Полиция пред редакцията на "Труд"

Възможно е вестникът да не излезе утре
Обновена: 6 дек 2021 12:50 | 6 дек 2021 10:40, Александър Попов
165

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Полиция заварди входа на редакцията на “Труд”, възможно е вестникът утре да не излезе, съобщиха от медията.

"Издевателствата и терорът над единствената свободна печатна медия са в апогея си. Днес копоите на Радев отново ще се опитат да изхвърлят вестник "Труд" от редакцията му. Абсолютно незаконно, разбира се. Без да се съобразяват с делото, насрочено за след месец. При 100% платени наеми. С всички фактури и документи. Това представлява "промяната", приятели, написаха от редакцията.

"Труд" и Министерството на културата вече няколко месеца са в конфликт. Ведомството на Велислав Минеков иска медията да освободи заеманите помещения, които са на МК. Причината - неплащани наеми. От "Труд" контрират, че всичко е платено и се води дело.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още по темата: трудВелислав Минеков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
5
 
5
 
! Отговори
Диоген преди 2 години
ПолЮция е нашата полиция
79
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 86Никой не иска да го закрива. А да си плаща наема, щом се помещава в имот на държавата. Иначе имоти и офиси бол на свобония пазар. Дерзае и печата.
78
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До QanonВъпросът е принципен! Щом може аванта - ще е аванта!
77
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време беше на купените медии да се изчъгъркат ред е на ПИК лихвата медия на Недялко и Беновска.
76
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нацизма броди из Европа! У нас даже марширува пред редакциите. Ха познайте дали някоя медия в ЕС ще обърне внимание на това? Но пък ако се беше случило в Украйна! Леле какъв вой щеше да има!
75
2
 
6
 
! Отговори
говедо! преди 2 години
До Анонимен Ще ги изхвърлят след втория мандат на президента - за справка, ИК на ПрезРадко, ченге - ***, ченге - ***
74
10
 
10
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Днес деса герберска страдаше по тв за " свободата на словото ". Каква трагикомедия, каква мъка. И то от партия, която открито плаща на ЖОорналисти ( ***) . Когато някой не си плаща наема си тръгва, независимо от платената му ориентация и лИбоф по една партия. Като кафявото НЕщо ТРУД ви беше скъпо, десА, да им бяхте платили наема, не е ли редно, а те така да ви любят... Нищо не отговори и на въпроса за 112 място за свобода на медиите по време на Т.. улупа. Къде са сега пик, блиц,труд ?
73
7
 
17
 
! Отговори
говедо! преди 2 години
Така започва диктатурата! за справка - 1931г., Германия - Ваймарска република, НСП, АХ. И накрая - клади за квиги и бой на щурмоваци по инакомислещи. Анонимен
72
9
 
19
 
! Отговори
Ми добре преди 2 години
Свобода на словото, а? Да ни е честита Промяната.
71
6
 
10
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
В-к Труд що просто не си намерят друга сграда, а трябва да им плащат на тия?!
70
17
 
13
 
! Отговори
митко преди 2 години
Това не е медия,а герберодепесарски кафяв ***.Боко Тиквата и свинята Пеевски окрадоха доста.Да подхвърлят малко на мисирката си Блъсков.Жалка работа.
69
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петьо ДС Блъсков - старо милиционерско ***, обслужващо интересите на ГЕРБ-ДПС-ДС. Кога ще изхвърлят другите милиционери от НДК?
68
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подгониха ги и се сетиха да плащат наеми, ама късно...
67
10
 
16
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Тиквата и той не плаща наем за НДК :)))
66
0
 
18
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Труда е песен ама не е лесен :)))
65
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вестник Труд бяха спонсорирани от партия ГРОБ ПОСТОЯННО с милиони левове. И в замяна величаят партията загробила България. Дори вчера водещите им новини бяха против новите партии и величаеха еничарите от ГРОБ. много се надявам да затворят този смешен и корумпиран вестник !
64
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само като си помисля колко такива са на държавна или общинска хранилка и с десетилетия точат, сучат и не плащат, ако ги подпукат текъв вой и рев ще настане, че ще ни проглушат ушите! Тук не са свикнали така да ги пипат грубо и вярват в принципа гарван гарваному око не вади. Дано сега е различно!
63
16
 
19
 
! Отговори
Кънчо Спрънджев преди 2 години
А някой обясняваше, че при Борисов било диктатура. Е, сега ще разберете какво е диктатура. Цецо физкултурника ще ви се види като дете от детската градина. Скоро пак ще има има 10-ти ноември.
62
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На някои явно още не им се вярва, че мутрите си заминават полека-лека и идва време към Европа и да догонваме нормалните държави.Народа си каза думата и сега с всички сили ще помага за изграждането на един по-добър свят в тази прекрасна страна България. Вчера гледах репортаж за болници и лудници....Потрес е малко да се каже...Никой не е застрахован от нищо и всеки може да попадне на такова място. Тези 30 и главно последните 12 години са ужас.Европа видя репотртажа и не всеки може да издържи на г
61
10
 
15
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
И някакви облечени в полицейски униформи нахълтаха и се заключиха в счетоводството на вестника... Пълен произвол.