Велков: Арестът мобилизира ГЕРБ и показа, че няма недосегаеми

"България не трябва да участва в конфликта в Украйна"
Обновена: 18 мар 2022 22:44 | 18 мар 2022 22:44, Веселина Йорданова
43

"Замисълът на ареста е постигнал своята цел, не знаем дали там са проведени процесуално-следствени действия, разпити и тн.", коментира експертът по сигурност Славчо Велков в студиото на "Денят ON AIR".

Той припомни, че прокуратурата е информирана и са изпратени материали.

"Това има много голям политически отзвук и политически елемент, показа се, че няма недосегаеми. А на излизане от ареста зад Бойко имаше офицер от НСО, което означава, че той продължава да бъде пазен. Снощи не видяхме нещо подобно при задържането. Но беше очаквано. И е факт, че предизвика напрежение", допълни той.

Според него това е мобилизирало ГЕРБ и им е дало кураж.

"Ако не се видят всички гледни точки, те могат да го направят и герой. Така разпалено г-н Менко Менков защитаваше и Цветан Цветанов. Това действие, което наблюдаваме сега, отвлича вниманието от много по-важни неща, като иде реч за това, което се случва в Украйна и посещението на Лойд Остин", подчерта Славчо Велков в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му ракетите C-300 са изключително ефикасни.

"Изказването на премиера е само едната гледна точка, неслучайно е посещението на министъра на отбраната на САЩ, защото има редица разговори с други представители от НАТО, има среща в Словакия. И това е укрепване на източния фланг на НАТО. Един опит да се вдигне кураж в тази ситуация. Бойните действия продължават, но продължават и преговорите", заяви експертът по сигурност.

Той е категоричен, че България не трябва да отстъпва от тази позиция, която е залага и да предоставя каквото и да е, защото това я прави участник в конфликта.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: Славчо Велков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много алчното племе сме ,не заслужаваме държава !
35
1
 
2
 
! Отговори
Димитър Радев преди 2 години
Щом са ги мобилизирали чрез ареста на лидера им би трябвало тези от Герб да отиват доброволци. Не може хем вълкът им да е сит, хем и агнетата да са цели. Просто няма как да се извъртат като фурнаджийски лопати. Мотиката им отвръща на простотиите. Под мотиката има предвид българския народ. Ще ги тресне право в главите прости. Хората не толкова прости, колкото управляващите ги.
34
6
 
8
 
! Отговори
недосегаеми преди 2 години
Закононарушителя Рашков и Кир.Петков нарушил Конституцията по заповедна кгб диктатора.
33
8
 
6
 
! Отговори
NOTHING PERSONNEL преди 2 години
В СРАВНЕНИЕ С АРЕСТА НА БИВШИЯТ БУДОВ МИНИСТЪР НЕНО ДИМОВ,ТОВА ИЗГЛЕЖДА КАТО ИНДУЛГЕНЦИЯ ЗА ГРАБЕЖИТЕ НА ГЕРБ!!!"НИКОЙ НЕ Е НАД ЗАКОНА" - КАКВА ИДИЛИЯ ЗА НАИВНИЦИ!!!
32
11
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Борисов заговори за даване на отбранителни оръжия на Украйна и няколко часа по късно беше арестуван. Това е акция на руските служби, като с това предотвратиха оформяне на мнозинство в парламента за гласуване на предоставянето на тези оръжия на Украйна.
31
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пиарката не разбрахме какво общо има. Явно е отказала да ходи да прави снимки по къщите на големците , та не е удобна на двуполовото Кире .
30
2
 
8
 
! Отговори
До 29 преди 2 години
Търсири гащите на Мата Хари. Едната й обеца намерили в хладилника. Сигурно е нагъвала нещо,докато Шишко се е къпал.
29
5
 
13
 
! Отговори
Обаче, преди 2 години
,,показа се, че няма недосегаеми,, не е точно. Показа се,че могат да те окошарят без ясни доказателства. Да те лишат безцеремонно от адвокат. Да те задържат без обвинения и ако не си публична личност да нямаш шанс да получиш справедливост. Рашков е от школата на мракобесните комунисти .
28
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко за дванадесет години не е прекъсвал да пълни чекмеджетоБългария остана последна във всички негативни класации Всички които вчера плачеха знаят че идва и техният ред.Севдето и съпруга и ронят сълзи ,станали милионери с държавна заплата.Горанов не може едно смислено обяснение да даде за апартамента в който живее.
27
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е един анализатор който като го видиш на гелевизора трябва незабавно да го изключиш или най-малкото да натиснеш mute.
26
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-зле скалъпен арест не съм виждал. Арестуваха ги от безсилие и заради, това, че кабинета на Киро Пpocтото се разпада...
25
3
 
15
 
! Отговори
Кауфлънд преди 2 години
Колко бутилки олио откриха при обиска в къщата в Банкя?
24
1
 
21
 
! Отговори
Хм преди 2 години
И кво търсеха? Нотариален акт за гръцкия остров и къщата в Барселона ли?
23
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Управляващите показаха вандализъм и простащина, жалко за дипломите. След като се продадоха на комунистическите служби, на 4-та сила БСП. Жалки са, нелицеприятни- това са лицата на промяната, за съжаление. След тези незаконни арести ГЕРБ ще е по-силен и мобилизиран. Позорят България.
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Можеше преди да закрият Кремиковци да беше отлята една хубава българска гилотина за политици...
21
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво значи няма недосегаеми. Излезе ли? Излезе. Има ли дело? Няма. Е тогава за чий го арестуваха? Той да не е луд да държи нещо у тях си като знае че е на мушка. Пълен цирк
20
7
 
11
 
! Отговори
Чочо преди 2 години
ГЕРБ единствено може да ги мобилизира страхът им от зависимост в която са изписали от Борисов и сие!!!!
19
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 17 никога не бих гласувал за ИТН. И напротив, от както тиквун е на власт лично моя начин живот се е подобрил. Но не се е подобрило, защото тиквун ми е помогнал... Просто мразя далавераджии като теб и тиквата... Мястото ви е в затвора. Хем пр0сти хем нагли...
18
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И не се радвах, че са го хванали за един ден. Но ще се радвам при следващото му задържане, то ще е за доста по-дълго...
17
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 20 Хванаха Бойко, защото знаеха, че ще го пусне прокуратурата. Това беше атака срещу Гешев, не срещу Бойко. Сега Гешев се маха...