Доц. Дончев: Българите са склонни да се разединяват

"Възможно е скоро глобално да няма пандемия, а локално да остане при нас"
27 окт 2021 16:08, Ния Христова
43
Доц. Дончев: Българите са склонни да се разединяват
Снимка: БГНЕС
Доц. Дончо Дончев става доброволец в COVID отделението нан ВМА, разболява се, но след това отново се връща там, дарява кръвна плазма десет пъти и смята, че човечеството ще спечели войната с вируса.
 
Той сподели, че е дарил много пъти плазма, за да се премахне съмнението у тези, които се колебаят по отношение на болестта. 
 
Доц. Дончев сподели, че през изминалата година и половина българите са показали, че имат склонност да се разединяват.
 
"Имаше пропаганда и фалшиви новини за вируса и сега за ваксините, което създаваше недоверие в здравната система, но и се насаждаше безотговорност в голяма част от населението", каза в ефира на Нова тв още доц. Дончев.
 
За него слабата ваксинация, неглижирането на мерките, липсата на контрол, безотговорността на голямам част от населението може да доведе до това глобално да няма пандемия, а да остане локална при нас.

43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Българите се разединяват от комунистите. И слава Богу!
36
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А е възможно и обратното..... Хем е и по-вероятно
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Голяма радост ще настане. Особено ако се върнат Тиквата и Шайката му.
34
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Такава ни е природата ние сме разидинени и разиденението идва от политиката още от времето на покръстването до русофили и рудофоби до червени и сини и до сега Но не обвинявайте народа дори когато в парламента са разединени
33
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още един наглец, тръгнал да обвинява и обижда "българите"! Хора, до кога ще търпим да се гаврят с нас! На площадите! Да ги изметем!
32
2
 
3
 
! Отговори
до 26 преди 1 месец
Ако така смяташ значи си супер наивник. Най-късно до месец ще разбереш, че на запад нищо не е свършило. Дано ти увре тиквата тогава и да разбереш, че си абониран за ваксината.
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя не знае какво е пандемия! Няма как глобално да няма, а локално да има и това да се нарича пандемия! Ако е локално е епидемия.
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шматарок ! Това е комунистически термин
29
2
 
1
 
! Отговори
До Люлин4 от Люлин Ц преди 1 месец
Вие там в гетото да мълчите.
28
3
 
1
 
! Отговори
Николай Михайлов преди 1 месец
Мобилизацията за постигане на обща цел се преживява като унижение за индивидуалния български ум, решил, че в него е съсредоточена всичката гениалност на света. В тази епидемия хора, които едва сричат елементарните начала на културата, се оказаха всезнаещи - по-осведомени от световното научно съзнание. Не можаха да се смирят, някаква убийствена гордост. Това е наистина национално бедствие, защото така потъва българската нация, докато водим пунически войни срещу разума.
27
0
 
5
 
! Отговори
Хм! преди 1 месец
Доц. Дончо ваксинирал ли се е?
26
6
 
2
 
! Отговори
Най-гнycната преди 1 месец
проcтa, и прогнила нация - панелистанец!
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До От Люлин4Имам нужда от киро от гумаджийницата да ми опарвя гумите,а от теб нямам нужда,*** платен,така,че ти се ваксни ако обичаш,и с бустера,и с бустера на бустера докато изкараш.
24
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За ваксиниратите държави епидемията свърши. Ще се реваксинират и ще държат нещата под контрол - Ниска бройка . За нас още даже не е започнало. Да видим до лятото колко още ще умрат. С тези темпове ше минем 100 000.
23
4
 
10
 
! Отговори
Следващият преди 1 месец
Глупаккк...Да се изнася с анализите си извън България...
22
1
 
1
 
! Отговори
Даа преди 1 месец
Два тролея за дребни парици ръсят мозък как било при капитализъма. И как преуспяването било въпрос на личен избор и /внимание!/ - на образование, възпитание и ценности. Уникатно е направо!е
21
2
 
9
 
! Отговори
:?: преди 1 месец
На всякъде по света ще има глобално затопляне, а в България локално застудяване.
20
5
 
11
 
! Отговори
От Люлин4 преди 1 месец
Няма вируси! Каза ми го Кирето от гумаджийницата вчера,а той го знае от жена си. Все пак те е учена и е касиерка в Кауфландата. Така че тези по телевизора ни лъжат!!
19
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Навсякъде има разединение между ниска и средна/висока класа. Няма как човек от нисшата класа да е приятел с тези, които печелят от десетократно нагоре спрямо него. При ваксинацията е подобно- добре платените отдавна са ваксинирани, а обслужващата класа крета едвам, едвам. Така съществува светът. Всеки според класата и обкръжението си. Капитализъм- въпрос на личен избор е (образование, квалификация, ценности) към коя класа ще принадлежи човек.
18
2
 
13
 
! Отговори
Хм преди 1 месец
Ами като гледам статистиката, те българите са се обединили около едно решение по въпроса за ваксините. Ама че това решение не изнася на радетелите за обединение, то е съвсем друга тема.