Лекар от "Пирогов": Кацаров подписа пред очите ми документите си

Здравният министър заяви, че подписът му е бил фалшифициран
Обновена: 18 юли 2021 16:27 | 18 юли 2021 16:05, Нели Христова
225
Лекар от "Пирогов": Кацаров подписа пред очите ми документите си
Снимка: БГНЕС

Стойчо Кацаров подписа пред очите ми всички необходими и задължителни декларации за хоспитализация в болнично заведение. Това заяви д-р Христина Каменова от „Пирогов”.

Още по темата

„Стойчо Кацаров беше изпратен от мен от началника на клиниката доц. Атанасов със своята съпруга да бъдат прегледани и той евентуално да бъде приет и хоспитализиран на легло във вътрешна клиника. Нетърпеливо изчакаха своето влизане. На пациента му беше направено ЕКГ, бяха му вези всички кръвни изследвания, беше направен и скенер на бял дроб. След което пред моите очи той подписа всички необходими и задължителни декларации за хоспитализация в болнично заведение”, каза тя.

„Нека докаже по какъв начин друг е подписал собствените му документи. Пред собствените ми очи е подписал абсолютно всичко”, допълни Каменова.

„Дали пациентът ще остане на легло - това решава началникът на клиниката спрямо всичко, което е правено. Те са преценили, че може да бъде оставен на домашен престой. По негово желание той не е останал да пролежава в болницата за дните на хоспитализация”, обясни още тя.

И допълни: „Подписал е всички документи за хоспитализация. Бил е съгласен, минал е и през регистратурата, където е сканирана личната му карта и след това е преценено къде да се лекува”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
0
 
2
 
! Отговори
До 203 преди 2 години
Какво да ти отговори шефът на Касата. Извършена е дейност по клиничната пътека. Това,че Стойчо избягал от болницата за да се напие като дупнишки ром, не е причина някой да страда.
181
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 207 ,,гледат те в ръцете,,Къде да те гледат според теб?Искаш група хора да ти работят без пари ли??Кажи кой да им плаща и с какво?Ама сериозно отговори. Без да изпадаш в истерия. Без лозунги за ,,светло бъдеще,,. Конкретен отговор се иска тук.
180
4
 
6
 
! Отговори
Съдия преди 2 години
Дори и да приемем,че Кацаров е извършил престъпления безброй..... никой от протестиращите не казва,....за другите,само открити над 400 случая ...за тях..гробно мълчание.Лично аз се възхищавам на Кацаров,защото постави ребром освен този въпрос и въпрос за нуждата лица с нелечими болести да се редят на опашки, отново и отново пред ТЕЛК...сякаш ще се появи нов бъбрек или нов крак.
179
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А обществена тайна е че за достъп до желан лекар, раждане и прочее се плаща официално и неофициално. Добрите специалисти са достъпни само за плажосчособните. Останалите кучета ги яли по здравната каса. Изобщо здравната помощ отдавна е търговия!
178
6
 
9
 
! Отговори
радева калинка преди 2 години
Кацаров лъже и клевети лекарите в Пирогов. Незабавна оставка и да бъде разследван и съден.
177
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този лекар да не се казва Александър Матросов?
176
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Срамота.Кацаров да се извини
175
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кацо, връщай парите за изкледвания, щом не си искал да лежиш.Нехранимайко
174
8
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
ама престанете бре..много милиардният ви бюджет,Здравната,дофинансиране от Бюджета ни,рекета над болните..ама спрете се бре...стотици хиляди сме жертви...милиони...ама ще доидем пред Пиргов да си ги мерим...засрамете се...алчноста и глупостта ви са нечовешки...да, Болниците построении финансирани от Българите няма да са бащиния на крадливи директори повече...лекарите са жертви както и пациентите..ревящите или не разбират..или са крали с директорите....300-500 х.премия на година бре..и вас грабят
173
17
 
3
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
Лекарите са много добри, има страхотни лекари. Но гадта от Банки ги разврати и поквари и сега няма да можем да се оправим с години.
172
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Пирогов" са изразходвали средно по 4000 лв. за лечение на пациент с covid, a Касата им плаща само 1200 лв. В резултат "Пирогов" са натрупали 4 млн. нов дълг само от лечение по недофинсираната пътека covid. Наглеците от Министерството и Касата срама нямат да говорят, как "Пирогов" източвал Касата работейки и трупайки дългове за да си лекува болните качествено. А може би трябваше да лекуват болните само до ценатa, която плаща Касата-пък който оживее!?
171
17
 
5
 
! Отговори
до 197 преди 2 години
Кацаров е повече лекар от костюмарите Балтов, Мутафчийски, Кантарджиев и подобни...Вие видели ли сте доцент Мангъров в нещо друго освен бяла работна престилка? Например костюм, риза и вратовръзка???
170
11
 
2
 
! Отговори
карък пациент преди 2 години
Бе стига с това "лекар от Пирогов" бе!!! Като чуя или видя "лекар от Пирогов" започва да ми се гади бе!!! Добре че си имам хапчера Деган в аптечката! Истинските лекари ще ме разберат, надявам се...
169
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има добри лекари в Пирогов и вми ...но са много корумпирани
168
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Два пъти са ме набутвали - Глобул(сега Теленор) и Виваком. И двата пъти подписах пред тях. Големи разправии бяха. Не пускат кокала.
167
1
 
21
 
! Отговори
Пешо Суджука преди 2 години
Да направят експертиза, няма какво да спорят.
166
8
 
8
 
! Отговори
Мечо Кух преди 2 години
Аз може да съм кух, ама източването на касата е видно и от самолет.Само прокуратурата удобно е сляпа и глуха
165
2
 
11
 
! Отговори
кацарОФ преди 2 години
не не , не е верно , аз давах автограф !
164
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Мечо Кух - *** съвсем си кух!
163
9
 
10
 
! Отговори
Мечо Кух преди 2 години
Подписал, неподписал, факт е че е лекуван по несъответстваща диагноза и касата е източена. Прокуратурата удобно спи.Докато те окаушат някое директорче на болница за злоупотреби все така ще се краде.