Асен Василев: Шефът на НАП е бил заплашван, засегнал e интерес на бизнесмен

За заплахите са сигнализирани служби за сигурност
Обновена: 19 сеп 2021 20:31 | 19 сеп 2021 19:09, Веселина Йорданова
292
Асен Василев: Шефът на НАП е бил заплашван, засегнал e интерес на бизнесмен
Снимка: БГНЕС

Шефът на НАП Румен Спецов е получавал заплахи, съобщи бившият служебен финансов министър Асен Василев в предаването "120 минути" на bTV.

Още по темата
За това са сигнализирани ДАНС и партньорските служби за сигурност.

Заплахата е била насочена към съпругата и децата на шефа на НАП.

Василев обясни, че Спецов засегнал интересите на български бизнесмен.

От компании, които не са били одитирани до този момент от НАП, защото са имали протекции, посочи бившият министър на икономиката Кирил Петков, който също гостува в предаването.

На Спецов е осигурена охрана, а действията срещу него са пресечени.

Думата "битка" въобще не е случайна. За да спрем течовете, за да си отвоюваме държавата обратно – това означава, че едни фирми и едни хора, които са получавали стотици милиони, вече не ги получават, каза Асен Василев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
4
 
16
 
! Отговори
Щщщ преди 2 години
Пълен срам! Нещата са толкова прости. Това което "проверяваха" три месеца, се проверява за пет минути, за ПЕТ! Как не ги е срам!!!За Спецов говоря, един мошеник.
53
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спеца по укриване на данъци, освен че е завършил, любимият на Божков, икономически институт в Свищов, има магистратура, диплома по Здравословно хранене, както и по Сигурност и отбрана в полицейския институт. Лиценз за треньор по фитнес. Изобщо, колекционер на дипломи. Кой луд, би го заплашил?
52
5
 
20
 
! Отговори
Деса Мозъчната преди 2 години
Баклуци и измамници от кохортата на синергичния триморец.....
51
4
 
12
 
! Отговори
Куку преди 2 години
Да не е ревизирал Прокопиев?
50
12
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 2 години
До Анонимен 45 ...Харвард вече не е това, което беше...Ако дядото на бития студент не беше попреччил на Б. Борисов да учи в Харвард (негови думи), сега сигурно Харвард щеше да е най-якия университет. Нали бе, гербидж?
49
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Намещалката ще има обратен ефект, този път. Зелен чорап не си е изпипал добре инсценировката. Била е лоша радиовръзката с Москва.
48
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спецов още на старта се откри и усра.закоравял престъпник.видя се колко му е умствения багаж и колко е бос.
47
5
 
29
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Шефът на НАП освен на мистериозният бизнесмен е засегнал и интереса на цялата ни държава, като е продал кухата си фирма със задължения към хазната за повече от милион, а този дето ни го наложи е съден от бивши съдружници за финансова измама...сега той и Кирчо с двойното гражданство се канят да ни управляват, като създават формация с "високо ниво на почтеност" и продължават да се кичат със суперлативи по отношение на самите себе си, навярно поради факта че ромките дето ги хвалеха вече се поминаха
46
10
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Боко и той е измислен герой, щом като го ...публично, а той мишкува и нищо не може да направи, явно Херо му би шута заради руската тръба и сега си намери нови слуги, дето слушкат, за да папкат
45
3
 
12
 
! Отговори
Обърках се! преди 2 години
АЕ бацета, не разбрахте ли с измишльотени нЕма да стане....може пък заплахите да не са от бизнесмен, а от .... марсианец! Пак си даваме интервюта...пак с някакви тайнствени заплахи и обяснения за корупции и НИЩО, черно на бяло. Да не би пък този, който е заплашвал, да е същия който написа и имейла на Митева??? Схемата със заплахата винаги върви....бабите сега ще ахкат като ги видят по ТВ-то???
44
7
 
3
 
! Отговори
АК-47 преди 2 години
До ДианаМале-ее, по-смотано писание не бях чел. Тези двамата, като министри поне показаха за няколко месеца, че им е ясна икономическата ситуация в страната, и успяха в няколко направления. А чалгарят освен да спуска кукли на конци и да пише във Фейсбук неща, спуснати от вулгарните му сценаристи, май друго не умее. Е, разбира се да си води шоуто, чалгализирало и опростачило вече две поколения.
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
42 В Сърбия случаят е по-особен. Бърнабичка, както й викат там, е дъщеря на виден комунистически функционер. От друга страна, като гей, тя е реклама на Вучич, който иска да изглежда демократ, в очите на запада.
42
4
 
15
 
! Отговори
до 41 преди 2 години
Кокорчо е осъден за имама още преди години заради кражба на интелектуална собственост код от компютър. Осъден и се разминал със съдебно споразумение, но датските му съдружници казват, че е един много хитър измамник.Те двамата лъжат отдавна като продават имоти на данъчна оценка. Отарашили са цялото околовръстно на София и в центъра на София продават 242 кв.м. за 102 000 лева, за да прибират комисионна от разликата-тоест перат пари. Не се е научил от Кирчо.Той си лъже откакто се помни.Измамници са
41
2
 
10
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
Пак ли някой 17-годишен сирак без устройство и вече си е забравил паролата, е изпратил имейл?
40
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
42 Не си далеч от истината. В западния печат има статии по темата, за това, че Харвард вече не е това, което беше. Сега е "окупиран" от феминистки, гей, трети пол, африканци и луди.
39
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
24 Само глупаците дават шанс без край, на лузери. След това плащат стотици милиони за избори до дупка.
38
2
 
15
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Като гледам в Сърбия оная лесбийка, дето е премиер, то и Кокорчо го чака премиерския пост, абе тия со*росоиди са голяма напаст
37
2
 
16
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
Кокорчо се събра с Киро харвардския и той почна да лъже
36
1
 
18
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
Тия двамата как ще се надлъгват с Мая
35
3
 
9
 
! Отговори
куку преди 2 години
Сигурно нещо го е метнал човека този шмекер