US посолството: Присъединяваме се към правителството на България

Мисията на САЩ у нас осъди решението на Путин
22 фев 2022 18:09, Красимир Ангелов
105
US посолството: Присъединяваме се към правителството на България
Снимка: БГНЕС

Присъединяваме се към правителството на България и другите наши съюзници, като остро осъждаме решението на президента Путин да признае така наречените Донецка и Луганска народни републики за "независими".  Това заявяват от посолството на САЩ у нас на страницата на дипломатическата мисия във Facebook.

Още по темата
"Това решение представлява абсолютно отхвърляне на ангажиментите на Русия по Минските споразумения, пряко противоречи на заявения ангажимент на Русия към дипломатическо решение и е открита атака срещу суверенитета и териториалната цялост на Украйна", посочват от посолството.

Под поста е публикуван линк към позицията на българското правителството по темата от официалната страница на Министерския съвет във Facebook.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
10
 
! Отговори
Значи преди 2 години
Добре че НИЕ сме взели правилното решение да осъдим и санкционираме действията на Русия , че иначе Американците нямаше да се присъединят - Така ли да го разбираме ?!
55
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм с българско гражданство и не осъждам ,а подкрепям! Не смейте да говорите за общи решения ! Американски Gъзолизaчи
54
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И според тези съждения какво да правят хората , подложени вече толкова години на геноцид , да търпят още толкова та дано омилостивят мъчителите си ?Не им ли стигат толкова осакатени и убити , изгорени живи или от фосфорните запалителни и уж забранени за употреба върху хора бомби ? Всеки има право на живот и като не им се позволява да живеят нормално те търсят начини да бъдат свободни и живи , което все пак е най -важното за всеки човек. От страни всеки може да съди и дава преценки .Срамно е това
53
2
 
8
 
! Отговори
Аз мисля,че преди 2 години
ЧИСТКАТА НАБЛИЖАВАДа хвърлят ядрените бомби и да се свършва ..Да зануляваме...,,....,
52
0
 
14
 
! Отговори
Трезвен преди 2 години
Лошото е,че големите батковци си мерят краставиците на голото ни дупе.Както винаги ,ке ги ядене.
51
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече става смешно и банално всичко това. Светът се променя, върви нанякъде, а тези от посолството дрънкат като съветски партийни секретари от времето на соца.
50
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как може да се потупа по рамото някой, който вече се е навел със зaдницaта към теб. Ето от Козяк знаят как.
49
4
 
18
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Наглостта срещу Русия няма да остане безнаказана.И ако говоря за наглост,то е защото американците ,познавайки добре историята на земята,която наричам е "Украина" ,лъжат. Лъжат и за Минското споразумение,защото е фактологическа истина,призната дори от евреинът Зеленски. Самият Зеленски открито отхвърли достоверността на Минското споразумение. Просто не знам какво още чакат Русия и Китай,че не унищожат варварите,които окървавиха светът ни. Цяла свят изпитва погнуса от САЩ.
48
0
 
4
 
! Отговори
Бг преди 2 години
Присъединете и 10-15 изтребителя подарък, имате в излишък стотици!!! Всичко друго е безмислено за българския мозък! Той не ви харесва все още!
47
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво се сетихте изведнъж за Минските споразумения? Путин 7 години настоява за тях, а Украйна категорично отказа да ги изпълнява. Да не взе сега друго решение?
46
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Американски продажници
45
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се присъединявате, вие сте заповядали тази "позиция".
44
1
 
13
 
! Отговори
Финансист преди 2 години
Не знаех, че посолствата са станари съдилища. То си е така в България, като няма ефективна правосъдна система, посолствата започват да съдят и осъждат. Честито на Гешев, Бойко Борисов и останалите, които са завършили академията на МВР-то в село Симеоново ! Както и на работещите в БНБ и банките в страната !
43
0
 
15
 
! Отговори
" селянин " преди 2 години
От бивши комунисти от САЩ и настоящи новоизлюпени комунистчета друго не може и да се очаква . Отново САЩ и Западноевропейските страни подкрепят корупцията , беззаконието и малтретирането на най-бедните и нуждаещите се от помощи хора в Република България .
42
0
 
6
 
! Отговори
Няма ли преди 2 години
Да избягате в Албания?
41
0
 
17
 
! Отговори
Нане преди 2 години
краварските слуги не осъзнават, че фащ и юрогея ни направиха от 9 милиона на 6 милиона, като от тях 2 милиона са шФеди... Те умишлено ги развъждат, като ни карат да ги храним Ние... Заради тях България се зароби с милиарди... Но все още има решение... Напускаме и нищо не връщаме...)))
40
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мустафа паша ще ви наложи кръвен данък - всички еничари да заминават за източния фронт.
39
2
 
5
 
! Отговори
НЕ ЖЕЛАЕМ преди 2 години
... Руски монополисти у нас----НАШИТЕ СА НИ В ПОВЕЧЕ.... ХАХАХААА.....!
38
1
 
11
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Незнам кой руски президент, независимо как се казва, би допуснал да му инсталират атомна техника на границата. Просто трябва да е луд. НАТО и Америка много гаделичкат мечката
37
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДОбре че бяхме ние, та те да се присъединят към нас! Такава била играта!