Лекар от "Пирогов": Кацаров подписа пред очите ми документите си

Здравният министър заяви, че подписът му е бил фалшифициран
Обновена: 18 юли 2021 16:27 | 18 юли 2021 16:05, Нели Христова
225
Лекар от "Пирогов": Кацаров подписа пред очите ми документите си
Снимка: БГНЕС

Стойчо Кацаров подписа пред очите ми всички необходими и задължителни декларации за хоспитализация в болнично заведение. Това заяви д-р Христина Каменова от „Пирогов”.

Още по темата

„Стойчо Кацаров беше изпратен от мен от началника на клиниката доц. Атанасов със своята съпруга да бъдат прегледани и той евентуално да бъде приет и хоспитализиран на легло във вътрешна клиника. Нетърпеливо изчакаха своето влизане. На пациента му беше направено ЕКГ, бяха му вези всички кръвни изследвания, беше направен и скенер на бял дроб. След което пред моите очи той подписа всички необходими и задължителни декларации за хоспитализация в болнично заведение”, каза тя.

„Нека докаже по какъв начин друг е подписал собствените му документи. Пред собствените ми очи е подписал абсолютно всичко”, допълни Каменова.

„Дали пациентът ще остане на легло - това решава началникът на клиниката спрямо всичко, което е правено. Те са преценили, че може да бъде оставен на домашен престой. По негово желание той не е останал да пролежава в болницата за дните на хоспитализация”, обясни още тя.

И допълни: „Подписал е всички документи за хоспитализация. Бил е съгласен, минал е и през регистратурата, където е сканирана личната му карта и след това е преценено къде да се лекува”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
9
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
В България лекарите убиха хора и ще продължават да убиват, докато не се премахне позорният гербав закон, който им дава статус на висши същества и ги освобождава от отговорност при отказ от лечение. И докато има Прокуратура, която не преследва лекарската престъпност.
141
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Професора доказа пред цяла България,че е злоупотребил със здравната каса за което е подсъдим,защо не им изкарате какви заплати взимат,държат се като дерибеи навсякъде в държавните болници
140
0
 
2
 
! Отговори
Vizitor преди 2 години
Четете статията на проф.Костов.
139
9
 
8
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Дано тоя Кацаров не се разболее, че колегите добре ще го излекуват -------//////-------- Това е ясно, че лекарското съсловие се превърна в секта на убийци. Не беше трудно да се предвиди, след като Борисов им даде пълна свобода и им сне всякаква отговорност. В България понастоящем няма лекари. Има контингент от хора с лиценз за безконтролно убиване. Най-лошото е, че е достатъчно да ти спретнат лек инцидент, колкото да те качат в линейката - като Милен Цветков, убит от пироговците.
138
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Болниците са хронично недофинансирани. Затова оцеляват както могат. Нзок се пълни от здравните осигуровки на работещите. Някой би казал: да вдигнат осигуровките! Но тогава хората спират да плащат. Изобщо балансът е много тънък. Спасението е ускорено икономическо развитие на страната, но това пък едва ли ще се случи в обозримо бъдеще, и така кръгът се затваря.
137
1
 
7
 
! Отговори
stiling до 145 преди 2 години
Драги мой, това е положението в нашата татковина и нашия народ. Когато другите крадът се възмощава, когато той краде или "заобикаля" правилата за да НЕ ПЛАТИ, тогава може с вечния успокяващ аргумент "АЗ ЦЯЛ ЖИВОТ ПЛАЩАМ ЗДРАВНИ, ЗАЩО ДЕ НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ ЗАОБИКОЛНО КАТО ДРУГИТЕ, А ДА ПЛАЩАМ КАТО БАЛЪК"Да се мине Българина и да плати при положение, че може да не плати е най големия му дерт. После няма да спи една година! ТОВА Е! ЛОШ МАТЕРИАЛ, ХИТРЕЦ И ТАРИКАТ АНДРЕШКО.ВЪЗМУЩАВА СЕ АМА И ТОЙ КРАДЕ!
136
5
 
3
 
! Отговори
Мда зле е работата преди 2 години
Дано тоя Кацаров не се разболее, че колегите добре ще го излекуват!
135
1
 
7
 
! Отговори
Ммм, дааа преди 2 години
Няма как да твърди друго тази лекарка. Още повече, че от касата са предприели действия да прекратят договора на Пирогов по тези две пътеки, по които са установили нарушенията. И понеже чернодробната цироза е от специалност Гастроентерология, а бъбречната недостатъчност от специалност Нефрология и диализно лечение, сега се оказва, че прецакани ще бъдат точно тези клиники. Защото вероятно ще им прекратят договора с касата. Съдът ще реши. Предстои да разберем
134
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кацаров се оказа паталогичен лъжец. А го избрали за министър. И Рашков прилича като да има диагноза.
133
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стана дума срещу дума, затова хората са измислили документите. Черно на бяло. Това се приема за меродавно пред разните инстанции.
132
5
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
аз питам утре като цъфнете в Пирогов ие или ваш близък със тежък здравен проблем от злополука или нещо друго и Ви кажат че по пътеката дават 5000 лева а лечението ще струва 20 000 лева ------////------ Когато аз реша да участвам и да подпиша, няма проблем. А кога ти ползваш подписа ми, за да гепиш без мое знание, ще ядеш хуркътъ. Много пък тарикати станахте, явно моралното ви падение е много дълбоко, щом нямате срама да си затворите устите...
131
6
 
10
 
! Отговори
Е, па... преди 2 години
Естествено, че тази докторка ще твърди това, което е казал и шефа й, няма избор просто. Но нека самата тя да каже в кой нормативен документ е записано, че може да си стоиш в къщи, а да се водиш хоспитализиран. Няма такъв. По всички закони, касаещи здравеопазването, Пирогов са вътре с двата крака.
130
1
 
7
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До 141 Това не е борба срещу "корупцията", а реваншизъм, и политическа поръчка за разправа с опонентите! Ако иска да бори корупцията, да промени правилата,контролът, ако трябва законите, а не да топи докторът, затова че го е лекувал безплатно! Петър Москов се опита да въведе контрол, и те го сатанизираха! И все пак, ако подписът се окаже истински,какво правим с министърчето, което е нарушило закона!
129
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 144. Системата не се източва. Тя се мъчи да източи болниците, като определя лимити, без тези лимити да покриват направеното лечение. Откъде да дойде разликата в парите? Защо мислиш има болници в огромни дългове?
128
0
 
5
 
! Отговори
До 141 преди 2 години
Ето заради това мислене като твоето системата се източва както в комунизма се крадяха тухли от завода в който работят за да си строят вилата. Комунизъм 2 серия. Доживях да го видя
127
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Болница Пирогов трябва да се закрие. Немедлено!!
126
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Dr moskov pepi gotinoto na boku 4oveku kogi schte varne mil.sa ma6inite ptas4eta kogi be seljani ot gerb kral kral ot bkp roda moskov predade i maika,si ministrrka besche drugarkata moskov kato baltov aleksandrov vse gotini nagada4i dr v djoba parizi slagat njama uiski i bomboni a milioni na sad peisadi da ima
125
9
 
10
 
! Отговори
stiling преди 2 години
Гледам как всички тука в тоя форум роптаят и се възмущават срещу курупцията в болниците и надписването или подменянето на пътеките, че ги били "крадели".Обаче аз питам утре като цъфнете в Пирогов ие или ваш близък със тежък здравен проблем от злополука или нещо друго и Ви кажат че по пътеката дават 5000 лева а лечението ще струва 20 000 лева, ще извадите да платите веднага разликата като "'честни граждани или ще подпишете документите за "друга" пътека.Сега роптаете ама като опре до Вас траете!
124
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стана ясно, че Стойчо или лъже, или не помни. Като се разбере кое от двете, ще се уточни Стойчо Лъжеца ли е или е Стойчо Деменцията.
123
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако един човек пие твърде дълго, става алкохолик. В един момент разбира, че това страшно му вреди и трябва да спре иначе умира. Но спирането не е толкова лесно. Организмът вече е увреден и идва един момент, в който спирането също е смъртоносно. Умираш или от предозиране, или от абстиненция. Това е положението и в нашата държава. Ако краденето продължи, държавата си заминава, ако спрат краденето, цялата система ще рухне и държавата пак си заминава. Не знам как ще го измислят.