МЗ убеждава: Ваксините нямат връзка с 5G и с тях не ни слагат чип

Ваксините срещу Covid са безвредни и безопасни, заявяват от ведомството
280
МЗ убеждава: Ваксините нямат връзка с 5G и с тях не ни слагат чип
Снимка: БГНЕС

Ваксините, с които България провежда имунизационната си кампания срещу COVID-19, са преминали успешно и трите фази на клиничните изпитвания.

Те са разработени в съответствие със същите законови изисквания за фармацевтично качество, безопасност и ефикасност като другите лекарства, заявяват от МЗ на официалната си страница в социалната мрежа.

Науката е категорична, че ваксините срещу COVID-19 са безвредни и безопасни - те нямат общо с мрежата за пренос на данни 5G; не водят до безплодие; не променят човешкото ДНК; не заразяват с коронавирус; чрез ваксинация не се поставя чип в тялото на човека, се посочва в публикацията.

За да направят гражданите своя информиран избор, е важно да ползват достоверни източници и да бъдат критични към всичко, което четат в социалните мрежи и в интернет пространството.

Целта на Министерството на здравеопазването е в страната да бъде постигнат колективен имунитет, което означава поне 70% от населението да бъде имунизирано.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Леле - Има видео от пресконференция на която лудия кон Гейтс говори за това. Не се прави на по улaв отколкото си.
169
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МЗ и шефовете им СЗО, яко, ама яко oпърдяxa кочана.
168
14
 
6
 
! Отговори
Умен и Уоук преди 2 години
Вече реших. Ще си забия ваксинка за да не ме бъркат с тия простаци дето викали че във ваксините имало 5джи чипове. Освен това дори и да съм го изкарал вируса и да имам анти-тела за да си направя тест за да докажа че имам анти-тела и ми дадат Международен Паспорт, трябва да платя за това. А ваксинките са безплатни. А понеже съм и умен, мога да изчисля, че ако си забия най-скъпата и най-елитната и то безплатно, ще съм на най-голяма далавера. И навсякъде ще ме гледат с уважение.
167
19
 
9
 
! Отговори
Леле преди 2 години
Някои съвсем откачиха. Бил Гейтс щял да унищожи божия ген. Вярвате ли си? Кога за последно влязохте в църква, имате ли икони вкъщи, а Библия? Някои са пълни безбожници, но иначе големи защитници на божия ген. Преди няколко месеца се ваксинирах и всички икони вкъщи са си на мястото, дори под едната винаги има ваза със свежи цветя.
166
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези престъпници кога направиха клинични проучвания и кога доказаха, че ваксините не водят до безплодие и не променят човешката ДНК. И въпреки смъртните случаи продължават да твърдят, че ваксините са супер безопасни и направо прекрасни.Чудя се само, защо не си спомнят за Нюрнбергския процес.
165
3
 
30
 
! Отговори
Аз съм тъп, вие не:) преди 2 години
Да не пропусна за транс-*** хирургическите операции на малки деца без родителите да ги питат. И основната теза за любимите им марксисти БЛМ че семейства не тябвало да има , а те елита да поемат грижата за децата ни. И задължително насила да ги ваксинират от кърмаческа възраст, без да има никакви научни причини за това.
164
1
 
38
 
! Отговори
А сега сериозно преди 2 години
Тъй че сега ние трябва да си затворим очите за Епстейн и елита околни со него и също за импорта на малолетни непридружени деца с хиляди . Иначе ще ни подиграват за ПицаГеиит. Ако не искане да се ваксинитаме пък, ще ни одиртават че сме казвали че ваксините са свързани с 5G. Ако се опъваме на марксическия им глобализъм, казват че твърдим че земята е плоска или че вяваме в рептили, или сме расити . Добре са ги измислили триковете, но не всички хора са наивници и затова са бесни.
163
2
 
26
 
! Отговори
Аз съм тъп, вие не:) преди 2 години
Глобалните Ваксаджии са хитри и пробутват простички но работещи парчета за манипулации. Примерно те сами пробутаха това че ваксините се свързват с 5G , със свои акаунти и медии за да осмеят тези които не искат да се ваксинират. И да си пробурат ваксините насилствено. Подобен номер направиха и с ПицаГейт, който сами предизвикаха, Дори платиха на един хахо да нападне пицарията с оръжие. И ПицаГейт да бъде осмян. Целта бе да осмеят твърденията за педофилия на световния елит. И да минат метър
162
2
 
4
 
! Отговори
къв чип, бе преди 2 години
не чип, цял ПРАВЕЦ82 барабар с монитора слагат, а на тия с връзки Изот 1036С за принтера дават трудовашка количка
161
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спонсорирано съдържание ... Кой плаща за тези статии?!?
160
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, те не ти слагат чип директно, ами те регистрират и уж ти издават сертификат за ваксината където си подаваш личните данни и телефон и започват да те следят по телефона. Това е идеята с чипирането, да те заведат по техните регистри и да ти свържат профила с определен телефон, където телефонът играе ролята на чипа, а 5G-то е трансферната среда за информацията, която ти тече от телефона към централната система. Това е, но те искат да профанизират разговора с некви чипове...
159
6
 
8
 
! Отговори
до 208 преди 2 години
плаши гаргите. колкото наказхме тези които ни унищожиха държавата толкова и тези развилнелите се менгелета ще бъдат наказани. унищожиха ни икономиката, селското сотпанство, АЕЦа, здравеопазването, образованието... и колко наказани има за това. а колко пари откраднаха една шепа кривоноси темерутници като луканов огнян дойнов и техните помощници. десетки ако не стотици милиарди в злато и кешовица. и това тогавашни пари.
158
0
 
17
 
! Отговори
Прочетете преди 2 години
Neon07, супер, че писа за това. Благодаря от сърце. Прочетете статията в globalresearch.ca на Bridle за спайка. Всичко ще ви се изясни. Цензурата в фейса вече е закрила групата, където се обсъжда.
157
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксина за този вирус ще се намери когато се намери и ваксина за СПИН защото има вкл гени от спина в тоз вирус и затова мутира толкова както и спина затова няма ваксина срещу спин защото мутира така че мин Кацаров е прав който иска да го харесва това е истината вирусът ше мутира още много кскеи ли не щамове ще дочакаме важното е че Ангелов си замина
156
6
 
20
 
! Отговори
Сашко преди 2 години
Един коментар и от мен!До момента нито една от "ултра модерните им лаборатории" и нито един от свръх модерните им микроскопи не показа така наречения ковид на живо под микроскоп......само 3Д анимации които и ние можем да си направим на елементарни софтуерни програми...ФАКТ!Не напразно американската компания Health Glade официално предлага 1 млн.долара,на първия който докаже че Ковид19 съществува!За сляпо вярващите на медиите и на правителствата това е шанса на живота им.....
155
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За България не мух никаква статистика за това колко са се разболели и колко са починали след втора доза от която и да е ваксина къде е та зи ИАЛ да взема пари само за другите страни има такава изнесена статистика четох за Франция Така че това че новия министър на здравеопазването не много за вакдините го разбирам
154
2
 
4
 
! Отговори
h преди 2 години
Ima 2 варианта или ваксина или нещо по гадно.Празно няма,целта им е ясна,без божия помощ дори и врабчетата неваксинирани ще избият
153
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко повече ни обясняват колко са (хубави)и (безопасни) тия ковид ваксинки толкова повече на хората им става ясно,че нещо не е наред и,че зад тая ваксинационна истерия се цели нещо съвсем друго от това да се(преборят) с вируса.
152
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С тази статия МЗ бетонира всички подозрения, предупрежденията на учените и всички планове и програми, които прочетохме за great reset и целта на ваксините в него. Благодаря ви, че най-накрая се произнесохте официално по въпроса. Вече сме сигурни, че няма да се ваксинираме и след като одобрите ваксините чрез ИАЛ на ЕС.
151
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 206 - ето тази логика липсва на всички, които се ваксинираха. Критичен ум и въпроси...нищо необикновено и конспиративно. Но, няма... не искат да питат.