Захариева: Недопустимо, мракобесие и връщане в тоталитарните времена

Днес е Борисов, утре може да бъде всеки един от нас, заяви бившият министър
Обновена: 18 мар 2022 06:28 | 18 мар 2022 06:28, Елка Василева
72
Захариева: Недопустимо, мракобесие и връщане в тоталитарните времена
Снимка: Bulgaria ON AIR

В 21 век да отиваш по нощите без заповед за претърсване и изземване, да си измисляш някаква неотложност, при ръководителя на най-голямата опозиционна партия, е мракобесие и връщане в тоталитарните времена. Това заяви бившият външен министър Екатерина Захариева, която беше сред протестиращите пред сградата на Националната полиция след ареста на Бойко Борисов, предаде Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Тя откри отговора на въпроса за какво е акцията в поста на Васил Божков във Facebook.

"Това, което се случва, е недопустимо не само към бившия премиер, но и към който и да било български гражданин. Днес е Борисов, утре може да бъде всеки един от нас. Не бива така. Искаме отговорност от премиера, който ръководи този министър. Ще искаме оставката на целия кабинет", каза още Захариева.

Тя призова законите да се спазват и не видя нищо неотложно в този случай, тъй като делото срещу Божков е от преди година.

"Това е абсолютна показност и отвличане на вниманието на българските граждани. Включително и от ангажименти във връзка с войната в Украйна, от ангажименти, които са поемали", коментира бившият външен министър.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То щото при вас не беше мракобесие. Да не говорим за убитите и изолирани журналисти дръзнали да критикуват вашия вожд. Справка-Милен Цветков.Също така журналистът от Варна,което убихте след като засегна Доган,когато говореше за оная тръба и след това го изкарахте,че се е самоубил.Вашия вожд е престъпник.И не благодаря ГЕРБ. Търпяхме ви години. Айде стига толкова!
32
1
 
23
 
! Отговори
ТАКА, ТАКА ... преди 2 години
Естествено, че първо трябва да е той, ама не после, а ЗАЕДНО с него и всеки един от вас.
31
0
 
19
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Не може, а трябва да бъде всеки един от вас. Визирам всички крадливи и продажни, които са в момента и някога са били инсталирани в министерства, парламенти, комисии и т.н.
30
5
 
10
 
! Отговори
fhhj преди 2 години
kurvoo maika ti deba
29
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малко цирк, за жалост явно Киро и Чашков само това желаят но не са наясно изобщо какво правят и дори това е некадърно скалъпена акция.
28
4
 
34
 
! Отговори
Тулупа от Банкя в цс преди 2 години
Захариева,а ако с арестите тръгнем и по веригата на долу,дали и ти няма да изревеш някоя вечер към 20-20-30 ч.,докато вечеряте в скъпото си жилище направено с крадени от нас пари?!
27
2
 
30
 
! Отговори
НОМЕР2 преди 2 години
"Днес е Борисов, утре може да бъде всеки един от нас"! ПРАВИЛНО! ВСИЧКИТЕ ГЕРБЕРОПИТЕЦИ В ЗАТВОРА!
26
0
 
39
 
! Отговори
Рашков преди 2 години
Тази да мълчи, че мъжът и е главния замесен в случая с "подпорната стена".
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато напиша украинка, и безработните евро-клошари почнаха минуси
24
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С тая шапка го докарва на бягаща украинка
23
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изчегъртването на тумора ГЕРБ продължава с пълна пара,без жал!!
22
1
 
27
 
! Отговори
Джордже Балашевич преди 2 години
Всички пари които получи шайката на ГЕРБ са откраднати. Вие гербаджиите сте богати грабежлии, крали безпаметно, от парите на хората, от българският народ. Грабихте от пътища , от лекарства, от пенсии ,от екология ,от земеделието, от армията от всичко . Тези които са задържани са малка част от крадливото ви племе. Ще има още задържани, вие го знаете, страхът се чете в очите ви.
21
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А вие като арестувахте Бобокови по същия начин, защо тогава не ревахте, че е тоталитаризъм? Тогава разчиствахте неудобните както ви падне. Ама не ревахте. Сега защо ревете?
20
4
 
25
 
! Отговори
Джордже Балашевич преди 2 години
Няма достатъчно време и място да изредя "добрините" които шайката от ГЕРБ сътворихте ,на хората , за тези години. Трябваше и Цветан Цветанов да е сред задържаните! Накрая ще кажа, ясно е,че вашият ръководител ви зариби и купи с милиони левове, но и вие имате деца, помислете за тях , не допускайте вашите деца, да плащат вашите грехове. Смирете се и замълчете, оттеглете се с наведени глави. Засрамете те се и се разкайте!
19
4
 
34
 
! Отговори
Джордже Балашевич преди 2 години
Дванадесет години прилагахте това "недопустимо мракобесие" спрямо вашите опоненти или спрямо хората на които искахте да заграбите бизнеса. Прилагахте го, мракобесието, с арести в ранните часове, с качулки, с насочени автомати към малки деца и жени, с влачене по земята на хората по бельо и пижами, при минус 10 - 20 градуса. Изпращахте наказателни отряди от данъчни, полицаи и представители на всякакви контролни органи, да притискат и блокират дейността и бизнеса на неудобните за вас хора и фирми.
18
5
 
24
 
! Отговори
истина е преди 2 години
Този престъпник отдавна трябваше да е в затвора !!!
17
2
 
31
 
! Отговори
да преди 2 години
Права си Захариева, и до теб може да стигнат арестите. Наглото ви управление, къпете се в откраднатите пари, цялата машина за крадене, която създадохте. Унизихте всички, които не ви бяха приближени. Така че, бъди спокойна, и до теб ще стигнат.
16
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Румъния две бивши правителства са в затвора, в България главният прокурор е отворил "чадъра" и пази големите крадци.
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Техноимпексова кога?
14
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма я дъртата вещица Меркел да пази ГЕРБ и бат Бойко...............лошо за крадливата шайка, лошо!!!