В село Сушица се гордеят: Човек, свързан с тях, е предложен за премиер

Новият кандидат за министър-председател е тясно свързан с град Шумен
31 юли 2021 08:05, Елка Василева
163
В село Сушица се гордеят: Човек, свързан с тях, е предложен за премиер
Снимка: БГНЕС

Родът на новия кандидат-премиер, издигнат от ПП "Има такъв народ" Пламен Николов, е от стражишкото село Сушица. Това потвърди пред "Труд" кметицата на селището Надка Никова.

"Цялото село се вълнува и гордее, че човек, свързан със Сушица, е предложен за премиер", заяви Никова.

Още по темата

Тя сподели, че Николов е имал баба и дядо, които преди години са починали. Той обаче е наследник на имот. Дядо му Параскев Николов навремето е бил счетоводител на местната Земеделска кооперация.

"Славеше се като много честен, възпитан и стриктен човек", сподели Никова.

Кметицата допълни, че родителите на Пламен Николов-Николай Параскевов и Йорданка Николова били учители. Още преди той да се роди, напуснали Сушица. Живели и работили за кратко в Горна Оряховица и след това се преселили в Шумен.

След като се пенсионирали, са се преместили да живеят при сина си в София.

Пламен Николов има жива баба по майчина линия в Горна Оряховица.

Новият кандидат за премиер само е роден в Горна Оряховица. По време на последните две кандидат-депутатски кампании често присъстваше на мероприятията на областната организация на ИТН във Велико Търново. Беше и на откриването на офиса на ПП "Има такъв народ" в старата столица. Не знам да има роднини или пък бизнес в региона", сподели пред "Труд" областният лидер на ИТН и депутат Момчил Иванов.

Кметът на Горна Оряховица инж.Добромир Добрев сподели, че не познава издигнатият за премиер от партията на Слави Трифонов.

Пламен Николов е тясно свързан с град Шумен. Средното си образование получава през 1995 г. в Хуманитарна гимназия „Йоан Екзарх Български“ – гр. Шумен с профил „История и археология“. Образованието си продължава в СУ „Св. Климент Охридски“, където завършва магистратура по Философия на науката. Специализира в Австрия със стипендия „Ернст Мах“ в Университета на Клагенфурт. Доктор по Философия на правото , политиката и икономиката.

Има над 15- годишен опит в бизнес развитието и управлението на проекти. Понастоящем Пламен Николов оглавява офиса на американска компания за Европа, Азия и Африка, като отговаря за цялостното бизнес представяне на компанията на 67 международни пазара с над 600 търговски В2В партньори. Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, спортни федерации и Олимпийски национални комитети.

Член на Националния съвет и член на Арбитражно-контролната комисия на ПП „Има такъв народ“. Координатор на вътрешнопартийната комисия по външна политика, член на вътрешнопартийната комисия по образование и наука, както и на тази по култура.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този селянин няма да е за дълго или въобще няма да го изберат, а ще си остане само кандидат.
48
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чалгаря се ориентира по-добре от пожарникаря - БРАВО
47
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаше статия с видео на любимката ми (Русата) Там Агов и колежката му обясниха каква е разликата :)) Немам нищо против даден челяк да се издигне от нищото, само че требва да има некакъв авторитет, не да слага рибата преди олиото/зехтина да е загряло :))
46
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Момъкът явно е шанаджия и не разбира къде е попаднал. Има нормално излъчване, сигурно е честен човек, но скоро ще разбере, какво е да те управлява Славуца по телефона. По-скоро Кирил Петков да прави партия. Само на него вярвам и за него ще гласуваме. Чалгарят наесен няма да има и 5 процента
45
2
 
10
 
! Отговори
:) преди 2 години
Сега всички комунисти да се съберат и премиер от село те да назначат. Да може той да управлява умело, каруца с вол в сушишкото село.
44
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Aло, село Сушица! Радвам се за вас, но не искам куц кон Славчо да ми тегли каруцата и казва какво е най-добро за нас.
43
3
 
16
 
! Отговори
хе хе хе преди 2 години
Вземаш от китайците за долар, слагаш американско лого и продаваш за 10! Явяваш се на чалга кастинг при дългуча, пускаш малко мазни усмивки, казваш някоя добра дума и за награда те правят премиер на БГ! Честито!
42
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие лидер на европейска държава ли избирахте или шеф на селски панаир?
41
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това добре ама не е прочел Винету и не става
40
3
 
14
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Този човек на снимката не спечелили формата на слави. "Музиканти от село търсят премиер от село" Помня формата беше чудесна селска вечеринка.
39
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До чалгарКакто е тръгнало, Чалгаря вече требва да си плаща за да отиде некой заблуден челяк на негов концерт :)))
38
12
 
9
 
! Отговори
Спеца преди 2 години
Дано българите да имат шанса да ги управлява честен и начетен човек , а не като досегашния , който ни направи за смях пред цяла Европа и света!Надявам се Борисов да си плати скъпо за прегрешенията и повече рекетьори и нечестни люде да не се мяркат в управлението на Държавата ни!
37
6
 
9
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 години
И тоя като Ивайло Бърдоква -селянин !Нема ли гражданье у тая държава,бе????!!!!!
36
2
 
17
 
! Отговори
Свързан е преди 2 години
с един регион, където една партия, дето изобщо не е етническа има сериозно присъствие. Политиката на тази партия е да си купува "не етнически" лица, особено млади и да ги тика после напрад -за имидж. След гимназия - направо магистратура и после австрийска стипендия?!?!"... опит в управлението на проекти". Това означава, че 15 години е превъртал харизани пари! На кого ли 15 г. биха одобрявали и финансирали проектите???Оная партия, дето не е етническа е факир на тая дисциплина.Ха честито депесе
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакарака философ търгаш. Чалгарският идеал, Чалгарианският човек. Не виждате ли, че сте абсурдни и затова държавата ви е абсурдна?
34
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Среща на върха на ЕС. Макрон, Меркел и т.н. отиват в ъгъла на залата и на сергията на Николов почват да гледат бански на промоция. Или поне така ще се чустват. Тоя човек НЕ Е ПРАВИЛ ГОЛЯМ БИЗНЕС, не е бил никога в политиката, няма контакти и име никъде. *** със сергията за кебапчета от селския панаир би бил със същия успех и по-приеман поради политическа коректност, т.е. да се правиш, че го приемаш, за да не ти скочат, че се подиграваш с ромите.
33
2
 
11
 
! Отговори
чалгар преди 2 години
***, а дали ше има безплатни концерти на славиту у сушица ?
32
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До баба ПенаГледал е Боко по ТЕЛЕВИЗОРА и сигурно си е казал, аз мога също да съм толкова нагъл.....хахахаха :)) Само дето още преди да стъпи в поста си, хората взеха да се съмняват и да се подиграват, което не говори добре за бъдещата му кариера :)
31
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Несериозно е да предлагат човек, който дори не познава министрите си. Този е зелен-откънат и си няма понятие от с какво се захваща...
30
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Провал. Тошко плюе пожарникарите ,като обижда една цяла професия... спасила стотици животи всяка година. Не съм чул той да е спзавал някой... Второ Борисов беше секретар, после кмет и чак тогава Премиер. Имаше си уроци и стълбица да учи. Не взимаме от накъде човек от народа и да управлява. Мечтата на всеки панелен клоунн. То така ако ставаше.