Дискотеките в София се пукат по шевовете, бойкотират мерките

Известни певци правят изпълнения по баровете в провинцията
5 окт 2021 06:43, Ния Христова
229
Дискотеките в София се пукат по шевовете, бойкотират мерките
Снимка: БГНЕС
Дискотеките в София, които допреди няколко дни спазваха наложените COVID мерки и не отваряха нощем, вече се пукат по шевовете. Това установи проверка на "Телеграф". А известни певци правят изпълнения в провинцията и пълнят баровете.
 
Повечето кръчми и дискотеки вече са си публикували програми с изпълнения на музиканти. Пропуски в дните няма, показа още проверката. 
Още по темата
 
"Ние си ходим на дискотека. Защо всички са на училище, моловете са отворени, защо не и дискотеките", коментираха студенти. 
 
Никой също така не се притеснява да споделя клипове в социалните мрежи, на които се вижда, че купонът тече с пълна сила. Няма го задължителното разстояние от 1,5 м между клиентите на закрито.
 
"Дезинфектанти имаше само на входа. Вътре в дискотеката не видях, въпреки това персоналът бяха с маски до към 4 часа и след това ги свалиха", коментираха редовни клиенти пред "Телеграф".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
15
 
9
 
! Отговори
от северозапада преди 2 години
Най после да ми хареса София ! София късно се усеща докато ние в северозапада отдавна изхвърлихме ковид оковите , на подобре късно отколкото никога
174
10
 
28
 
! Отговори
Бунгур преди 2 години
Ето го обяснението защо сме последни в Европа. С такъв народ от дебели кратуни ,не очаквайте просперитет и напредък. Една част от народа умира или бере душа,а другите се залъгват,че голямо забавление пада в дискотеките.Пълна Про стотия Българска.Великите българи...??? От цър вул чепик не става. Ще си платим солена сметка за Българщината/Ганювщината/,което е едно и също на 99%.
173
5
 
30
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Нека не забравяме, че за една немалка част от малкия ни, но изключително про-СТ народ, ходенето на чалготека е като храната. Не можем да спрем при/мати-те. Има си естествен подбор за това.
172
3
 
25
 
! Отговори
Давай преди 2 години
Махайте всички мерки, отваряйте всичко, махайте мерките за подпомагане на бизнеса, възстановете ДДС-то на 20%! Махнете безплатното лечение на здравнонеусигурени! А здравноосигурените да си доплащат за престоя в болницата, както е при много други престои в болница! Още Дарвин е описал естествения подбор! Хем държавата не изнемогва, хем никой не иска мерки, така държавата ще си спести парите, а ресторантите ще работят и ще плащат данъци!
171
6
 
10
 
! Отговори
.. преди 2 години
И до тази новина следващата:"2806 са новите случаи на коронавирус, голям брой починали"*** народ!
170
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дискотеките са част от веселбата на народа и по-специално на една част от него, която не се вълнува много от задълженията си. Например студентите населяват столичния град с цел изучаване на даден материал, а те масово се тъпчат по дискатеките с цел да послушат някакви елитни певци, да подрусат някакви танци и да им пробутат някакви наркотици. А собствениците- о, да, те са друга тема. А тя е само печалба !
169
13
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Давай, Гaньooo, покажи си простотията.
168
2
 
29
 
! Отговори
Корона Парти преди 2 години
Като гледам прогнозите за цената на парното - остава ни да се топлим като се тъпчем по дискотеките :-)
167
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За протокола да кажа че и Бойко се пука по шевовете заедно с дружката му Ананиев.То много ядене на суджук много нещо цели 12-13 г.))))
166
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте ревали злобни вакси. По цял ден ревете и се крилете като мишки от страшния вирус. Друга работа нямате ли плъхове.
165
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чесно казано, много се съмнявам някой болен със симптоми на температура да иде на дискотека, а и там всеки се дезинфекцира вътрешно, сигурно 10 човека общо за България биха се разболяли в дискотека. Крайно време е мерките да станат пожелателни и хората, които са от рискови групи и се притесняват, просто да избягват притеснителните за тях места.
164
8
 
11
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Ще ги бойкотират ми, с този служебен кабинет и с Шоуто в последните 2 парламента какво да правят хората ... тя държавата вече се хлъзна по нанадолнището и заприлича на улей за бобслей, по който ще се спускаме без никакви спирачки, така че представлението е гарантирано и адреналина е налице, а с какво ще се сбълскаме в края на улея тепърва предстои да видим ... !!!
163
11
 
17
 
! Отговори
Срам преди 2 години
пPOCT народ, слаба държава.
162
9
 
18
 
! Отговори
до 176 от славянин преди 2 години
А защо зомби и нарковаксърите наричате герои нормалните хора искащи да живеят нормален живот!? Защото сте *** или да!? Пък и защо някак си без да искате пропускате факта, че вие набодените също разпространявате заразата както и ние!? Защото сте ***-шмекери или да!?
161
9
 
12
 
! Отговори
Срам преди 2 години
*** народ, слаба държава.Голяма част от хората не разбраха, че спазването на мерките е заради самите тях и техните близки, а не заради някакви политици.
160
8
 
18
 
! Отговори
Браво ! преди 2 години
Живота си е както преди, само където измислиците не спират да се точат ! Ама важното е фарма - мафиата да събира стабилно парици от баламите !
159
10
 
17
 
! Отговори
мак преди 2 години
Винаги казвам, че кръчмарите са най-нагло племе. Автора би трябвало да каже кои заведения работят напук, кои са собствениците им, има ли контрол, какви и колко са наказанията, ще има ли затворени вовеки. И кои са "известните певци". Пълна анархия и наглост.
158
19
 
12
 
! Отговори
а преди 2 години
Поне се разбра кой играе с мафията. По-време на ББ, всеки спазваше ограниченията и никой гък не казваше. Наркотици за милиярди останах по складовете на мафията. Сега обаче Фигурантът на практика дава зелена светлина на мафията. Няма как да ме убедите, че държавата не може да затвори всички дискотеки в България за 48 часа и да се справи със ситуацията. Но това не се случва. Защо ли?
157
5
 
26
 
! Отговори
Ник преди 2 години
Не само дискотеките са пълни, всички заведения работят на пръсване, вчера ми казаха да си сложа маска в празната кварталната аптека която е 10кв.м, та се почудих, как всички кръчми и дискотеки са препълнени,а искат да спазвам правила където и да е. Хайде няма нужда, сваляй всичко що е ковид мерки и който оживее оживее!
156
8
 
16
 
! Отговори
334 преди 2 години
Пир по време на чума!