко поезен, освен за своите хора.
3
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да построиш турски поток до Сърбия с парите на българите взаимоизгодно ли е, че нещо не разбирам или си плащаш такса спокойствие като с онези 8 хвърчила на картинка???
2
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Личи си и от Рудия ли изгониха бълг дипломати