Захариева: Недопустимо, мракобесие и връщане в тоталитарните времена

Днес е Борисов, утре може да бъде всеки един от нас, заяви бившият министър
Обновена: 18 мар 2022 06:28 | 18 мар 2022 06:28, Елка Василева
72
Захариева: Недопустимо, мракобесие и връщане в тоталитарните времена
Снимка: Bulgaria ON AIR

В 21 век да отиваш по нощите без заповед за претърсване и изземване, да си измисляш някаква неотложност, при ръководителя на най-голямата опозиционна партия, е мракобесие и връщане в тоталитарните времена. Това заяви бившият външен министър Екатерина Захариева, която беше сред протестиращите пред сградата на Националната полиция след ареста на Бойко Борисов, предаде Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Тя откри отговора на въпроса за какво е акцията в поста на Васил Божков във Facebook.

"Това, което се случва, е недопустимо не само към бившия премиер, но и към който и да било български гражданин. Днес е Борисов, утре може да бъде всеки един от нас. Не бива така. Искаме отговорност от премиера, който ръководи този министър. Ще искаме оставката на целия кабинет", каза още Захариева.

Тя призова законите да се спазват и не видя нищо неотложно в този случай, тъй като делото срещу Божков е от преди година.

"Това е абсолютна показност и отвличане на вниманието на българските граждани. Включително и от ангажименти във връзка с войната в Украйна, от ангажименти, които са поемали", коментира бившият външен министър.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
В. преди 2 години
Е здравейте, тази Захариева, не иска ли на времето от ЕС дерогация да затваря хората заразени с Ковид? Каква подлост.
52
0
 
2
 
! Отговори
питащ преди 2 години
И ще има защо. Толкова си некомпетентна като юрист, че не може да бъде. Но беше министър нали. Пази боже България от такива като теб.
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По принцип така се упражнява контрола, като нарушиш закона идва полицията, за какви тоталитарни времена говорите. Ако няма доказателства ще го пуснат.
50
0
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
не никои от нас няма да бъде сега разбрахте ли защо властта трябва да се сменя на 4 години защото се олива и идват такива случки няма нужда да викате и дакрякате всичко си върви по процедурата накрая съда ще каже
49
1
 
4
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Кукло очилата,виждала ли си Иванчева,като слаба крехка жена,вързана за оградата с белезници пред съдебната палата?Толкова си га.на,мислиш само за дебелите пачки пари от измъчените българи.
48
3
 
7
 
! Отговори
Ваш та ма преди 2 години
Всички в затвора! Браво Киро, евала! Ама и Костов дето разпродаде и приватизира предприятията и той е да лежи с Бойко в пандиза! Да се разследват всички ще отнеме много време, но тези които съсипаха родината е редно да си платят! Унищожиха България с помощи на външни лица!
47
6
 
4
 
! Отговори
Сто преди 2 години
Ако имат данни за злоупотреби от Борисов, да го призоват, обвинят, осъдят. Показни акции, и тормоз в 22:00 е за сплашване, и говори за безсилието на управниците, и страха им от Борисов. Това са приоми от оня режим, и няма да се харесат на никой от вас.
46
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не може а трябва всеки от вас
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Захариева, вие как правите показани акции със спец полицаи. Тогава за тези хора не беше ли мракобесие?
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: Жертвички Вярно бе! Може би сбъркаха полицаите. Май трябваше да арестуват Бойко Борисов през деня, точно в 12 ч. на обяд, в центъра на София, примерно пред Народното Събрание, с белезници на гърба, проснат на жълтите павета, да свикат всички телевизии да го снимат като мaймyните в зоологическата, и така да го държат докато се стъмни!!!
43
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, права си друхарко Захариева, утре може да е всеки един от вас! Затова по-добре си трай, че току виж разбереш как се е почувствала Иванчева!!!
42
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А допустимо ли е да се изнасят в чували милиони от нашите пари за подкупи от магистрала Хемус госпожо Захариева?
41
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ти си на опашката.Как се строи подпорна стена хотел?
40
2
 
21
 
! Отговори
Жертвички преди 2 години
А Иванчева не я ли държаха на улицата цял следобед с белезници? Защо не каканижехте тогава? В президентството не нахлуха ли? Но вие бяхте на високи и добреплатени длъжности и се наслаждавахте разсеяно.
39
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Захарева мъжът ти работи нали, а на мен герб ми закри проектанската фирма, отне ми възможността да работя и да се самоусигурявам.
38
2
 
16
 
! Отговори
злост преди 2 години
Голямо кудкудякане, недстойно поведение, хленч, заплахи, клетви. Извинете, вие нормални ли сте? Не можете ли да дишате без Б.Б, докога ще ни го натрапвате като икона-водител? Не се ли наситихте на постове и пак постове? Зщо да няма срещу него полицейска акция?
37
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо да не може да е всеки един от вас утре?
36
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия премеъзнали и недоспали гербери не знаят какво говорят вече. Осъзнават, че кораба потъва и те съскат като малки мишлета на изпроводяк.
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко: искам в черно море да виждам само платноходки мир и любов. Също бойко: искам да знаете че 59 депутата покрепят Украйна и наща помощ в черно море . хааааа хааааа хааааа хааааа
34
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цялото управление на Бойко Борисов беше МРАКОБЕСИЕ и брутално ограбване. Но тогава мълчахте за това?

Спонсорирани публикации