МЗ убеждава: Ваксините нямат връзка с 5G и с тях не ни слагат чип

Ваксините срещу Covid са безвредни и безопасни, заявяват от ведомството
280
МЗ убеждава: Ваксините нямат връзка с 5G и с тях не ни слагат чип
Снимка: БГНЕС

Ваксините, с които България провежда имунизационната си кампания срещу COVID-19, са преминали успешно и трите фази на клиничните изпитвания.

Те са разработени в съответствие със същите законови изисквания за фармацевтично качество, безопасност и ефикасност като другите лекарства, заявяват от МЗ на официалната си страница в социалната мрежа.

Науката е категорична, че ваксините срещу COVID-19 са безвредни и безопасни - те нямат общо с мрежата за пренос на данни 5G; не водят до безплодие; не променят човешкото ДНК; не заразяват с коронавирус; чрез ваксинация не се поставя чип в тялото на човека, се посочва в публикацията.

За да направят гражданите своя информиран избор, е важно да ползват достоверни източници и да бъдат критични към всичко, което четат в социалните мрежи и в интернет пространството.

Целта на Министерството на здравеопазването е в страната да бъде постигнат колективен имунитет, което означава поне 70% от населението да бъде имунизирано.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цялата пЛандемия беше за да ваксинират човечеството..ако маските помагаха защо беше социалната (физическа) дистанция..ако дистанцията помагаше защо бяха затварянията..ако и те помагаха защо е ваксината..ако тя помага защо има точка за -неносенето на отговорност от никого..
149
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Nanomite...няма чип, друго е, по-опасно.
148
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може да не е чип, но е генетично инженерство. Помните ли овцата доли?!? А да сте чували за наноботове?!? Експериментите и заплахите върху човечеството тепърва ще стават по-сериозни и глобални. Един милиардер напусна софтуерната си компания, за да се занимава с ваксини. Гледах видео преди време, че е наел хакери да изследват как комар инжектира вирус. Да не би да иска да пренапише човешкия генетичен код?!? Ако е като операционната му система.. господ да ни е на помощ :-х
147
4
 
8
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Естествено пак глухия не разбрал! 5G само отслабва имунитета, както и всякакви други електромагнитни лъчения - радио, телевизия, интернет, т.е. всичко което се предава по ефир с определени честоти и мощност. После като си със слаб имунитет, всичко друго може да те разболее яко, дори и ваксина, т.е. можеш и да не я преживееш. ТОВА СЕ ИМА В ПРЕДВИД! Не, че инжектират наночипове или други глупости (не, че е невъзможно, но тук случаят не е такъв).
146
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знаех, че още има хора, които твърдят подобни глупости, че чак изявления да се пишат, официално да ги опровергават. Какъв срам!!! Как ли ни се смеят в Европа...
145
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Една лъжа и милиони пъти да я повторят не става истина
144
0
 
13
 
! Отговори
Безвредни... преди 2 години
...и безопасни?Имах добро мнение за д/ра Министър.Жалко!
143
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички конспирации станаха реалност..Дигитално робство
142
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези които провалиха икономиките и всичко останало..сега спасяват чрез ваксината....И двете неща произлязоха от едни и същи..И са безплатни..А за нещо създадено изкуствено и постоянно изменящо се -такова нещо неможе да се измисли..Ако може да се нарече въобще ваксина
141
3
 
13
 
! Отговори
neon7 преди 2 години
КОВИД "ваксините" са сигурна смърт! -----------------------------------------------------Изследовател на ваксини признава за " Голямата грешка"КАЗВА ,че шиповия протеин е опасен токсин . Д-р Бридъл - Прочетете статият-сайта е globalresearch точка ca. Сайта има и авто.превод .
140
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
""Науката е категорична, че ваксините срещу COVID-19 са безвредни и безопасни - те нямат общо с мрежата за пренос на данни 5G; не водят до безплодие; не променят човешкото ДНК; не заразяват с коронавирус; чрез ваксинация не се поставя чип в тялото на човека, се посочва в публикацията.""Щом накуп опровергавате, ставате съмнителни. Коя е тази наука и къде, как е доказала това? Искаме документи, кои учени, кога, какви изследвания, публичен достъп до тях, източниците им на финансиране за 10 години
139
1
 
15
 
! Отговори
Павето преди 2 години
След половин година мъдруване, от МЗ написаха (преведоха) някакви тъпотии на сайта си, под надзора на СЗО. Прочетох какво са написали - нищо съществено, личи си единствено напъването да оборят информацията която заля интернет за гадостите в инжекциите. В случая, МЗ е капката в морето която няма да направи дори локва, да видят как е да си от другата страна на бариерата. Полюсите се обърнаха, МЗ и СЗО разполагат с армия от 1% от българите (овчелюдната част на обществото)
138
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, инжектираните поне ще са защитени, да не ни мислят нас умните.
137
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При испанския грип, пандемията започва след инжектирането. Сега ще е същото.
136
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май не китайския лек грип е биологичното оръжие. Биологичното оръжие май е в инжекции.
135
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига се излагайте с теорията за биологично оръжие. Такова импотентно оръжие би било срам за всяка лаборатория.
134
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Почна ли да достига до ушичките ви, че сам по себе си шиповият протеин е патогенен, или първо ще чакаме да се реши по какъв заобиколен начин да го съобщят от телевизията.
133
0
 
13
 
! Отговори
вярвам/х само в НОЩ преди 2 години
Балтов: Това е тунингован в лаборатория вирус (ВИДЕО) ;Проф. Генчо Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие
132
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мен ме кастрираха с пфайзер, но още нямам директен интернет достъп. Все викат, извън обхват си, чакай няколко месеца.
131
1
 
14
 
! Отговори
ПРИОНЧО преди 2 години
А дългосрочните ефекти, питам се.