Съпругата на загиналия майор Терзиев не приема експертизата

Димитрина Попова заяви, че знае кой е носил отговорността
Обновена: 19 сеп 2021 19:33 | 19 сеп 2021 19:30, Веселина Йорданова
141
Съпругата на загиналия майор Терзиев не приема експертизата
Снимка: МО

Не приемам експертизата за инцидента със съпруга ми. Няма никаква загуба на пространствена ориентация от страна на пилота.

Това заяви Димитрина Попова, съпругата на загиналия край Шабла летец – майор Валентин Терзиев. Тя гостува в студиото на "На фокус" с Лора Крумова по Нова телевизия.

Още по темата
По думите на Попова има много предварителни действия от страна на ръководни органи, които е трябвало да бъдат допускани до самото изпълнение на задачата.

"Не мисля, че вината трябва да се стоварва само върху този, който е ръководил полета. Но в изпълнението на самата задача основната отговорност е негова. Знам кой е този човек, както и останалите замесени", каза тя.

Димитрина Попова заяви, че никой от тези хора не се е обърнал към нея и в това е най-обидена.

Като човек, лично аз бих отишла и бих се извинила поне, категорична е тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
0
 
! Отговори
една верси преди 2 години
Духнал е с инструмента за 5 мил$Биолог. Продукт е от черна дяволица / корморан/
60
21
 
11
 
! Отговори
Щерев преди 2 години
виновен е всеки който накара български пилот да се качи на руска каруца рожба на руското хвърчилостроене като знае че руските самолети 50% падат без никаква причина. Редно е вече да заменим руските *** с Ф 16
59
4
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен /74/..:-Че кой ни брои нас за живи,че да ни дават такава информация,която Е ЗАСЕКРЕТЕНА точно поради причината,която ти изтъкваш?!...Натовския БОТУШ е много по-тежък и БЕЗПОЩАДЕН от "СЪВЕТСКИЯ " на времето!..Обаче ПРОМИВАНЕТО НА МОЗЪЦИ си работи..Е,до "Денят Хикс"...ТОГАВА ще стане ясно "Кой кум,кой-сват,кой-на булката брат".../въпреки че на много хора не им се вярва...Но то ВЕЧЕ СЕ Е СЛУЧИЛО..Просто "Часовника" трябва да се коригира../
58
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съболезнования на съпругата на загиналия пилот, ако беше загинал мой близък, аз също нямаше да искам да го приема, но човек, който не различава винт от болт, не може да се изказва за безопасността на полетите, не е сериозно.
57
0
 
8
 
! Отговори
юбералес преди 2 години
Димитър Списаревски - български летец загинал на 27г., защитавайки родината си като взима на таран американски бомбардировач В-24. За тях трябва да пишете.
56
6
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Това е елементарна учебно-бойна задача. Да се порази нескоростна топлинно-контрастна цел през нощта с ракета въздух-въздух (Р-73, ракета с много високи характеристики) и истребител МиГ-29 - един от най-пъргавите (тяговъоръжени) и маневрени в историята. Оборудван с всички необходими пилотажни уреди. Това не е трагедия, това е резил.
55
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако въпросния майор, след като се пенсионира, си остана в къщи , сега щеше да е жив. А жена му, като беше по системата пенсия аванс заплата, не ревеше по телевизиите.
54
0
 
7
 
! Отговори
юбералес преди 2 години
Неделчо Бончев - български летец загинал в бой за защита на България - втората жива торпила
53
0
 
6
 
! Отговори
юбералес преди 2 години
Герхард Венгел - летец, загинал защитавайки София през 1943г
52
0
 
7
 
! Отговори
юбералес преди 2 години
Мито Дисов - български летец загинал защитавайки София през ВСВ
51
0
 
1
 
! Отговори
Живко от Варна преди 2 години
Зашо някои държавни слиужители искат на мен да не ми бъди помогнато да живея истински добре ?
50
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами в армията има едни порядки и манталитет, които ние, цивилните, не можем да коментираме. Но когото тези порядки и маниери преминат в цивилния живот заради това, че пРезидентът е от тази прослойка, премиерът също, тези шикалкавения, прикриване на истината и криенето на истината, наистина вече много силно ни дразнят и ги намираме за напълно недопустими.
49
1
 
3
 
! Отговори
F-16 Block-70V преди 2 години
Директорът на Ростек Сергей Шемезов обяви пред репортерите, че Су-75 Checkmate включва всички технологии на изтребител от 5то поколение и е предвиден да бъде по-ефектривен и по-достъпен от алтернативите като F-35, SAABs Gripen и френския Dassault Rafale които са на цени от $60 до $90 милиона за самолет. "Нашите цени са ориентирание между $25 $30 милиона за самолет. Цената на летателен час ще бъде 6-7 пъти по ниска от F-35($33-$35 хил долара) и ще бъде сравнима с Gripen NG ($4.5-$8 хил долара)
48
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Храм паметника Александър Невски може да се преименува на Рони чърч, в чест на Рони който бутна СССР и ни освободи от руския ботуш.
47
0
 
5
 
! Отговори
юбералес преди 2 години
Любен Кондаков - български летец загинал през 1944г в бой с американски изстребители
46
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полша разруши православния храм Александър Невски в центъра Варшава, който беше почти два пъти по голям от едноименния в София, а ние още не сме разрушили Александър Невски в София. Българите требе да разберат, че докато не почнат да мразат Русия като поляците и не срутат Александър Невски в София, визите никога няма да паднат и българите никога няма да бъдат приети като равни в голямото цивилизовано демократично западно англосаксонско семейство.
45
2
 
7
 
! Отговори
баба Пена преди 2 години
Може ли накой да ми обясни какво прави един полковник в днешно време в което БГ няма ни армия ни въоражения как трябва. Ами да ви кажа ли какво прави - папка от парите на дънакоплатците. Папка, с вдигнати крака на масата, с лъснати до блясък обувки, пафка цигарка и хич не му дреме кой и как се претрепал.
44
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виновни да Русия и Путин и българските им слуги! България требе да се изчисти от русофилите, ако българите искат визите да паднат.
43
0
 
5
 
! Отговори
юбералес преди 2 години
Симеон Михайлов - български летец загинал защитавайки София през 1943г.
42
6
 
1
 
! Отговори
fact преди 2 години
таз дан се самоубие? или почине от ковид?