Показаха кадри с полицейско насилие на протестите пред МС

Материалите са от 10 юли миналата година
13 авг 2021 18:20,
334

Кадри с полицейско насилие бяха показани на извънредното открито заседание на Комисията за разследване на полицейското насилие и подслушванията на протестиращи граждани.

Те са запечатани от камери за видеонаблюдение под колоните на Министерския съвет.

Видеоматериалите са заснети на 10 юли миналата година по време на антиправителствения протест.  На тях се вижда как служители на реда удрят с ритници, юмруци и палки протестиращи граждани.

"Видеоматериалите, укривани от властите в продължение на повече от 1 година, включително от 2 съдебни състава, показват действия на прекомерно полицейско насилие срещу протестиращи граждани", обясниха от Отровното трио.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
5
 
27
 
! Отговори
SS преди 2 години
ПИТАМ ? КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ СЕ ГАВРИ И ОГРАБВА НАРОДА СИ,АКО ЗНАЕ ЧЕ ВСЕКИ ИМА ОРЪЖИЕ И 200БОЙНИ ПАТРОНА ?
189
3
 
18
 
! Отговори
SS преди 2 години
ЕТО ЗА ТОВА НЕ СЕ РАЗРЕШАВА ОРЪЖИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО КАКТО В САЩ ! ИНАЧЕ КРЕЩИМ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ.И ДАВАМ ЗА ПРИМЕР АМЕРИКА.НО ЗА ДРУГОТО УДОБНО МЪЛЧИМ.НАРОДА ТРЯБВА ДА Е БЕЗАЩИТЕН,И ДА ЗНАЕ ,ЧЕ ИМА УЖ ПРАВА ПО КОНСТИТУЦИЯ.
188
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
80% От куките са хомосексуалисти, другите 20% са ваксинирани против ковид
187
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моля за имената и снимките на всеки един от куките в това видео!
186
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко долна личност трябва да си, че да станеш заптие в България?
185
4
 
8
 
! Отговори
Атанас Д. Шотев преди 2 години
Няма значение кой е на власт. Никой от управляващите не говори за този член 7. Разбойници са. Бандити. За съжаление и народа не е силен да ги накара да отговарят за това, че съсипаха Българите. И продължават да ни крадат и сега докато пиша това...Събудете се Българи Юнаци.
184
9
 
24
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Ако внимателно и на забавен каданс изгледате ритниците на русата полицайка ще забележите две неща. 1-во, че рита не на "боц" , а с извит глезен. Като нищо щеше да се самоконтузи. За толкова и стига мозъка. Но по страшното е последния и ритник - беше директно в топките на момчето. Тук вече няма нужда от Фройд. Дълбоко разочарована женица от семейното си положение.
183
23
 
17
 
! Отговори
да попитам преди 2 години
ако вашите деца са полицаи и некакви келе6чета ги замерят с бутилки и камъни , искат да ги палят , как ли щяхте да реагирате , дали щяхте децата си да обвинявате ???
182
7
 
11
 
! Отговори
Атанас Д. Шотев преди 2 години
Грешката е в Член 7. от Конституцията на Република България приета от велико народно събрание 1991 година. Ето го този член:Чл. 7.Държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица.Управляващите крадат данъците на Българите, а виновна е държавата. Ако управляващите управляват автомобил пияни сигурно е виновна джантата на автомобила. И когато полицаи изнасилват момичета виновен е презерватива.Трябва управляващите да отговарят.
181
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Есента ще видите бой!!! Рошко само чака сигнал
180
7
 
19
 
! Отговори
Е, не! преди 2 години
Няма как това да са полицаи! Нещо повече - няма как нормален нормален човек да удря и рита на смени повален човек, който няма как да окаже съпротива! Видяхме абсолютни комплексари, с микро-фалоси, които просто решиха, че това им придава величественост. Отвратително!
179
19
 
16
 
! Отговори
баба Ленче преди 2 години
Да би мирно седяло не би чудо видяло.
178
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-жалкото е, че тези полицаи знаят много добре, че вършат нещо нередно, извън правилата, завличайки жертвата зад колоните - така, че никой да не стане свидетел на отвратителните им действия по укротяване на арестувания. Русата полицайка е жалка картинка, влизайки в забавата за да поглади собственото си его. Видеото е срамно за МВР и не би трябвало да бъде оставено без последствия. 1 година и две комисии давност - срам и позор.
177
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Все едно на протестите срещу Пеевски нямаше бой. Полицията така си работи. Ше видите като тръгнете Радев да сваляте какви боеве ще са.
176
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма обаче кадри с най-големия протестър - Славчо Трифонов. Няма и да има, щото през това време е бил на инструктаж при Доганя. Хората изядоха калая, за да дойде Славчо и 7-8ми компания.
175
1
 
14
 
! Отговори
Истина преди 2 години
90-те години ченгетата много налитаха да бият метъли и пънкари. Имах един комшия полицай., много налиташе на бой и се хвалеше. Мина известно време, сина му го пребиха негови колеги, така че момчето стигна до болница и операции
174
6
 
19
 
! Отговори
SS преди 2 години
Тия същите ченгета дето биха хората дали имат семейства и деца ? И как биха се почувствали ,ако някой просне сина му и го налага с шутове ! Ама от къде толкоз акъл от тях ? И после най мразя кампанията дарете на децата на полицайте загинали при изпълнение на служеб.им задължения.ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ !КОЙ ОТ ПЕНСИОНИРАНИТЕ ЧЕНГЕТА ДАРИ НЯКОЛКО ЗАПЛАТИ ОТ 20-ТЕ БРУТНИ КОИТО Е ВЗЕЛ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ ? ИМА ЛИ ТАКИВА ? ВСЕ ОТ НАРОДА .
173
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези полицаи са абсолютен срам. Подлежат директно на наказателна отговорност заедно с началниците им. Но на всички им е ясно, че те изпълняват заповед на мутрата Бойко Методиев Борисов. Няма ли кой да му потърси отговорност ?!? Покажете кадрите и в Европарламента да видят и ЕНП как сестринската им партия бият хората. Язък и за Меркел дето толкова крепеше един мутренски режим.
172
22
 
17
 
! Отговори
пенсионер преди 2 години
аз не виждам полицейско насилие . аз виждам справяне с проблем създаден от некакви ,мирно протестиращи хвърляли камъни и метални пръти , бутилки със запалителна течност и бутилки с боя по полицаите . знайте и запомнете че всичко това се случи заради подстрекателството и опит за преврат на фигуранта , организирано от мая общата и тримата овчари . сега тия са в парламента и обясняват как били загрижени за хората.
171
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Направо не е за вярване, че тези кадри са от Европейска държава. По скоро приличат да са от Афганистан..