В село Сушица се гордеят: Човек, свързан с тях, е предложен за премиер

Новият кандидат за министър-председател е тясно свързан с град Шумен
31 юли 2021 08:05, Елка Василева
163
В село Сушица се гордеят: Човек, свързан с тях, е предложен за премиер
Снимка: БГНЕС

Родът на новия кандидат-премиер, издигнат от ПП "Има такъв народ" Пламен Николов, е от стражишкото село Сушица. Това потвърди пред "Труд" кметицата на селището Надка Никова.

"Цялото село се вълнува и гордее, че човек, свързан със Сушица, е предложен за премиер", заяви Никова.

Още по темата

Тя сподели, че Николов е имал баба и дядо, които преди години са починали. Той обаче е наследник на имот. Дядо му Параскев Николов навремето е бил счетоводител на местната Земеделска кооперация.

"Славеше се като много честен, възпитан и стриктен човек", сподели Никова.

Кметицата допълни, че родителите на Пламен Николов-Николай Параскевов и Йорданка Николова били учители. Още преди той да се роди, напуснали Сушица. Живели и работили за кратко в Горна Оряховица и след това се преселили в Шумен.

След като се пенсионирали, са се преместили да живеят при сина си в София.

Пламен Николов има жива баба по майчина линия в Горна Оряховица.

Новият кандидат за премиер само е роден в Горна Оряховица. По време на последните две кандидат-депутатски кампании често присъстваше на мероприятията на областната организация на ИТН във Велико Търново. Беше и на откриването на офиса на ПП "Има такъв народ" в старата столица. Не знам да има роднини или пък бизнес в региона", сподели пред "Труд" областният лидер на ИТН и депутат Момчил Иванов.

Кметът на Горна Оряховица инж.Добромир Добрев сподели, че не познава издигнатият за премиер от партията на Слави Трифонов.

Пламен Николов е тясно свързан с град Шумен. Средното си образование получава през 1995 г. в Хуманитарна гимназия „Йоан Екзарх Български“ – гр. Шумен с профил „История и археология“. Образованието си продължава в СУ „Св. Климент Охридски“, където завършва магистратура по Философия на науката. Специализира в Австрия със стипендия „Ернст Мах“ в Университета на Клагенфурт. Доктор по Философия на правото , политиката и икономиката.

Има над 15- годишен опит в бизнес развитието и управлението на проекти. Понастоящем Пламен Николов оглавява офиса на американска компания за Европа, Азия и Африка, като отговаря за цялостното бизнес представяне на компанията на 67 международни пазара с над 600 търговски В2В партньори. Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, спортни федерации и Олимпийски национални комитети.

Член на Националния съвет и член на Арбитражно-контролната комисия на ПП „Има такъв народ“. Координатор на вътрешнопартийната комисия по външна политика, член на вътрешнопартийната комисия по образование и наука, както и на тази по култура.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
7
 
7
 
! Отговори
:)))) преди 2 години
До АнонимеННа теб Бойко ти е поникнал на пъпчето,а!?
68
2
 
22
 
! Отговори
като гледам преди 2 години
Проблемите сега започват!!!
67
6
 
15
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
де що има селянин в България се е засилил да става политик ! Всеки *** иска да е премиер или министър - мислят , че многото милиарди от Европа ще са техни ???!!!
66
4
 
18
 
! Отговори
ГОШО ТЪПОТО преди 2 години
ФУКЛЬО
65
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така ще е като не гласуваме за Волен или Черепа. Двамата в коалиция , неучаквано добра комбинация
64
23
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
1000 ПЪТИ ПО-УМЕН Е ОТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ДЕТО НЕ ЗНАЕ КОЛКО Е 7 ПО 8
63
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 71Ако ББ е слаб политик...тогава какво да кажем за тея преди него ? Припомни моляте на всички, какви успехи имаше България и инфраструктурата преди ББ :)))) с непростаците от бсп дпс
62
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Координатор на вътрешнопартийната комисия по външна политика", някой има ли идея каква е тази външна политика? Живо ме интересува, за да мога да взема решение дали да му дам някакъв кредит на доверие. Като цяло искам да видя министрите, преди да реша за себе си каква ще ми е позицията, но щом е координатор по външна политика, това означава че той добре знае каква ще е политиката на ИТН и отношението към вмешателство от изток и запад.
61
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 67Славуца е изправен пред стената, реши да ни изненада, само дето сме се нагледали на висшисти с "опит", да изброявам ли.....хахахаха :)) Веднъж космическа програма, завинаги космическа, това ще остане във фолклора :) Да се надеваме да прати макетата на луната, поне един проблем по малко....:))))
60
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не виждам да става зле за Герб , нито един министър не е пипнат и разследван и от там Бали, Малдиви а буннаците пред изборните урни
59
5
 
15
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Какъв премиер, кукла на конци, подобна на Орешарски. Ще изпълнява нарежданията на Слави и на коалиционните партньори.
58
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баба му Пена Тирана, а деда му Киркор арменец миньор. Тоя е абсолютен мошенник, не го ли познавате по физиономията? Изписано е на челото му - мошенник.
57
9
 
3
 
! Отговори
До а бе хапльо преди 2 години
Ако държавата се управлява с акъл КОЙ остави прос.т.а.к, като Бойко Борисов да я управлява 12г. Той акъл няма, но е хитрец и мафиот. А, ако гражданите на България имат акъл ще излязат на масови протести пред парламента и прокуратурата с призив да го приберат на топло.
56
10
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
КАКВОТО И ДА Е! ЗА ГЕРБ Е ЗЛЕ ЗЛЕ ЗЛЕ ЗЛЕ ЗЛЕ И ЩЕ СТАВА ОЩЕ ПО-ЗЛЕ ЗЛЕ ЗЛЕ ЗЛЕ ЗЛЕ!
55
14
 
7
 
! Отговори
Рашо преди 2 години
Чини ми се, че президента трябва да каже за кой да гласуваме на предстоящите предсрочни избори, за да остане служебното правителство за пълен мандат. Само така ББ ще бъде окаушен, мръсните пари осветлени и ще потекат милиарди от първокласни инвеститори. А, щях да забравя и образованието модернизирано.
54
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някакси неразбирам това, което прави Славуна. Лидер на дърбава трябя са е човек водил конфронтация, говорил, излизал пред хора, борил се за каузи. Тоя човек после има вече репутация, както тук така и навън. В случая слагаш един неизвестен, който никой не знае ... как утре тоя ще има реноме навън?
53
3
 
16
 
! Отговори
офца беее беее... преди 2 години
Като за водач на стадо чалгари става, все пак е бил на кастинг при великия управленец слави, а иначе освен да ни се смеят в Европа друго няма.
52
4
 
5
 
! Отговори
а бе,хапльо преди 2 години
До СпецаЧестни и начетени *** колкото щеш!По-важното е да са кадърни!А дали ще са честни не е толкова важно!Държава се управлява с акъл,а не с морал!!!
51
2
 
13
 
! Отговори
Козяк Мустафа преди 2 години
"Понастоящем Пламен Николов оглавява офиса на американска компания за Европа, Азия и Африка, като отговаря за цялостното бизнес представяне на компанията на 67 международни пазара" И В ТОЗ МОМЕНТ ВСИЧКО ВЕЧЕ СТАНА ЯСНО!!!!
50
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Марш във Сушица, чалгар.