На траурна церемония военните се сбогуват с майор Валентин Терзиев

Ще присъстват пилотите, личния състав на авиобазата, семейството
30 юни 2021 07:53, Елка Василева
23
На траурна церемония военните се сбогуват с майор Валентин Терзиев
Снимка: Министерство на отбраната

Авиобаза "Граф Игнатиево" се сбогува днес с майор Валентин Терзиев.

Още по темата

Траурната церемония ще се състои в поделението, където са базирани изтребителите МиГ-29.

На нея ще присъстват пилотите, личния състав на авиобазата, семейството и роднините на военния летец.

На прощалния ритуал няма да бъдат допуснати външни хора и медии.
Възпоменанието на майор Валентин Терзиев ще бъде следобед в родния му Асеновград.

Майор Валентин Терзиев загина на 9 юни при разбиването на неговия МиГ-29 по време на учения при изпълнение на тренировъчен полет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 2 години
До 14-та аноннимка. Е как пък почнаха да падат чак след, като за угодия на сещате се кого ги ремонтираме в Полша.
13
0
 
2
 
! Отговори
до 19 преди 2 години
абе тъппаннар, Висше военно въздушно училище има в Д Митрополия от 1948 г. Това че табелата на входа са сменили за 10 години с филиал на В Търново е пиредната глупост срещу ВВС в годините.
12
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"""уважаеми парите за БА в частност за ВВС ,30 години планомерно се режат. Режат ги политици а не генерали. """ ______________ е как, увеличени са. Направиха цяло висше военновъздушно училище. Това са мноооого пари за ВВС
11
2
 
4
 
! Отговори
до 14 преди 2 години
и да цъкате минуси, факта че сърбите са на стрелби с покана през външно от ББ е факт. И това се случва вече 6 година подред. А кой е на власт последните 6 години, Янев ли , Радев ли. Кой прибира парите които Сърбия заплаща за това участие, Радев ли , Янев ли....
10
0
 
3
 
! Отговори
до 14 преди 2 години
хайде стига с тая изтъркана плоча главнокомандващ, хайде прочети конституцията и виж кога презирента става Главнокомандващ и накакво Главно командващ, ...във военно време и на Въоръжените сили което е доста различно от Българската армия.
9
1
 
1
 
! Отговори
м,да преди 2 години
Не за пръв пот по време на военни учения има жертви. Всеки си е избрал професията!
8
3
 
6
 
! Отговори
до 14 преди 2 години
ти как я мислиш , Радев и Янев седяли и чакали Бокича да падне и по средата на май поканили спешно сърбите на стрелби. Написах ти, сърди се на Баце поканата е още от януари пич.
7
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
13 И малките деца знаят,че кюлчетата са фейк, намещалка и че руските МИГ- ове падат като стари, ръждясали кофи. За смъртта на Терзиев е виновен министъра и главнокомандващият Радев,които са се натегнали, да се похвалят с руските изтребители, излагайки живота на пилотите, на риск. Учението не е трябвало да се провежда, с тези руски ***. Радев покани Сърбия, руската марионетка, което е допълнителен риск.
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
уважаеми парите за БА в частност за ВВС ,30 години планомерно се режат. Режат ги политици а не генерали. Не е място и време генерали да правят военни хунти за да доказват или извоюват средства за подготвена армия. Добре че дойде ВМРО министър на отбраната че нещо се раздвижи, че предните бойкови министри Аню Ньойски и оня Тракториста вазсипаха войската с реформи трансформации и съкращения в личен състав и бюджет. Абе хората си купуват консумативи за служебнитпринтери зареждат от джоба си тонери
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудно ми е като разчетат украинците кутията и ви кажат пилотска грешка в сложни условия какво пак ще измислите да 8бвините. Ако примерно не беше летял, приказките са некадърници ,само в слънчево ли лети ВВС. Като лети в сложни условия пък що летял. Дай да забраним нощем да ни нападат от към море.
4
3
 
11
 
! Отговори
до1 преди 2 години
та я ни обясни как са убийци Радев и Янев. Това учение е заявено и сърбите са получили разрешение за участие още януари от Баце. Какъв Янев и Радев....смешеннн лаик
3
4
 
6
 
! Отговори
до 3 преди 2 години
Сръпски некадърници....като вземеш ти да сваляш стелт аероплани се обади. Сръпската Нева е тотално модернизирана и можем само да цъкаме. А и как си предстваяш на полигон с 200 човека никой да не забележи пуск на това добиче и да не сподели някъде, да не говорим че и рибарите са тан наблизо и посред нощ ракета незабелязано да литне само куха лейка като теб би си го представил.
2
20
 
16
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Сигурно. Радев ми е супер анти,но друг е причинил трагедията с ракета, а Радлев заличава следите. Той е предател и нищо българско няма в него. Дори ромите са по- големи патриоти от Радев.
1
20
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
УБИЙЦИТЕ РАДЕВ И ЯНЕВ ЩЕ ПРИСЪСТВАТ ЛИ?