Горският, ловувал с шефа на ДАНС, с молба за напускане

Колегите му го описват като съвестен служител
22 юли 2021 11:42, Ния Христова
29
Горският, ловувал с шефа на ДАНС, с молба за напускане
Снимка: Pixabay
Горският служител Владимир Петров, който беше задържан заедно с бившия шеф на ДАНС да ловува през нощта, е подал молбата си за напускане, съобщи bTV. Той отказва да каже кой е убил дивото прасе, което беше намерено в един от джиповете.
 
Владимир Петров от дълги години работи в системата. Колегите му го описват като съвестен служител и недоумяват как се е подлъгал да води ловци на забранен нощен лов.
Още по темата
 
Вчера бившият председател на ДАНС Димитър Георгиев беше задържан след сигнал за незаконен лов близо до село Сушица, Благоевградско.
 
Димитър Георгиев, негов действащ колега, президентът на "Бистришките тигри" и още двама бяха задържани по подозрение за бракониерство. Впоследствие беше задържан и горският служител.  

29
Още от Страната
Тежка катастрофа след гонка с полицията на "Тракия"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Е такива свестни го набиват на българина... един лош нема от теа дет ни насилват
26
0
 
0
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 дни
Плъховете напускат потъващия кораб.
25
0
 
1
 
! Отговори
навсякъде преди 4 дни
Говори се под "сурдинка", че То и по Родопите се разхождат едни такива "велможи" , които под благосклонния поглед на разни кметчета от ДПС главно и местен персонал избиват " мъчещи се" свине, сърнички, елени... Това началничета в едни морски рафинерии, разни "главни" и по-малко "главни" всякакви...
24
0
 
1
 
! Отговори
доброволец преди 4 дни
ПОНЕЖЕ ИМАЛ ВЕЧЕ ОПИТ В ОПАЗВАНЕ НА ДИВИ ЖИВОТНИ КАТО ОТСТРЕЛВАЛИ "КУЦИ ДИВИ ПРАСЕТА ДА НЕ СЕ МЪЧАТ", ТА ВЕРОЯТНО ЩЕ СТАВА ДОБРОВОЛЕЦ В НЕКОЙ ПРИЮТ ЗА ЖИВОТНИ? ЗАТОВА СИГУР НАПУСКА ТОЯ БИЗНЕС?
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
"недоумяват как се е подлъгал да води ловци на забранен нощен лов" - като дойде шефа на ДАНС изпълняваш. Питайте даже Божков.
22
0
 
4
 
! Отговори
XXX преди 4 дни
Проста, гадна, измекярска българска ***. Всеки ден съжалявам, че съм сънародник на ***, който крадат, безчинстват, изхвърлят и убиват животинки. Във всяко село,селце, град, градче, паланка се краде повсеместно и на всички нива, от кмет и общинар до *** работник и свинар!Всеки си затваря очите и не му пука, какво се случва около него, или защото е част от схемата, или просто защото е ***! Никога няма да се оправим, не защото някой ни е виновен, а просто защото сме некачествен материал.
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Във всяко село около планина редовно се ловуват диви прасета елени и т.п. Това е практика и 100 % участват кмета и шефа на горското. В този случай са дебнали как да злепоставят бившия шеф на ДАНС.
20
4
 
7
 
! Отговори
Сахар преди 4 дни
Няма край гербаджийската мизерия!
19
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
А пробата за алкохол на тези бракониери каква е ?
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Гербаджийските милиционерски кадри.
17
2
 
6
 
! Отговори
аз преди 4 дни
Институциите в държавата са тръгнали на лов за ГЕРБери (или май е по-точно да се каже че са тръгнали да берат ГЕРБери) За съжаление тези ГЕРБери няма да красят килиите както се полага
16
2
 
18
 
! Отговори
проф. Ан преди 4 дни
Чудя се не е ли имало "Ти знаеш ли ние кои сме, бе!" Браво на служителите, които са ги спипали и не са си затвоирили очите!
15
0
 
3
 
! Отговори
Д-р Исня преди 4 дни
*район
14
2
 
17
 
! Отговори
Д-р Исня преди 4 дни
Смятайте тези наглеци какви са ги вършили на държавните си постове. Каквото може се е смукало, покривало, ограбвало и плячкосвало. Този Владимир Петров си е ловувал 365 дни в годината и ако последното киви на планетата е било в неговия раьон, сега щеше да му е препарирано в хола. А този Димитър Георгиев просто ми е бедна фантазията какви ги е вършел. Но заслужено сега ще му се скарат да не прави така, защото и тези, които наказват са същите като тях. Из мети.....ги
13
0
 
7
 
! Отговори
Морски преди 4 дни
Подборен лов за индийски БГ маймуни
12
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Не е доказано, че те са убили прасето в багажнига. Възможно е да им е подхвърлено от зложелатели. А те просто са ходили да правят здравословен сех сред природата.
11
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
недоумяват как се е подлъгал да води ловци на забранен нощен лов ----////----- Е, ха де! Толкова добро момче и изведнъж да се подлъже!
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
"Съвестен" служител по чии критерии? И едва ли има горски в България, при който ако отидат такива гулемци и го помолят за съдействие той ще откаже. Просто разликата в социалното положение е огромна, а в България това е от значене.
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
То новина ли е това, всеки ден се бракониерства по малкоте села, и нощем и денем, свидетел съм, обаждал съм се в полицията и никой не му е зор....лигитимност има ли?
8
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
А действащият служител от ДАНС и съотборник на Борисв в тигрите, да не е в отпуск?