ГЕРБ в офиса на "Труд": Умишлена саморазправа!

Според Тома Биков, акцията е "политическа поръчка"
6 дек 2021 18:45, Петя Славова
121

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Продължава драматичната ситуация в офиса на "Труд". ГЕРБ поиска извънредно заседание на Народното събрание заради случая.
Още по темата

"Идваме да видим дали има някой арестуван, това би било недопустимо, ако се случи. Това, което се случва с "Труд", е изключително опасно. Говорих с главния редактор. Тук става въпрос за умишлена саморазправа с медията. На тях не са им пращани фактури за наем и така не са могли да извършат плащания", заяви Тома Биков от ГЕРБ, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Той определи акцията като "политическа поръчка".

"Явно не харесват или не подкрепят настоящото управление и г-н Минеков като човек, който си тръгва след няколко дни, си изпълнява последния ангажимент към служебния кабинет", добави Биков.

Даниел Митов уточни, че вече са събрани нужните подписи за извънредно заседание на НС.

"За свободата на словото много се говореше. Сега служебният кабинет на Радев показа какво означава саморазправа с една медия", заяви Митов.

Журналистите от медията са получили протоколи за доброволно напускане на помещенията, които не са подписали, подготвят утрешния брой на вестника.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
11
 
13
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Ми като не иска да излиза от офисите за които не плаща да го арестуват за вьзпрепятстване на полицията и неспазване на распореждане - тъкмо ще плати и глоба , като не иска да си плати наема който дьлжиЗа наема министрството завежда дело и случея е приключен , той над нас обикновенните хора ли е , ако дьлжа и два лева ще ме осьдят и ще платя с лихвите аман от тарикати
57
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България вече властва беззаконието и саморазправата по комунистически. Безсъдебно решение или нареждане от прокуратурата... милиционерите на ЧашкоФ нахлуваткъдето си искат. |
56
4
 
9
 
! Отговори
Василев преди 2 години
Единият селски тарикат Блъсчо не иска да плаща, а другия селски тарикат Кулруротрегера не си търси задълженията с цел накрая да изгони другия селски тарикат и да прибере горница!Така ли ще го карате този живот селяни прости, хората след десет години ще кацнат на Марс, а вие се дърлите за материалното и кой над кого ще надделее и ще задлъжнее?Бати Бойко е велик, само той мисли за бедните , обикновени и онеправдани хора, докато хората с комунистическо самосъзнание преследват идеали!Агент Вини!ЦРУ
55
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дедо мин и дедо раш само създават поводи за скандали и цапат имиджа на правителството . нали уж тва щеше да е младежки кабинет и дъра бъра.
54
12
 
1
 
! Отговори
Генерал Дани Ятом преди 2 години
Ех,д а бех аз там, в чувале, в чувале, в 60 чували, щех ги извада! Вестник ша ми праат, другарят Радев ша плюят! Ама, ха!;)))
53
9
 
9
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До мак В Президентството полицаите не са разбивали офиси, значи..Те са си арестували нужните хора и са си отишли. Това, че Радев е толкова страхлив си е друг въпрос - чувства се човекът виновен и като видял полицаите, веднага ги е свързал със своите си вини, което му докарва сериозен стрес, значи...Радев знае, че е много виновен и не случайно поиска отлагане на свободата си от президентски задължения за да отдалечи съдебната разправа, която несъмнено го очаква - докато измисли някоя интрига!
52
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не им пречи да работят, бе! Да излизат на свободен наем и да си работят!
51
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помещенията са собственост на министерството и то си ги иска. Откъде-накъде някакъв Блъсков ще се запъне там и няма да излиза?! Да не му е бащиния това?
50
6
 
14
 
! Отговори
до 48 преди 2 години
като са вестник, медия да не да богове бе. В тая държава всеки се изживява над закона. Видиш ли били 4та власт. Четвърта миссиррка са.
49
10
 
7
 
! Отговори
до 50 преди 2 години
Т'ъпако... Полицията няма никакви права да спира тези хора да работят без решение на съда... Това ясно ли ти е?
48
4
 
7
 
! Отговори
С малки изключения преди 2 години
медиите у нас са контролирани от един кръг.В борбата за власт на Радев и сие,подкрепяни от олигарсите с медии,много важно беше да се "монополизира" информацията,да се дава едностранчиво,в конкретни дози,по определени "злободневни"теми,манипулиращи общественото мнение.Затова бяха мачкани и се мачкат даващите различна информация,която хората не трябва да знаят.Това ли са новите,на кои медии разчитат и защо само на тях(явно те са манипулаторите),това ли е свободата на словото,за което пеят?
47
8
 
11
 
! Отговори
до 48 преди 2 години
тези хора са предупредени преди месец мой, да си намерят къде да работят или да си платят.
46
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Блъсков от август е предупреден, че министерството си иска наема. Какво се ослушва досега? Или искаше точно това да стане - да го изхвърлят, за да нададе вой и герберастите да вият заедно с него?!
45
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това са действия на милиционери, а не на полицаи... Без съдебно решение или нареждане от прокуратурата... полицията няма никакви права да спира тези хора да работят...
44
17
 
16
 
! Отговори
мак преди 2 години
Извънредно заседание, стига де. Задълженията трябва да се плащат, трябва да се интересуваш, колко дължиш на наемодателя, а не да се правиш на ударен и когато ти напомнят за дълга да ревеш, че това е полит.поръчка. Освен това, герб се намесва, за да прави напук, а който чете медии той се сеща, каква хубава гербава трибуна са те, особено преди избори. А след нахлуване в президентството някой отиде ли там да се поинтересува от ставащото?
43
5
 
6
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен41 Амчи то няма нищо гнусно герберско, значи...И да искаш и да не искаш - няма!... И в склада няма!..Гнусното смърди от БСП и СИЕ, но нали сте си ***, нема как да схванете толкова сложни неща..
42
5
 
9
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисара преди 2 години
До ЛюбопитенАма ного си любопитен бре колега!Ти, някога ,някой да ти е казал,че Блъсковия Петю си плаща?Щото аз не зная за такъв момент!Когато си медия и можеш да нарушаваш законите /финансовите/ обвиняваш правителството в беззаконие. Опозицията надига вой от безсилие за издевателство и реваншисъм.Обвиняват бай Петко пенсионера /пазача/ на сградата за изпълнител на мократа поръчка.След което се намесват джандарите,собственика сменя управителя,той пък уволнява пазача и се разбират под масата
41
9
 
11
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен35 Няма значение на кого е имотът. Ако има договор, не могат да го мръднат от там! Окопали се, неокопали се са си твои интерпретации, които нямат нищо общо с действителността - винаги в такива договори имаше взаимна изгода!Както и да е! Но се действа диктаторски и това си е неоспорим факт! Труд са голяма публична фирма и унижението за нея е равно на унищожение - те не биха допуснали това, ако си имаха някаква идея за това, което става зад гърба им..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
40
14
 
9
 
! Отговори
Василев преди 2 години
Бати Бойко , ще ви изплющи селяни прости!!!Радев и Рашков да си налягат парцалите, че февруари ще бъде май!!!???Ще има милиони гладни и неплатежноспособни гърла!!!Агент Джина Рамбалджи!!!ЦРУ!!!
39
8
 
11
 
! Отговори
една жена каза преди 2 години
дедо мине се заяжда и тва му личи отдавна. решил е да си отмъсти на лошите гербери, дето не го настаниха на държавна длъжност толкова време. сега му паднаха в ръчичките.

Спонсорирани публикации