Проф. Балтов с благодарности към колегите си

"Горд съм, че постигнахме толкова много за толкова кратко време"
21 юли 2021 12:27, Ния Христова
80
Проф. Балтов с благодарности към колегите си
Снимка: БГНЕС
"Горд съм, че постигнахме толкова много за толкова кратко време в името на колегите и в името на пациентите. Остава обаче и ненаправено, за което имахме планове, но ми отнеха времето". това написа в социалните мрежи отстранения директор на "Пирогов" проф. Асен Балтов.
 
"Благодаря на всеки, който повярва, че с общи усилия може да преобразим "Пирогов" и да покажем колко съвременна и високотехнологична може да бъде болницата на народа!", написа в личния си Фейсбук профил отстраненият от длъжност директор на "Пирогов" проф. д-р Асен Балтов.
Още по темата
 
"През изминалите малко над 4 години с екипа работихме почти денонощно, за да направим нашата болница по-добра. Денонощие след денонощие, усилие след усилие я изграждахме така, че да е по-модерна, по-европейска, по-сигурна за хората, които ни поверяват живота си. Днес "Пирогов" не е "Пирогов" отпреди 4 г. и това се вижда с просто око", написа още проф. Балтов.
 
Бившият шеф на "Пирогов" изказва благодарност и към всички, които от началото на COVID "забравиха за себе си, за семействата си в името на борбата за човешки животи! Вие сте носители на ценности, което не са привилегия за всеки, и заслужавате огромно уважение и признателност".
 
"Историята помни достойните хора. Тези, които имат чисти сърца и работят за градивни и благородни каузи. Повече отвсякога съм убеден, че истинските герои, които ще се помнят в COVID историята на България, сте вие, за което ви благодаря! За мен беше чест през тези четири години да ръководя Институцията "Пирогов", завършва проф. Балтов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
16
 
! Отговори
Вацевски преди 2 години
Този безсрамник Балтов с фалшивата си професорска диплома, както и другия продажен негов колега Ангелов /бивш министър/, трябва да бъдат подведени под съдебна отговорност заедно с Д.Атанасова . . .която им съдейства за незаслуженото им придобиване !
35
2
 
21
 
! Отговори
God преди 2 години
За Пирогов въпросът не е дали са откраднали 1 млн. лв. от НЗОК, а дали е само 1 млн. Жалко, че лекарите и сестрите там наистина си вършат работата, а някои хора забогатяват на техен и на данъкоплатците гръб.
34
1
 
11
 
! Отговори
Бай Ставрики преди 2 години
Айде всички ,които се гордеят ,да си стягат багажа и при мен.Строг,но справедлив с новите. Хасан и Мемет от 4- та килия ги чакат с вазелинчето.
33
1
 
12
 
! Отговори
мак преди 2 години
До Анонимен. Не отрича, защото е хванат натясно. В противен случай щеше да ги толерира фантомите, а бройката им вероятно щеше да расте.
32
1
 
19
 
! Отговори
за инфо преди 2 години
До Анонимен 30 - Балтов, назначен през 2017 г., беше посрещнат с протести. Той замени на директорския пост проф.Стоян Миланов. Преди това в "Пирогов" имаше протести и при назначаването за директор на проф.Стоян Миланов на мястото на проф. Димитър Раденовски през 2012 г. Раденовски пък зае позицията след конкурс,до който се стигна след мащабни протести и първата ефективна стачка през 2007 г.Тя беше насочена срещу лошите условия в "Пирогов", ниските заплати и тогавашния директор Спас Спасков.
31
6
 
18
 
! Отговори
Василев преди 2 години
Професоре,ние също се гордеем,че ръководихте заведението към натрупване на лични капитали.Все пак оставяхте трошички и за нас. Важно е ,че вълкът е сит и агнето е цяло.Много не го разбират,но без крадене не става.А от държавната софра се краде най- добре и е най- сладко.
30
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютно сьгласен сьм - без работа и пациенти няма да остане - уменията му ще бьдат високо оценени - в централен софииски затвор
29
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чест му прави, че не отрича за 400 те фантома. Браво.
28
1
 
11
 
! Отговори
енчо диянчев малушев преди 2 години
Аз направих Асенчо професор , Нина Чилова го направи директор на Пирогов , но сега когато става напечено и опасно за нас крадците професори в Пирогов , Асенчо ще е жертвения козел , защото който се докоснал до мен изгаря или се очерня !
27
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Злобни са рублажиите, защото знаят какво ги чака...рогатио с голямия черпак! Ха ха ха
26
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
злобарии, Балтов е специалист и капацитет и без работа и пациенти няма да остане...ама вие само със злобата ще си живеете, нещастници жалки!
25
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То всички са замесени в играта и много ясно че ще подкрепят най-големия играч.
24
4
 
11
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
С един милион в джоба няма да има по горд от мен
23
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
герберските *** отново са напълнили фопума
22
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ей колко злоба, ей, типично по български....как живеете, бе хора?! а всички качества и постижения, знания и умения на Балтов не са важни, така ли?? много долу сте всички, които само плюете и от образа се храните.....там в калта ви е мястото..
21
21
 
4
 
! Отговори
Гъдьо преди 2 години
Проф.Балтов,ГОРДЕЯ СЕ С ВАС! ГОРЕ ГЛАВАТА- няма от какво да се срамувате,спасихте ХИЛЯДИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ от лапите на короната!! Каруцаров е един нещастен,неудовлетворен реваншист,пълен некадърник- един пациент не е лекувал през жалкото си живуркане,даже едно Благодаря на каза на докторите които му спасиха живота! Същински неблагодарен пръдльо,само мрънка- мрън,мрън...Народът е с ВАС професорите Балтов,Кантарджиев,Мутафчийски! Гордея се с вас!!
20
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато назначиха Балтов, персонала на Пирогов пак се вдигна, НО в защита на предният шеф. Преди това пак, така че това им е явно навик.
19
6
 
22
 
! Отговори
д-р Генов преди 2 години
Балтов, престани с твоето лицемерие !Защото още помня преди години, когато се возеше с мен в автобус204 и пътуваше като обикновен лекар от ВМА към квартал Дружба . . .след работа !Но успя да станеш гербаджийска ***, след което стана професор, директор на"Пирогов" със 74 000 лева заплата, като летните си отпуски прекарваше в Южна Афркана сафари !Засами се, бе лицемер . . .
18
7
 
17
 
! Отговори
мак преди 2 години
Като говори за достойните хора, има ли предвид и себе си? Като шеф би трябвало да знае всичко, какво става в неговата болница, а той се прави на жертва и мъченик. Пък и достойният лекар лекува, а не се поддава на прищевките на т.лупа и не обикаля строежи, където не му е работа.
17
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И защо писанията на един потенциален клиент на прокуратурата във фейса трябва да ни интересува?

Спонсорирани публикации