Борисов похвали Радев за министрите: Прекрасен избор!

Бившият премиер пожела успех на служебното правителство
Обновена: 12 май 2021 12:28 | 12 май 2021 12:00, Веселина Йорданова
403
Борисов похвали Радев за министрите: Прекрасен избор!
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов похвали избора на президента Румен Радев за служебни министри.

Прекрасен избор от президента Радев за всички вас, желая успех, заяви той на церемонията в Министерския съвет.

Още по темата
Предизвикателствата пред страната са огромни. Да се носи цялата отговорност за държавата не е лесно. Иска се кураж, който ние демонстрирахме през последните 4 години, заяви той при предаването на властта.

Основната цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори. По начина, по който го направихме ние - видно и от доклада на ОССЕ. Най-важно е да има приемственост в управлението на пандемията и подкрепата към бизнеса, за което отделихме над 6 млрд. лв., каза Борисов.

Той подчерта и това, че правителството му е изкарало пълен мандат и ако партиите в парламента са имали смелост, сега е можело да има редовен кабинет и да вървим напред. Това не се направи, считам, че не беше правилно, каза Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
9
 
8
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Анонимен33Шофьор, шофьор, но Маргините си отидоха, а Бойко е начело на Държавата - кой тук е по-умния?!
32
13
 
14
 
! Отговори
Леко уточнение преди 3 години
За да си политик не е необходимо да говориш чужди езици! На високопоставени срещи използването на чужд от родният ти език се счита за крайно неподходящо. С две думи - имаме един демократично избран министър председател, който е в политиката и в изпълнителната власт по волята на избирателите от 15-20 години срещу избран случайно екип с живот от 60 дни. Вероятно хората в служебния кабинет са умни и професионалисти, но да ме извинявате - те са избрани от Радев и както чухме в записа и Божков.
31
7
 
21
 
! Отговори
112 преди 3 години
Я кажете как си тръгна Борисов?От къде излезе, през главният вход ли, срещна ли се с журналисти, отговори ли на въпроси?Или се измъкна през задният вход, типично за него?Или пък вас тук уж журналисти това не ви интересува. Свикнали сте каквото ви прати Севда ТВ, това да отразите.
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От публичните регистри научаваме следното за икономическата активност на Магдалена Свиленова Тепавичарова, родена на 15 август 1992 г. и известна като Маги Бадер. В началото на 2020 Тепавичарова става управител във<br>фирмата АЛБ ИНВЕСТ, регистрирана в Хасково, с предмет Придобиване, изграждане и управление на недвижими имоти.
29
9
 
10
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Анонимен36Честно казано, допускам, че тази Мата Хари не е безизвестна личност. Бойко каза, че тя е от БСП - и това е всичко, което знаем за нея...Като се позамисли човек, първото, което му идва наум е неговата бивша партньорка Цветелина Бориславова. Тя е върла БСПарка, закърмена с БСП атрибутите от люлката, освен това е шефка на някаква задкулисна организация в Капитал, която директно влияе на Бойко...Мръсни хора са БСП и това няма нужда от доказателство...
28
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Познавам откачени учителки с по няколко езика. По вашата логика да ги слагаме за министри, а?
27
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На следващите избори ГЕРБ трябва да са извън парламента
26
7
 
26
 
! Отговори
Спеца преди 3 години
Типично за Борисов , като види някой властен започва да МУ се мазни , да го хвали , но.....сбъркал е човека!Генерал Радев го знае що за стока е , проучва го отдавна и ще го цапне право по тиквата!
25
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Завършили Кеймбридж. Ау,как звучи.Все едно ангел небесен слязъл на земята Познавам хора завършили подобни университети.Вярвайте ,не са нищо особено.. Не блестят с нищо.Не очаквайте чудеса.Не се впечатлявайте да не се разочаровате.По делата, ще ги познаете.
24
14
 
6
 
! Отговори
отровна гад преди 3 години
От днес нататък цялата българска политика се свежда до едно единствено нещо - Бойко Борисов срещу Румен Радев!На предсрочните избори в парламента ще влязат само 3-4 партии ГЕРБ, ДПС, БСП и вероятно ИТН!Останалите сами се прецакаха!
23
17
 
8
 
! Отговори
Кънчо преди 3 години
До АнонименИ кво като говорят чужди езици ? В половината страни в Европа като отидеш и почнеш да им говориш на английски се правят, че не те разбират въпреки че го говорят. Само тука знаенето на езици е на почит. Даже и в европейския парламент рядко съм виждал някой да говори на чужд от майчиния си език. Ама тука така сме научени..да говорим със всеки на неговия език..сервилна нация сме.
22
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Почва да се подмазва:)
21
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мордор паднаааа
20
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Питали Радио ЕреванБорисов 4 няма да има!Може да се оплачиш на арменският поп!
19
5
 
14
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Както винаги, Бойко иска мир!Той и досега не разбра, че компромисите не са мир, нужно е решение!А решението няма да дойде ако не сме ЧЕСТНИ! Какво може да каже той за кабинета - каквото и да каже, никой няма да се съобрази с мнението му!Според него, е по-добре да се плъзне по истината,отколкото да създава прецеденти в този момент..А според мен, човек трябва винаги да е честен, важното е под каква форма ще поднесеш Истината - дали грубо, злобно и агресивно, или деликатно но твърдо и аргументирано
18
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На колко години е била Мата хари когато е снимала?
17
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки от кабинета е бил на препуциума на Бойко. Вече ги играе.Борисов 4- гарантиран.
16
1
 
25
 
! Отговори
иван преди 3 години
баце навсякъде разпознава добрия министър - на магистралата, по телевизора, на живо - абе знае той :)
15
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто прекрасно, 30 години преход към демокрация и пак върнахте тоталитаризъма. Вие няма ли да дойдете в 21-ви век най-накрая? Никъде в Европа не управляват такива тоталитарни остатъци от комунизма и мутри от 90-те години. Навсякъде, даже в Източния блок, хората избират модерни демократи и демократически партии.
14
22
 
10
 
! Отговори
Крим не е руски преди 3 години
Браво на г-н Борисов. След изборите пак Премиер.