ДПС със сигнал до Брюксел за нарушени права по време на изборите

Мустафа Карадайъ ги определи като безобразия
41
ДПС със сигнал до Брюксел за нарушени права по време на изборите
Снимка: БГНЕС

ДПС изпраща информация до ЕП и ЕК за нарушени права на български граждани по време на предизборните кампании през 2021 г., съобщи лидерът на движението Мустафа Карадайъ.

"Изпращаме обобщена информация до ЕК и до Европарламента за безобразията, извършени по време на предизборната кампания в деня на изборите на 11 юли и 14 ноември", каза той.

Според него тогава са били нарушени права на българки граждани, гарантирани от Хартата на права на ЕС, сред които правото на неприкосновеност, забраната за изтезания и нечовешки и унизително отношение, правото на свобода и сигурност, зачитането на личния и семейния живот, свободата на мисълта, съвестта и религията и други.

"На парламентарните избори и предизборната кампания за изборите на 11 юли и 14 ноември ние от ДПС получихме множество сигнали от български граждани, наши симпатизанти и наши членове, които са били подложени на натиск и тормоз от милицията в България. Българската полиция не би си позволила да извършва, каквито и да са незаконни действия. Ние подкрепяме всички законни действия на полицията и на органите на реда", посочи той.

Евродепутатът Илхан Кючук обяви, че всички действия са продължение на институционалното сътрудничество с европейските институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: ДПСМустафа Карадайъ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много добре казано: " Натиск и тормоз от МИЛИЦИЯТА". На Тази дума казва всичко за Рашков. Този човек все повече ни приближава към онези ужасни времена. Днес в НС ср прояви отново като злобно, троснато старче.
29
2
 
0
 
! Отговори
по Дайнов преди 2 години
"ДПС е класическа пост-социалистическа олигархия, която прави пари от това, че има власт. Днешната истерия показва, че властта се отдалечава от тях, а заедно с нея и парите. ГЕРБ, ДПС и Възраждане вече договарят бъдещо свое мнозинство."
28
2
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
дпс купува гласове с дървата за огрев какви турци има в селата на северозападада гласуват за тази корпорация ами колко паспорта са издадени на турски фирмисрещу инвестиции да се забрани гласуването в турция там българи няма
27
0
 
4
 
! Отговори
КИНЖАЛ преди 2 години
Слава на ВЕЛИКА РУСИЯ И РУСКИЯ НАРОД ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО.НАТО вън от България.Независима трябва да бъде държавата.Крадеца ДОГАН АГА и Мустафта пашата в затвора.Ердогна няма да ти помогне.КОй плашиш ти бе?ДАВАЙ Рашков.
26
1
 
4
 
! Отговори
Али резак преди 2 години
Ох лошо ми е!
25
1
 
3
 
! Отговори
Фреди Меркюри преди 2 години
Х а ха, мустафа, мустафа, ибрахим.!.
24
1
 
3
 
! Отговори
ИСТИНСКИ османскиРОМ преди 2 години
Гит бурда ва шенгене.!.
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Навършват се 149 години от гибелта на Васил Левски......Не опетнявайте този ден с това недоразумение, което само не може да се разбере какво приказва и на какъв език го приказва!!!!
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време е една петиция и тази партия да бъде изхвърлена като вредна и разделяща нацията.
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да гласуват хора, които не говорят езика и никога не са живели в страната, това е за Брюксел. Купувате гласове и е публична тайна. Такава престъпна шайка сте, че е крайно време да излетите от НС.
20
2
 
10
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Без гласовете от Турция и купени у нас дпс няма да е в парламента.
19
2
 
9
 
! Отговори
Цирк преди 2 години
Най големите куповачи на гласове ще се оплакват?!
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За пръв път от поне 20г ДПС няма да може да разпределя "порциите" и затова е този рев. Ще вият, ще плюят, та ха дано да има пак избори и някак си и те да захапят в управлението
17
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без гласовете от Турция ДПС е под 4%.А в България половината от гласовете им са им от ромите.
16
11
 
9
 
! Отговори
стига бе преди 2 години
Фирмата получила милиони за озеленяване на АМ Хемус, която забележете още не е построена е на ДПС. Същата фирма е озеленявала Росенец на Доган. Това ОПГерб-дпс крадеше от всичко, за което се сетите. Тоз дето не знае коя е Родината му майка имал поне 10 къщи за гости и той. Да вземат пример от Исус, който няма нищо, даже нямат ток, но върна парите, който намери. А тия ще върнат ли парите, които ОТКРАДОХА???
15
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия ли ДПС се оплакват, дето в продължение на 18 години купуваха ромите на изборите?? Всичките сте за затвора, ама щом турците си ви избират продължавайте да паразитирате на гърба на всички етноси в България
14
8
 
6
 
! Отговори
Ко? Да! преди 2 години
Комунистите работят по комунистически! Е, припомни си ДПС, какво е комунистическа власт, че май бяха забравили и в последните години активно работиха за реабилитацията й. Хак да са ви стражът на комунистическата власт Дамаджан и шефът му Румдю!
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коя ти е родината, бе Мустафа?
12
1
 
11
 
! Отговори
!!! преди 2 години
КОГА ЩЕ Я ЗАБРАНЯТ ТАЗИ "БЪЛГАРСКА" ПАРТИЯ. РЕАЛНО СИ Е 100% ЕТНИЧ..Е.С.КА!И ПО ИМЕНАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ - НЯКОЕ ДА ВИ ПРИЛИЧА НА БЪЛГАРСКО ИМЕ?!!!
11
2
 
16
 
! Отговори
Некъф преди 2 години
Точно тия ли ще говорят за честни избори. Всеки глас са го спечелили със заплахи или гато ги купуват!!!Най долната партия която трябва да бъде унищожена!!!Най много се чудя на електората им! Или са много глупави или се водят от идеята да разбият държавата в която живеят децата им и те самите. После искат да сме толерантни с тях! Я факоф