2569 нови болни от COVID-19, 120 починали за последните 24 часа

6846 души са настанени в болница, 797 са в интензивни отделения
146
2569 нови болни от COVID-19, 120 починали за последните 24 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Спад на болните от коронавирус. Новите случаи през последното денонощие са 2569, от които 80,11% не са ваксинирани, сочат данните на Единния информационен портал.

Още по темата


8,71% от направените тестове за последното денонощие са положителни. Общо за страната те са 29 503.
Починалите са 120 болни. 95% от тях не са ваксинирани.

6846 души са настанени в болница, от които 797 са в интензивни отделения. Новопостъпилите за 24 часа са 687, като 87,77% от тях не са ваксинирани.

Поставените дози ваксини вече са 3 241 333, като напълно ваксинираните в нашата страна са 1 725 730 души. За изминалото денонощие са бити 19 744 дози. Хората с бустерна доза са 73 985.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още по темата: болникоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
2
 
! Отговори
леле преди 2 години
Ужас, пак големи проценти :( Цели 5 процента от ваксинираните са умрели!!! :( Близо 15 процента ваксинирани са в болници, а ад 20 процента от ваксинираните са новите реистрирани случаи :(
111
0
 
1
 
! Отговори
до 116 преди 2 години
В моргата ще те обгрижат с любов.
110
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв измислен ковид, я попитай роднините на починалите от ковид колко е измислен. Аман от такива умници.
109
0
 
5
 
! Отговори
Stamen преди 2 години
Прави впечатление, че започна устойчиво да намалява процентът на новозаразените неваксинирани. И...полека-лека започна да се говори и официално за времето на устойчивост на ваксините. Логическата връзка я виждаме вече и в официалните числа.
108
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ковид пандемията е световна измама.! Недоумявам от две години ви го казваме как можеда има толкова немислещи слабо еволюирали хора които да вярват на всичко което им се каззва и показва! Искат да ви намалят нов световне ред тези със слаба имунна система които не стават да им вършат работа за да бъдете биороботи.БОГ Е ЛЮБОВ! ТОЙ Е ЕДИН! НАЙ ВЕЛИКИЯ ЗА БОГ НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА! В БОГ НЯМА БОЛСТИ! ЩОМ СТЕ БОЛНИ ЗНАЧИ ИМАТЕ КАРМА И НЕ ЖИВЕЕТЕ В ЛЮБОВ!
107
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До МАСКИТЕ или ОСТАВКАХората гласуваха. Аз не съм.!!!.И защото съм умна мъдра интелигентна знаеща завършила държавна администрация и защото зная че това не е промяна а замяна. Когато говорите говорете от ваше име.Простолюдието лесно манипулиращите се а другата част дато не им пука какво става с България и ще стане -не гласуват.Един умен човек никога не би гласувал за комунисти!!!!!!!!!!!!!!
106
2
 
6
 
! Отговори
1 преди 2 години
Благодаря ви, днес.бг, блягодаря ви. Вече спокойно ще заспя, след като се осведомих за важните, глобални политически проблеми, чиято спешност налагат драстични драконовски мерки, а именно 8/100 у нас са сополиви. Прави сте! Затвор за здравите! Как смеят бе, да неви вярват на титаничните усилия да ги спасите!!!
105
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Б. Няма такива.
104
3
 
3
 
! Отговори
Върбан преди 2 години
A колко са починалите и увредените от ваксини ? Който казва А трябва да казва и Б.
103
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При предишните две вълни на епидемията в България, умиpаха 4,9% от заразилите се. Сега са по-малко, умиpат 4,2% от заразилите се. Може би ваксинирането намали този процент.
102
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доста неваксиниран народ си отиде, както и малко ваксинирани. Рекордът е 173 починали средно на ден за седем последователни дни през 8-14 ноември 2021. Значително по-заразен се оказа Делта варианта в сравнение с предишните варианти на вируса. В сравнение с другите държави ние се разминахме с относително малко новозаразени. Починалите са си много, както и се очакваше при толкова много неваксинирани.
101
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То е очевАдно, че Бойко Борисов не се справи с епидемията, докато двете служебни правителства се справят по-добре, макар че и при тях има много какво да се желае. При този значително по-заразен Делта вариант на вируса, ако беше Бойко Борисов щяхме да имаме 2-3 пъти повече заразени и починали и пика на тази вълна, още нямаше да сме го преминали.
100
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"2569 нови болни от COVID-19" Болни или положителни проби ???
99
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До новите месии "Защо радевистите не искат да си признаят, че техните нови месии са абсолютно неадекватни в овладяването на коронакризата" Защото ако си признаят ще лъсне лъжата, че Бойко е управлявал лошо. При това още в самото начало ще си признаят. А ще става значително по-зле. Да си признаят още сега означава да си признаят, че умишлено са подвели българския народ за да овладеят държавата.
98
4
 
3
 
! Отговори
новите месии преди 2 години
Защо радевистите не искат да си признаят, че техните нови месии са абсолютно неадекватни в овладяването на коронакризата, (както между впрочем и с енергийната и ценовата) а четвъртата вълна която преживяваме сега далчеееч можеше да не е толкова свирепа и да не погуби и увреди десетки хиляди българи. Как пък 7 месеца все Бойко ви е виновен за всичко, включително за вашето неможене и некадърност.
97
4
 
4
 
! Отговори
до ??? преди 2 години
Първите ваксини са с цел пропаганда и са сред представители на лекарите и политиците. Ваксинацията сред населението започва на 9.02. При все че тогава все още не сме имали количеството, което имаме през лятото. Кампаниите за ваксиниране и клипчетата, които виждаме по метро, телевизии и радиа са същите които имахме в началото на годината. Едва в началото на ноември започнаха нови клипове и пропагандни материали за ваксинация.
96
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Истината Продал си се за жълти стотинки. Затова лъжеш като съдран в полза на ДС и Радев. Твоето не е от незнание: опита за манипулация е виден. С такива като теб на България не й трябват врагове: вие се грижите да сме на дъното.
95
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ вият на умрело.
94
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 98 Тъжно е да се гледа, как някой от т.нар. български народ нарочно лъже за реалните обстоятелства, които са довели до умирането на хиляди негови сънародници, а отгоре на всичкото има наглостта да се подвизава под името "истината". Това напомня на най-злокобните методи на ДС от времената преди 89та. Явно с пълна сила се възражда режима на мрачните времена на терор и лъжа. България не я чака нищо добро. Бягайте от нея докато още можете.
93
7
 
9
 
! Отговори
Каца, ти ли си? преди 2 години
Когато в България умират по 250 на ден, а в цяла Западна Европа взета заедно двойно по-малко, когато изпреварваме Перу и Румъния по брой смъртни случая на милион души, да твърдиш че преминаваме леко през вируса, значи трябва психически да не си в ред и тотално да ти хлопа дъската.