В МВР са назначени трима заместник-министри

Двама от тях вече са заемали този пост
46
В МВР са назначени трима заместник-министри
Правителството с първо заседание днес. Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Със заповед на служебния премиер Стефан Янев на длъжността заместник-министър на вътрешните работи са назначени Емил Ганчев, Енчо Мирчев и Венцислав Катинов.

Емил Ганчев е заемал длъжността заместник-министър на вътрешните работи от края на януари до май 2017 година. След този период, до началото на 2020 година е заместник-директор на Бюрото по защита при главния прокурор. От юни 2020 година досега е служител в Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество. Завършил е Висшия институт при МВР със специалност "Право", съобщиха от правителствената пресслужба.

Венцислав Катинов е заемал поста заместник-министър на вътрешните работи от края на януари до май 2017 година. В периода 2014 г. - 2015 г. е директор на Областната дирекция на МВР в Плевен. Има висше икономическо образование, завършил е Стопанската академия "Д.А. Ценов" - гр. Свищов.

Енчо Мирчев е дългогодишен служител в системата на МВР. В периода от ноември 2017 година до септември 2018 година е ръководител на Инспекторат НЗОК. Завършил е Военната академия "Г.С. Раковски", притежава също така образователно-квалификационна степен "магистър" от ВНВУ "Васил Левски" - гр. Велико Търново по специалност "Свързочни войски - инженер по комуникациите".

От длъжността заместник-министър на вътрешните работи са освободени Милко Бернер, Стефан Балабанов и Михаил Златанов.


46
Още по темата: МВРназначения
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
ЧИСТКА преди 1 месец
Новият зам.-министър на МВР Венцислав Катинов, който е бивш шеф на ОДМВР - Плевен, човек на разжалвания отвсякъде Цветан Цветанов, на президентския съветник Пламен Узунов и на кмета на Плевен Георг Спартански, е натоварен с тежката задача да държи под контрол гласуването на изборите на 11 юли, като лице на вота за Северозападна България.ромския вот в полза на една партия...
24
1
 
4
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
Ами то третото място може да е за Васето Божков. Толкова пари потроши момчето покрай протестите. Да не му е лесно горкото?
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В ход е акция по оневиняването на съветника Узунов в аферата с джиповете, следва отмяна на обвиненията срещу Божков, Василев Овчаров...откраднали милиарди от държавата.
22
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АнонименОнзи, гологлавият главсек на МВР от Луковит ако го махнат, Гешев няма да може да си върши работата. Макар че настоява за "независимост на прокуратурата", И.Г. без помощта на МВР няма да има никаква информация, защото няма свои агенти по места.Отделно от това, методиката на спецсъда беше следната: арестуват набелязаните за жертви, държат ги по 5-6 месеци и чак след това, когато са се превърнали в парцали, ги разпитват. Така държаха Иванчева,Петрова,Баневи, Арабаджиеви,Стайкови.
21
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А Хаджиев си остана на власт, така ли? Този,който заля с кръв площада пред МС и чиито джелати третирха хората като животни! Проверете на снимки как четирима джелати тътрузят млад човек - студент, учещ в чужбина, а петият - техният отдельонен комендир, го рита. Хванаха и петимата полицаи - отърваха се с дисциплинарни наказания. Хаджиев беше един от героите, недопуснали към 12-15 хил. коли връщащи се от великденските празници м.г., да се приберат в София. Нощуваха в полето...
20
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ха, ми то пак кадри на Бойко бе!
19
9
 
7
 
! Отговори
помнещ преди 1 месец
Подкрепям горещо,действията на новият министър Рашков! Структурите на ГЕРБ точно там,ако останат същите.Нищо няма да се промени!За това,не само рязане от корен,а и култивиране след изкореняването на корените в тази структура! Създавана с години верни кадри на ГЕРБЕРИЗМА!И лично към бившият министър председател!Дърт бивш комунист,пребоядисал се за една нощ,и създал Групировката си ГЕРБ! Действаща силово,както действаха другарите му мутри след 1989 г! Чистка на плевела задушил България 15 г вече!
18
1
 
1
 
! Отговори
ООпаааа преди 1 месец
до началото на 2020 година е заместник-директор на Бюрото по защита при главния прокурор. От юни 2020 година досега е служител в Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество. Моля?!?
17
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е, нали Борисов бил раздул администрацията?Вие щяхте да оправяте положението.Вижда се колко го оправяте.
16
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чисти *** братко.От корен.
15
3
 
1
 
! Отговори
До 50 гошо преди 1 месец
Гошо, ти ли си бе ... с прякора тъ ...
14
18
 
18
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
Трябва лапачка нали искахте Комунисти а сега де е на БГ!! За три месеца тия ще натрупат толко кредити и липси колкото Боцето не можа за 10 години! Ще ги търсите ГЕРБ СЪС СВЕЩ! Аз ако съм на местото на Боци ще се отегля заслужено при децата си във САЩ и въобще няма да се занимавам!!!Българския народ винаги си е заслужавал съдбата!!
13
11
 
20
 
! Отговори
Кънчо преди 1 месец
Тия на всеки министър слагат по 3ма заместници...хахахах Гласуваха си заплатка 10к и айде на хранилката...браво.
12
5
 
14
 
! Отговори
Пострадал преди 1 месец
А Директора на ОД МВР Смолян, кога? Най- слабия и некадърен Директор в историята на Смолянската Дирекция. Изпълнява само поръчки на ГЕРБ. Г-н Министър, давай смело. Сменяй го!!!!!
11
3
 
10
 
! Отговори
Мяу преди 1 месец
В МВР са назначени професионалисти, които не могат да открият една кокошкарска кражба. По им е лесно да сплашат жертвата с пагона. Изчистете ги.
10
3
 
15
 
! Отговори
астора преди 1 месец
А шофиора на Мето Илиенски остава ли
9
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Стълбата се мете от горе ДО ДОЛУ.
8
13
 
17
 
! Отговори
Браво преди 1 месец
Мале Мале този ще разгони бардака и куртизанките на Борисов останаха без сутиньор.
7
11
 
17
 
! Отговори
Скоро преди 1 месец
Хубаво е че новият министър е обещал съкращения в полицията, тази шайка търтей трябва дасе разгони.
6
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Всичката мутренска сгaн трябва да бъде изметена от държавните институции."=-------------------На Куково лято. Мафиози сменят други мафиози.Докато не се изпотрепят един-друг в България няма да просветне.