Иван Димитров: Стоим зад членството на България в ЕС и НАТО

"Няма опасност от конфликт, да не се спекулира със страхове"
Обновена: 27 яну 2022 22:59 | 27 яну 2022 22:50, Веселина Йорданова
56

"ДБ най-твърдо стои зад политическата насоченост на България и членството в НАТО и ЕС. Няма реална опасност за конфликт. Когато нямаш политики, единствено ти остава да спекулираш със страховете на хората. Обикновеният човек се страхува за семейството и доходите си, войната е най-страшното нещо", коментира зам.-председателят на ПГ на "Демократична България" Иван Димитров в "Денят ON AIR".

След като парламентът намали състава на КЕВР, той посочи, че се надява регулаторът да работи по-добре.

"Не бих могъл да кажа нещо за г-н Иванов като специалист, не от вчера е председател на КЕВР. И хубавото, и лошото винаги отива при председателя. Това е част от цялостната реформа, която се предвижда за администрацията",

По думите му, в КЕВР работят редица специалисти, а в момента фокусът е върху експертизата. Не е нужно ръководството да се осъществява от голям брой хора, поясни Димитров. А в основната на реформата бил стремежът КЕВР да взима независими решения.

Очаква се Станислав Тодоров да оглави КЕВР, но Димитров не потвърди дали той е бил единствен кандидат за поста. След падането на мораториума, новият КЕВР трябва да се заеме с регулацията на този пазар, подчерта депутатът от ДБ пред Bulgaria ON AIR.


 


56
Още по темата: НАТОесКЕВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
3
 
! Отговори
Боли ме дедовия преди 3 месеца
Ти къде стоиш, само не говори от името на народа и от мое име??? Аз специално стоя на страната на доброто и справедливостта! А това е Русия! А ти евроантлантически продадажник и неблагодарник с двеста към автогарата, самолет за твоята любима хамерика или европа и дим да те няма!!!
41
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 месеца
Демократична България...Ясно.
40
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Активното мероприятие на МИ-6. опиращо се на "достоверна информация за нахлуване на Русия в Украйна" се провали! Руснаците го говореха през целия декември 2021 и януари 2022 и ето че тази тези НАЙ-СЕТНЕ стигна до мозъците на редица отговорни фактори от стрни-членки на НАТО, вкл. и от самата Велика Британия! Чудничко! До следващия път......
39
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
кои сте дето стоите?питахте ли народа къде и как стои?
38
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
полза от ес , нато имат само определен брой политици и управляващи които имат достъп до помощите , прословутите къщи за тъщи , приближени на властта по цяла България получават по програми субсидии и помощи без да работят затова и вият
37
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ами като допуснахме степендиатите на фулбрайт тоест ам. правитество да се разпореждат с държавата, всички минали оттам са слугинаж, между другото и даниел митов сега отгерб преди от демократите ,е същия предател ***
36
1
 
1
 
! Отговори
селянин преди 3 месеца
един по нагоре вика че има опасност бай Дън му виката на кой да вервам
35
6
 
22
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 3 месеца
Грешна позиция на костовистите от ДБ!Тия пак нареждат България в губещата страна!Водещите във военно отношение Русия и Китай и съюзниците им от БРИКС набират огромен брой съюзници и популярност в света !Англосаксонце се самоизолираха в малка групичка!По тази причина Франция също върви към напускане на тоя агресивен блок НАТО!Време е България да проведе референдум и да напусне НАТО!Да се обявим за неутрална страна , както предлагаше навремето БСП!
34
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Костовчетата дето разпродадоха дьржавата за скраб ревьт
33
13
 
6
 
! Отговори
Венци касапина преди 3 месеца
Ха ха ха!НАТО вън,Евросъюза-вън,бре!Но най-вече българите-вън от България,бре!И без туй сте най-стремглаво топящо се племе в Света,бре!Връщайте се у дивите алтайски степи откъдето се домъкнахте на коне и кобили преди време,бре!Тази Територия НЕ Е ВАША,бре!И когато изчезнете до 2031 г. то тогава "вашата"земя ще бъде само НАТО а пък новата Държава-регион на ЕВРОСЪЮЗА,бря!Ха ха ха!!!
32
8
 
23
 
! Отговори
Възраждане на СССР преди 3 месеца
ЕС и НАТО вън от България!! Закриване на Американакото посолство в София!! Задължително изучаване на Руски език и култура в училищата!!
31
4
 
32
 
! Отговори
???? преди 3 месеца
НАТО защо не плаща, че ползват базите в България???Колония ли сме или суверенна държава???
30
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ще им обърнем хранилката и ще почнат да писукат.
29
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Иван Димитров: Стоим зад членството на България в ЕС и НАТО" -- Какъв е този пигмей? Къде стоиш -- на линията на бързия влак ли? Членството на България в ес и нато не е от компетенцията на някаква партийка от крадци (демокрадци) и предатели. В Русия са казали базите на сащ вън или ще има превантивни удари по тях.
28
1
 
24
 
! Отговори
ПП Атака преди 3 месеца
България е в НАТО незаконно...................без референдум..................там ни вкара един антибългарин и ционист Соломон Исак Паси.................един ревльо и лигльо, който се фукаше с един стар Трабант!!!
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Умно" Ванче, ти деклараторе и лозунгарю, ти обладателю на политики най-твърдо стоящ зад политическата насоченост на България и членството й в НАТО и ЕС, кога разбра, че няма опасност от конфликт и, ако наистина няма опасност от конфликт, защо канадският Джон Траволта събира комисията по национална сигурност всяка седмица?
26
0
 
14
 
! Отговори
ББ преди 3 месеца
До Анонименняма заповеди...по-скоро слугинаж от нашите енич.ре,за пари...за власт ни продават...проблема е ние да имаме силите да им търсим отговорност...те заради това ни държат бедни,закриват училища...да сме неграмотни...гладният лесно се манипулира,у нас е вината...позволихме им да ни грабят...сега...македония...българите гладни,без доктори,не можем си купим хляб,да платим сметките на дпс-гроб-дружествата,телефони,ток,отопления...у нас е вината,че ги търпим...Свобода или Смърт!
25
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Човек трябва да прави разлика между "членство" и "робство"............Ние сме в ролята на "робство". Никой не ни пита за нищо, нямаме право на отказ от получените заповеди. От Запада получаваме само заповеди, санкции, обиди и вреда към националния ни интерес.
24
0
 
8
 
! Отговори
ББ преди 3 месеца
и Възрожденците...по кротко деца на соп/к/ола,да си чуждопоклонник за пари по нашите земи не е ценност,къде бяхте докато ни "санираха"лиляна и боко?къде бяхте докато менда...а не сме я забравили...лъжеше НС да обслужи...лотариите на божков...за комисионна,кога отговорност?...справедливи...еничарчета,къде бяхте когато боко наричаше народа ни "матрял"?къде бяхте когато боко и *** закриваха училища,производства,съсипвахе земеделието ни?къде бяхте при "ало Таньо"?...как пък сега се загрижихте...
23
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
33 години робство на Запада стигат! Времето е наше! Токът е наш! Газът преминава през нашите тръби! Революция и национално освобождение от Брюкселската империя, която ни е поробила!