462 нови случая на коронавирус, трима болни са починали

Най-много са новозаразените в София, Пловдив и Бургас
271
462 нови случая на коронавирус, трима болни са починали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

През последното денонощие у нас са регистрирани

462 нови случая на коронавирус са регистрирани у нас през последното денонощие при направени 16 656 теста. Това означава, че близо 2,8 процента положителни.

Още по темата


Трима души са починали, сочат данните на Единния информационен портал.

Потвърдените случаи на коронавирус от началото на пандемията са 426 003, от които 9109 са активни.
Починали са 18 225 души.

В болници се лекуват 914 души, включително 86 в интензивни отделения. През последното денонощие са излекувани 52 души, с което общият им брой достигна 398 669.

Поставените дози ваксини за последните 24 часа са 12 389 и общо 2 050 991 от началото на ваксинационната кампания.

По области, най-много нови случаи на коронавирус през последното денонощие са били регистрирани в София-град (95), следвана от Пловдив (58), Бургас (54), Варна (35) и Пазарджик (25).
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
9
 
18
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 2 години
ИМА ЛИ ОЩЕ БАЛАМУРНИЦИ, КОИТО ВЕРВАТ НА ''ПАНДЕМИЯТА'' КОФИ 19 ???????
121
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До номер 130 ей българско пуберче невъзпитано как не те е срам да говориш така за възрастните хора хроничните заболявания явно свойте родители не са ти дали никакво възпитание и затова си станал не човек а чудовище ето точно такива безотговорници като теб заразяват с коронавирус възрастните българи с хроничните заболявания на вас невъзпитаните пубери ви пука само за вашето собствено удоволствие за нищо друго.
120
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До номер 130 ей българско пуберче невъзпитано как не е срам да говориш така за възрастните хора с хроничните заболявания явно свойте родители не са ти дали никакво възпитание и затова си станал не човек а чудовище ето точно такива безотговорници като теб заразяват с коронавирус възрастните българи с хроничните заболявания на вас невъзпитаните пубери ви пука само за вашето собствено удоволствие за нищо друго.
119
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До ДодоВажно е джендарите да не додат!
118
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен"нищо че ще изпукат до ноември още 5000 съчки."тези 5000 съчки са пълни с хронични заболявания и напълно заслужават да се мъчат и умрат!
117
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мерки явно няма да има в следващия месец по икономически причини.Целта е проста и кореспондира с целта в последните 30 години,а именно наши хора да направят пари, народа да се поразреди още малко и да се разграби имуществото му. Това го показват официалните статистики за най-бързо изчезващата нация, за държавата с най-висока смъртност и прочие. Какво ще направим от днес натам зависи единствено от нас самите. Ограничете контактите, спазвайте дистанция, носете маски и се ваксинирайте.
116
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен"А, освен това мисля че и аз я карах короната миналата зима"Страхотна мисъл, точно като на "корифея" Чорбанов!
115
9
 
7
 
! Отговори
м,да преди 2 години
В София на летището ваксинираните са най-много с положителни тестове! Факт!
114
4
 
7
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Ще се мре, яко ще се мре. Трябва си ново затваряне - само така има шанс да бъде удържана ситуацията.
113
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Математиците да кажат как става така, че от месеци сме със 7-8000 активни, а излекувани са по 9-10 на ден
112
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На хората вече им омръзна тоя филм с вирусът. В началото беше интересно и забавно ама сега е пълна скука. Само едно и също. Да измислят вече нещо друго че иначе сменям канала.
111
6
 
2
 
! Отговори
До додо 118 преди 2 години
Тва от кои филм го гледа ??? Золофт половина ситрин преди 11 и ксенакс половина предилягане.Едни тръби едни кашляния кръв чакаида видиш ваксаните сега като почнат да ги садят.как ще искарат неваксаните виновни.Хитро хитро почвам да ги разбирам евреите.
110
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
то едни плажове в пловдив и софия....а в бургас 90% са ваксинирани чужденци и такива със сертификат срещу ковид. тоест едва ли е от 'блъсканица' по плажовете. и не съм нито анти-ваксър, нито отричам съществуването на този грип. просто вече се прекалява да се търси под вола теле. то не беше ваксинация, че после втора доза, че сега трета; опитват се да го правят задължително. ама не било гаранция, после ще излезе друга мутация. а ваксинирани умират - факт.
109
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
отървана работа, Витанов за кой ли път е прав, ама видиш ли Мангъра е важен.....нищо че ще изпукат до ноември още 5000 съчки.
108
7
 
10
 
! Отговори
Слави Трифонов преди 2 години
забележете как на всеки коментар против ковид и ваксина се слага минус това е програма в другите сайтове всеки плюе лъже-пандемията
107
11
 
10
 
! Отговори
До Додо преди 2 години
В никакъв случай не е пожелание, но си представи да си на легло, посивял, храчиш кръв, едва си поемаш въздух, издаваш слаби отчаяни звуци при опит за изкашляне, останал в стая с много други непознати и умиращи хора, без връзка с близките си, тогава какво би ди казал - ето сега умирам, но останах верен на принципите си и умирам без ГМО ваксина?
106
2
 
15
 
! Отговори
КАЦАРОВ преди 2 години
ИЗЛЯЗЪХМЕ УМЕН НАРОД МАЛКО ВАКСИНИРАНИ И НЕ СЕ ОМАЗАХМЕ КАТО ЕВРЕИТЕ С ХИЛЯДИ ТРУПОВЕ
105
6
 
11
 
! Отговори
МАНГЪРОВ преди 2 години
ВАКСИНАТА УБИВА !!!
104
4
 
4
 
! Отговори
До преди 2 години
Тоя Анонимния или анонимните от няколко дни върлува с едни и същи правописни грешки и клишета.Явно са група опитват се да обърнат тренда с насаждане на някакви отговорностти и толеранстност към хронично болни и подобни.Говори мъдро нещо за егоисти били антиваксърите.Използва чуждици.Никаква толерантност кум такива генетично пт....о.с..т.и
103
4
 
11
 
! Отговори
запознат преди 2 години
фалшиви тестове нарочно те пишат ковид дори да си с настинка за бройка и пари