Битка за туристи: Хотелиери се надпреварват с примамливи оферти

Колко ще ни струва почивката това лято?
206
Битка за туристи: Хотелиери се надпреварват с примамливи оферти
Снимка: БГНЕС

Битката в туризма започна още в началото на сезона. За да привличат повече посетители, тур агенции и хотелиери предлагат всевъзможни бонуси и отстъпки. Повече нощувки на цената на по-малко, безплатни атракции, безплатни чадъри и шезлонги са само част от атрактивните предложения.

Още по темата

Сезонът започна и с примамливи цени на нощувките. До два пъти по-евтино би ни излязла почивката по родното Черноморие този месец, отколкото в разгара на сезона – през юли и август.

Колко ще ни струва морето в началото на сезона – при нас и при съседите? Офертите за евтино море в началото на сезона това лято започнаха още в края на май. Без да чакат най-горещите дни повечето хотелиери в Слънчев бряг обявиха атрактивни пакети за почивка през юни.

"Имаме специална отстъпка в момента за нашите клиенти от България и не само – минус 20 % през целия юни месец. Като цените за юни започват от 70-75 лв. на човек на база ол инклузив и ултра ол инклузив", заяви Баяр Бекир, маркетинг мениджър на верига хотели в Слънчев бряг пред Нова телевизия.

След слабия сезон миналото лято – сега в битката за всеки клиент хотелиерите засипват туристите с всякакви
атрактивни предложения.
 
"Тази година сме се насочили към семейния туризъм – в нашите хотели имаме специален пакет – при двама възрастни – 2 деца до 12 г. се настаняват безплатно.  Специално за нашите гости с деца подготвили сме изненади – вкл. имаме и детски луна парк в един от нашите хотели – с батут, с бънджита и с водни лодки", посочва Бекир.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още по темата: мореплажХОТЕЛпочивка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато човек отива отрицателно настроен и с лоши чувства към нашето море - няма как да си изкара добре.
83
6
 
2
 
! Отговори
А коронката? преди 2 години
Коронката дебне и по плажовете! Пръска, пръска през ваксините и заразява нищо неподозиращите гражданя през голите им сланинки. После заминава в градовете и наесен пак ще ви запрат по къщите като добичета.
82
0
 
12
 
! Отговори
fff преди 2 години
супер оферти, няма що, за немците и преди и сега бяха по-добри. Дано фалирате всички...
81
2
 
21
 
! Отговори
Грабни бързо преди 2 години
Вземи нашата оферта ол инклузив и спечели бонус - Ешерихия коли за цялото семейство.
80
1
 
14
 
! Отговори
Аз съм на палатка преди 2 години
За Български хотел нямам пари , а тези които имат пари за хотели ходят в Гърция .Онзи ден гледам се мъчиха да ми забранят и на палатка да мога да ходя или поне се мъчат ,ако съм със палатка .пак да им плащам-- много им здраве .
79
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да спрат задължително всички мерки за хотелиерите. Стига са получавали пари от данъкоплатците!
78
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледах в бураския сайт какви са хотелиерите в Созопол, на се лс ки пръ чове ми мязаха :)) Слънчев бряг и Златни пясъци са най-големите ни курорти, бяха хубави навремето, сега от бетон трудно можеш да кажеш, че стават :)))) Албена става все още, ама там е малко за по нормални туристи :)) Тепърва ще се учат нашите хотелиери на туризъм, има още много леб да изядат :)
77
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От 10 години не сме почивали в БГ и по хотели. Сега си направих труда да погледна цените само в един район - Св.Константин и Елена Варна. За 2ма възрастни и 3 деца средна цена за нощувка със закуска за август(по прицип тогава са ни отпуските) 460 ЕВРО!!! На къмпинг толкова ни излиза един месец престой и изживяването и свободата са несравними.
76
3
 
29
 
! Отговори
:D преди 2 години
Ако чета между редовете, "тази година се насочваме към семейния туризъм...", това на практика означава следното: алкохолиците от великобритания вече ги няма. Няма и други "турсити", които да правят нощни алкохолни турове. Остана ни последната надежда - българи със смейества, които са толкова изпаднали, че не могат да си позволят почивка в Гърция, например.
75
1
 
17
 
! Отговори
бг турист преди 2 години
затова и продължавам със семейството да си ходя на камчия,да на бунгала съм не на някакъв луксозен хотел но тук е пълно спокойствие и релакс плажа ми е близо,реката също природа заобиколена от гората лонгоз заведенията предлагат прясна риба изловена от морето и е евтино,в бунгалата има и барбекю,изкарваме си страхотно с други семейни приятели за юли месец пак съм резервирал..
74
2
 
29
 
! Отговори
Неграмотник преди 2 години
Глупости, през 2019-та със семейството ми почивахме най-евтино от последните 3 години, имаше много работещи хотели, конкуренция и така нататък. Миналата година, уж заради ковида цените тръгнаха на горе. Тази година резервацията ни е по-скъпа и от миналата година. По-евтини оферти, бонуси, промоции не съм видял! Сега рекламират детски площадки и кътове, които ги имаше и преди 3 години, само че сега "вдигат" цената. Българска работа - по-малко клиенти по-високи цени!
73
5
 
7
 
! Отговори
От Мен преди 2 години
От 10 години лятната почивката изкарвам в Гърция и много съм доволен ефтинийка в България е двойно по скъпо един приятел ми препорачи Турските плажове те са били по ефтини от Грътските
72
0
 
16
 
! Отговори
Drunk преди 2 години
Слънчев бряг разчиташе само на пияни тийнейджъри. Сега сменят курса, но ако има класация за най непредпочитан курорт, сънито го печели. Созопол не е най-добре, но е по-добре.
71
0
 
22
 
! Отговори
Аз... преди 2 години
...само да питам едрите хотелиири от Слънчака? Тази година като няма (епитет) анличани на ишлеме, кой аджеба ще ви почива на прескъпите курорти? И... като минат още 5-6 годинки така, пак ли няма да свалите цените, или?
70
3
 
14
 
! Отговори
Турист преди 2 години
В Гърция нещата малко по малко отиват към дъното. ПРеди 2 години ходил за последно и се заклех повече да не стъпя в "близката част". Всички оркки бяха там, морето беше осеяно с фасове, простащина навсякъде. По пътищата някакъв ад, изобщо беше много зле ситуацията. Очевидно трябва да се ходи на юг, поне на 9 часа от София.
69
0
 
24
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Абе стига сте писали рекламни статии, продажни журналисти. Направих си труда миналата седмица да прегледам цените на няколко хотела, нито са намалили цените, в много от случаите са дори по-високи. За да се намалят цените модела трябва да е на пазарен принцип, а не шепа мутри да правят бизнес. Това си е форма на мутро-монопол. Тези хора не правят бизнес, те перат пари от други дейности. Повечето хотели няма да отворят изобщо, пука им на мутрагените. Сега ще видите какво значи мутро-бизнес!
68
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Патриотизъм???Отиди в Албена, по добре е от Созопол :)) Златните и Слънчев бряг ги забрави, не е за нормални хора там :)) Мейби в Приморско, ама там не съм ходил отдавна, може да са го ос ра ли вече :)
67
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГошоТе прошляците ходят на Халкидики и Тасос.На додеканисите не може да срещнеш българин почти.От време на време има някой тарикат, ама той е отишъл там да *** любовницата и не му дреме за друго.
66
2
 
28
 
! Отговори
Хайде, хайде преди 2 години
Дайте по спокойно. Черно море е било примамливо тогава, когато хората имаха затруднения да излизат в чужбина и нямаха избор. Поради характера си на затворено море, което общо взето е водозборище на отпадъците на Европа, то няма как да има кристалната вода на адриатика. Нашите хотелиери нямат гъвкавост да се ориентират, че Черно море вече няма как да е сериозна туристическа дестинация. Вложили са пари, но да мислят нещо за старчески домове, нещо физиотерапии. Като хотели ги очаква само фалит.
65
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименНа кой му пука за теб?