Полиция пред редакцията на "Труд"

Възможно е вестникът да не излезе утре
Обновена: 6 дек 2021 12:50 | 6 дек 2021 10:40, Александър Попов
165

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Полиция заварди входа на редакцията на “Труд”, възможно е вестникът утре да не излезе, съобщиха от медията.

"Издевателствата и терорът над единствената свободна печатна медия са в апогея си. Днес копоите на Радев отново ще се опитат да изхвърлят вестник "Труд" от редакцията му. Абсолютно незаконно, разбира се. Без да се съобразяват с делото, насрочено за след месец. При 100% платени наеми. С всички фактури и документи. Това представлява "промяната", приятели, написаха от редакцията.

"Труд" и Министерството на културата вече няколко месеца са в конфликт. Ведомството на Велислав Минеков иска медията да освободи заеманите помещения, които са на МК. Причината - неплащани наеми. От "Труд" контрират, че всичко е платено и се води дело.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още по темата: трудВелислав Минеков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
10
 
16
 
! Отговори
Кервана си върви преди 2 години
Въпросът е принципен и е свързан със законността на разни действия и бездействия. Но новите управляващи не са за буквата на закона, нали? Важното е да се действа за постигане на зададената цел. Накрая победителите не ги съдят... стойте и гледайте на какво ни насадихте с "предпочитанието" си към популистите.
59
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да съберем пари Блъсков да си плати борчовете! Пратете левче - да подкрепим свободната преса!
58
1
 
1
 
! Отговори
До 68 Гледна точка преди 2 години
Ммдаааа ! Нервен ! Мъка те е налегнала . Напусна те мъжът ти от Африка и сега си самотен, избиващ комплекси тук
57
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Блъсков плати си дължимото!
56
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз искам да видя коментара на Дневник по този въпрос. Със страх ли ще управляваме другарю генерал?
55
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Труд много отдавна не е вестник. Малкото неща, които съм прочел там са меко казано не само за съд на драскачите, но и за затвор....Подкрепям напълно. Всеки знае кой стои зад този вестник...Син депутат от Герб и много, много пари....
54
12
 
12
 
! Отговори
Коко Горилата преди 2 години
От 112 ще паднем на 135 място в света по свобода на меддите.
53
12
 
14
 
! Отговори
хахаха преди 2 години
На диктатора Борисов мекер.етата от Труд
52
7
 
11
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
Вие си ги избрахте.
51
13
 
16
 
! Отговори
Фридрих Енгелс преди 2 години
За радетелите на "промяната", ако не знаят - това се нарича - "Диктатура на пролетарията" !И няма да се оплаквате - вие сами си ги избрахте !
50
15
 
20
 
! Отговори
Баба Яга преди 2 години
Такива акции се правят в държави от третия свят. Фигурантът е диктатор.
49
5
 
4
 
! Отговори
До 59 Царя е гол преди 2 години
Е сега ! Царя може да е гол но ти си в дамско бельо. Между другото в какъв цвят е дамското ти бельо в момента ? Сложил ли си корсаж и жартиери ?
48
8
 
12
 
! Отговори
До 29 преди 2 години
Типичен комунистически пост! ,, Щом не е с нас ,значи е враг ! В кое време живееш бе млади другарю ? Такъв терор не е имало повече от 30 години! Типично действие и присъщо на хитлеровата СА /Щурмабтайлунг/ за справяне с пресата
47
9
 
15
 
! Отговори
Царя е гол преди 2 години
Време е някой да де огледа и да каже царя е гол! Прекаления светец и богу не е драг! Пътят към АДА е осеян с добри намерения! Много странно като влизаха новите в парламента, имаше адски много полиция, много напомнящо на встъпването на Байдън! Къде бяха ликуващите от Радост хора за да ви посрещнат, вас спасителните, избрани с обичта на народа? Защо ви посрещна полиция, както капитолия беше оградена, а не ръкопляскания, радостни възгласи, цветя и рози???
46
6
 
6
 
! Отговори
До 53 Гледна точка преди 2 години
Ооо ! Нищо не знаеш ти. Но може да разбереш. Какви идеи имам за такива като тебеГербероСороси просто ти е бедна фантазията. Един доктор от преди 45 година ще се преобърне в гроба от завист.
45
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Гледна точкаЗаради такива като Пеевски идват дни като 9.9.1944. Защото в един момент на народа му писва да го ... и почва да прави глупости.
44
3
 
10
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 2 години
Е, че то като у нас бе !
43
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Блъсков може и да е милионер. Но въпросът е принципен - щом може аванта от държавата, ще бъдем авната до последна капка кръв!
42
9
 
18
 
! Отговори
Дянков преди 2 години
Няма да излезе!? Това е добра новина за Блъсков, защото с 3 000 (три хиляди читатели) вестникът бълва загуби всеки божи ден.Същото е и с друг вестник на Бойко Борисов - 24 часа. С 8 хиляди читатели и там положението е на загуба, затова се правят разни инициативи с пари на министрества.Това е края на медиите на Бойко Борисов. Колкото до конкретния случай с Труд, който не си плаща наемите и данъците, това е най-малкото нещо, което следва
41
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво ! Точно така трябва да се започне промяната в България ! Първо наведени те слугински медии се затварят и се откриват нови съвременни независими медии.