Лекар от "Пирогов": Кацаров подписа пред очите ми документите си

Здравният министър заяви, че подписът му е бил фалшифициран
Обновена: 18 юли 2021 16:27 | 18 юли 2021 16:05, Нели Христова
225
Лекар от "Пирогов": Кацаров подписа пред очите ми документите си
Снимка: БГНЕС

Стойчо Кацаров подписа пред очите ми всички необходими и задължителни декларации за хоспитализация в болнично заведение. Това заяви д-р Христина Каменова от „Пирогов”.

Още по темата

„Стойчо Кацаров беше изпратен от мен от началника на клиниката доц. Атанасов със своята съпруга да бъдат прегледани и той евентуално да бъде приет и хоспитализиран на легло във вътрешна клиника. Нетърпеливо изчакаха своето влизане. На пациента му беше направено ЕКГ, бяха му вези всички кръвни изследвания, беше направен и скенер на бял дроб. След което пред моите очи той подписа всички необходими и задължителни декларации за хоспитализация в болнично заведение”, каза тя.

„Нека докаже по какъв начин друг е подписал собствените му документи. Пред собствените ми очи е подписал абсолютно всичко”, допълни Каменова.

„Дали пациентът ще остане на легло - това решава началникът на клиниката спрямо всичко, което е правено. Те са преценили, че може да бъде оставен на домашен престой. По негово желание той не е останал да пролежава в болницата за дните на хоспитализация”, обясни още тя.

И допълни: „Подписал е всички документи за хоспитализация. Бил е съгласен, минал е и през регистратурата, където е сканирана личната му карта и след това е преценено къде да се лекува”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За 8000 лв кражба са арестували трима палестинци. Честно ли е?
161
3
 
9
 
! Отговори
Български гражданин преди 2 години
То е ясно, че е така! Долен, самозабравил се човек!
160
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пред честните доктори дълбок поклон, но шарлатаните които мислят само за пари трябва да са в затвора!
159
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Балтов и всички балтовци вместо да си наведат главите и да се извинят на хората, те почнали протести да правят - безсрамници!
158
11
 
29
 
! Отговори
Благодаря преди 2 години
На лекарите от Пирогов които ми спасиха живота от тази гнусна зараза ковид, след 15 дни на кислородни дишане! БЛАГОДАРЯ БЛАГОДАРЯ БЛАГОДАРЯ !!! Стойчо деменция в стремежа си да изпълни точните нареждания на нищожеството радефофоф се уплете публично в ЛЪЖИ ! 900 били били злоупотребите ,на другият ден 400, той самия заяви , че е лежал в болницата, на другият ден не бил. Тоя мал оумник да бъде лишин от медицински права ВЕДНАГА , съд и доживотен затвор за долините комунистически прийоми !!!
157
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз се чудя като не съм лекар и като нямам достъп до касата, как да крада? Явно не се наказва краденето в БГ. И мен щото тоя ковид ми раз.ката фамилията финансово. Ще чета и ще се уча.
156
1
 
12
 
! Отговори
ВИЖ КОЙ ЧАГЪРТА преди 2 години
Отвратителни лъжци, ПОТРЕСАВАЩО ГНУСНИ- ЕТО ТИЯ ЧАГЪРТАТ.
155
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко неграмотни лекари, майко мила.. Карай.
154
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винаги има помдва трола пларени от ГЕРБ.
153
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя съм го засичал най-нагло да лъже в ефир и даже окото му не мигна - питаха го защо хранят болните с филия хляб и кучешки кренвирш и оня вика - "ами то като при социализма и тогава не даваха храна, даже чаршафи нямаше, по-възрастните би трябвало да помнят". Аз помня, че тогава като лежах всяка болница имаше кухня и разнасяха топла прясно приготвена храна, даже индивидуални порции правха за по-тежко болни. Аз помня, а наглия дофтур лъжец явно не помни. Та толкова казва истината и сега
152
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е огласил схемата,защото тя се случва на по-късен етап.Стига сте тролили в полза на ГЕРБ.Балтов е човек на ГЕРБ.Да лекар е но е слуга на мафията.
151
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре колега приели сте го за заболяване за бял дроб,а от епикризата която показвате пред телевизиите ясно пише,че го приемате по друга патека.Патека за лечение на черен дроб.Аз видях с очите си като показва вшия шеф епикризата.Да там не пише диагноза цироза ,а пише остра или хронична чернодробна недостатъчност ,което на практика си е цироза.Трябва малко да се засрамитеВашия шеф излъга по телевизията.Обикновенните граждани може да излъже,но не и лекар.Колега и ние лекарите гледаме телевизия.
150
4
 
17
 
! Отговори
До 165 преди 2 години
А защо Кацаров не е сигнализирал всички органи на власта като е бил болен че и жена му? Защо като едвам е дишал не е огласил схемата? Защо се е възползвал от всичко? Трябвало е точно в момента на извършеното действие да си търси правата. Ако не беше служебен министър, дали щеше да огласи схемата, защото сега е изливане на помия? Най-интересно е обаче, ако се разболее отново, как ще погледне колегите си в очите, как ще иде да се лекува при тях?
149
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има и други болници в страната! Хем плюете Пирогов ама първото място където тичате, защото знаете че няма значение нищо там, когато не сте осигурени пак ходите в Пирогов. На четвъртата вълна, да не сте отишли в Пирогов, в Токуда от вратата е 35 лева за абокат (само), ВМА е за Корни, къде отивате
148
0
 
4
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
За Радев нормално е да лъжат, крадат и да имат въшки, арогантни, зли и безотговорни без никакъв морал, чест у достойнство. Това ще бъде излекувано с тояга, съд и затвор.Или Съд затвор и тояга или заговор съд и тояга, което си избере.
147
0
 
14
 
! Отговори
НЕМА ТАКЪФ преди 2 години
МОШЕННИЦИ , ЗАЕДНО С кауна , ОСТАВКА И СЪД , БЛЮДОЛИЗЦИ !!!
146
5
 
17
 
! Отговори
Хъм... преди 2 години
Аз пък искам Няма ТакиваИдио.ти да управляват зимата и да видя и чуя онова противно журнслистче от 7/8, което нагло нареждаше щаба. Искам да видя как ще си обърне меката китка, ако дойде 4 вълна при тях. Ще им видим антиваксърското мислене, но ще видим и адско лицемерие. Ще говорят 1:1 като щаба, ама дано някой им пуска записите със заяждането от преди. А министъра е ясен, прецака семейния си приятел за 2 мин слава. Да не забравяме че за корупция трябват 2ма, а той е единия!
145
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Др. Радев според вас може ли да назначите Министър на здравеопазването лекар със спрени права да практикува професията си поради некадърност, или точно затова го назначихте. Той просто мрази лекарите и то кадърните и води война с тях.
144
0
 
8
 
! Отговори
факт преди 2 години
айдуци!!!
143
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пирогов ги разбрахме. Нещо за северозапада? Видин, Враца, Лом? Този регион и без това е модерен в момента. Там разни такси като за хотел 40лв за дневен престой, 60 лв.нощнувка. За здравно осигурено лице! Там е много интересно.