Борисов: Актуализация няма да подкрепим, ще източат държавата

Бившият премиер обвини, че изборите са спечелени с терор и машинации
Обновена: 25 юли 2021 22:05 | 25 юли 2021 19:31, Веселина Йорданова
694
Борисов: Актуализация няма да подкрепим, ще източат държавата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува остро останалите парламентарни партии, като заяви, че изборите са спечелени с "терор, машинации, костинбродски афери" при най-ниската избирателна активност.

Такова шоу, ниско продаваемо, то не се и продава. Кадрите на БСП са назначени отдавна, сега трябва някакси да ги узаконят. Кадрите на ДПС навсякъде са назначени и не са ги пипали за изборите, заяви той в живо включване във Фейсбук, което стана ясно, че е от дома на бившия земеделски министър Десислава Танева.

Танева съобщи, че в деня за размисъл служител на ДАНС й се е обаждал да се яви на разговор по сигнал. Накарали я да подпише протокол, че няма да нарушава член от Изборния кодекс.

Христо Иванов и неговата компания как се чувстват в една кошница с всичките тези хора, които казват, че били нещо ново? Кое ново, попита бившият премиер и изреди - Корнелия Нинова, Татяна Дончева, Карадайъ, Мая Манолова.

Борисов заяви, че трета поредна седмица безработицата расте и залъгват хората с повече приходи, които биха дошли от по-високите цени на енергоносителите.

"Днеска Асен Василев казва, че ще съберат около 2 милиарда повече приходи. Абе колега, ако ти си ми финансов министър, ще трябва да ми покажеш как ще ги събереш. Заради Ковид удължихме събирането на данъци, ти ги отчиташ като твой приход, а това са приходи от миналата година.

На 12 май Радев каза, че отиващото си правителство изцеди хазната с харчове. И каза, че ни чакали тежки месеци заради тежкото наследство. А днеска Асен Василев излиза и казва, че щял да събере два милиарда повече. Кого лъжете непрекъснато? Да, хората са на море и на почивки, но обръщат внимание на това, че безработицата вече трета седмица се увеличава", посочи той.

Борисов беше категоричен, че ГЕРБ няма да подкрепи актуализация на бюджета, предложена от служебния кабинет, защото после всички щели да се измъкнат от отговорност.

Той коментира и че сме на последно място по ваксинация, като дори сърбите са с 50%, а в ЕС средно е 40%. Народа ще го разболеете, ще препълните болниците, ще хвърлите ваксините, хората ще затворят бизнесите, прогнозира бившият премиер.

От Трифонов зависи всичко сега, а него го няма, оставил е Тошко и компания да си бърборят там, коментира още той и прогнозира, че "ще източат държавата така, както направи Тройната коалиция".

Започваме съдебни дела, да помагаме на хората, станали жертва на режима на Румен Радев и Бойко Рашков. Ще се борим за демокрацията, коментира още той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


694
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
440
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбрахте ли защо е спешно реорганизирането на прокуратурата!
439
8
 
32
 
! Отговори
Баче Кико преди 2 години
Баце трудно ще може да подкрепи каквото и да е от затвора.
438
20
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Сега защо се пените, нали Баце е опозиция, трябва да говори! Корнелия и Манолова като бяха опозиция също лаеха, сега ще управляват, гледайте в тях, а ББ е бита карта!
437
6
 
32
 
! Отговори
Помислете преди 2 години
Този "интелект" ни е "управлявал" 12 години. Имам много приятели които са гласували и гласуват за Тиквата. Но..на въпросът , смяташ ли се по глупав от Тиквата--досега никой не ми е казал, че се смята по - глупав от него. Е, защо тогава искаш да те управлява....Отговорът за мвен е само един....българинът е комплексиран и затова иска някой много под него да го управлява за да може да си избива комплексите.
436
6
 
36
 
! Отговори
Няма Такава Държава преди 2 години
От речта на този екземпляр прозира отблъскващо ниско ниво на интелигентност, откровена подлост и безсрамие. Типичен пиян селски бабаит.
435
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на снимката пише домашните на внучетата? едвали.
434
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мога или не мога да ти ......................?
433
7
 
25
 
! Отговори
Педро от Каракас преди 2 години
Най големия крадец е Тиквата! Само от рушветите които е взел можеше да се напълни хазната
432
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Психо ,кой беше ти бе !? Лекувай се ,само Божков тебе ще те излекува между другото
431
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ли даже и герберските сайтове слагат звездички в изказванията на Тиквун? Най-добре ги пускайте след 24ч. Каруцарски изказ и визия.
430
6
 
16
 
! Отговори
az преди 2 години
единствено го е яд , че някой друг ще точи държавата, а той ще стои от страни и няма да може да участва
429
7
 
22
 
! Отговори
Стига квича бе! преди 2 години
Тоя урyд съвсем психяса! И Фройд да му е лекар,няма шанс! Може би само доктор Макаров ще му помогне...
428
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да го прибират навреме където му е мястото, това е вреден елемент, който спъва и дърпа назад цялата държава, заради едното си его.
427
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой да му помогне и да го придружи на психиатър, за да се лекува. За негово добро. Ако продължава да се самонавива психиката му може да не издържи.
426
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откакто партията на Винету загуби изборите, вождът съвсем пощръкля. Съвсем я подкара през просото. Като подивял глиган е, готов е да стъпче всичко и всеки в името *** нараненото си его. Такива екземпляри като него запалват войни.
425
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помните ли кадрите как видни гербери целуват ръка на Тикв?
424
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наглостта и цинизмът у този индивид клонят към безкрайност. Откъде накъде той решава, че ИТН ще източат държавата, като досега те не са управлявали даже? Може би съди по личната си партия, на която е чорбаджия?
423
7
 
17
 
! Отговори
какво разбрах преди 2 години
От Герб и лично ББ са обидени, че не могат лично те отново да точат бюджета и са твърдо против други пишман крадци да го точат
422
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко, какво зависи от теб: кучетата си лаят, а керванът си върви! Добре, че засега и керванът е малко 7/8 - минаха протестите и сценаристите се присламчиха да управляват, но хем са некадърни да вършат такава работа, хем не искат помощ от другите партии, горките. Настана време за експерименти, дай Боже държавата да ги издържи.
421
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви са тези шкембелии, хората може и 2 лева да нямат, но тези, които са били на власт явно не са гладували. Много ме е интересно дали тези всички сливенски кметове имат средно образование и ако не , как е възможно да се допуска това в една европейска страна. Сигурно сме страната с най-необразованите селски кметове. Колкото по-*** толкова по-маниполируем. Срамота.