Нешка Робева: Не ставаме по-добри дори в празничните дни

Разпъваме всеки божи ден Христос, посочи тя
22 апр 2022 21:42, Анисия Иванова
77

Успяваме ли да открием Христос в сърцето си?

"Ако го търсим искрено, ще го открием. Не мисля, че ставаме по-добри дори в празничните дни, защото аз не знам дали хората осъзнават тежестта на Разпети петък и позора за човечеството. Христос влиза в Ерусалим на магаре, сегашните свещеници се движат в мерцедеси. Така че, когато търсим Христос в сърцата си, трябва да се запитаме живеем ли по този начин", заяви легендата в художествената гимнастика Нешка Робева в студиото на "Денят ON AIR".

По думите ѝ ние разпъваме всеки божи ден Христос, който иска да изкупи нашите грехове.

"Народът лесно се поддава на манипулация. Ние първо приключихме с качеството на образованието. В услугата на капитала подменяме ценностите си. Когато видях кого назначиха за министър на културата, аз онемях, в същия миг ми стана ясно кого сме поставили начело на държавата", изтъкна Робева.

Нейното мнение е, че обществото ни е разделено.

"Сега се делим за войната, която се води. Ние не заставаме на една позиция и да разговаряме, докато се стигне по споразумение. Ние проповядваме смърт, дори в тази седмица. Там загиват невинни от едната и от другата страната. Това е братоубийствена война, която се подклажда от християни", посочи легендата в художествената гимнастика пред
Bulgaria ON AIR

"Стават и чудеса от нашата човешка гледна точка, и тези чудеса обикновено ги правят хора, посветени, за да докажат, че има нещо извън нас, което съществува и ни води. То ни обрича, но ни дава и възможности да изберем", завърши Нешка Робева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
10
 
2
 
! Отговори
Те ни убиват преди 2 години
В България се изтезават хора от милиции близки до Борисов и Гешев! Крайно десни Екстремисти Екзекутират Българи с помощта на МВР Перник и РУ Бобов дол!.............Тотален колапс Сигурност, те ни убиват как да станем по добри!
10
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунисти да ни говорят и поучават за Христос?
9
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
9 такива като теб са ми много смешни. Приличаш на Тартюф. Никой не те кара да тълкуваш писанията буквално. Не случайно хората говорят за функционална неграмотност. Четене с разбиране.
8
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бащата на Нешка преди 44-та година бил изтъкнат учител в Габрово, заможен просветен човек. Но след 44-та година БКП го обявили за фашист и го притиснали до ъгъла. И той видял, невидял, започнал да симпатизира на БКП, та успял да набута и Нешка на световната спортна сцена.
7
7
 
6
 
! Отговори
Teo преди 2 години
Еххх, Христос ... не желая да го търся! Всеки търси нещо, спасител, лидер, месия ... Не искам, бе! Предпочитам сам да постигам целите си! Вярвам, че има нещо горе ... наречете го карма или ... нещо! Всеки си плаща, рано или късно. Храмовете(джамии, църкви, синагоги) са проводник на разговора с нещото! Щом Христос е син на тоя, дето е създал всички и всичко, защо трябва да се отнася различно с хората с друга вяра, ммм?
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами вижте кой е в парламента. Тоя там пееше "днеска ще попитам Нешка защо пускам кафява лента гореща..." Другия пък е чалгар. Третия тръгнал да си прави селфита и да се хвали че имал офис, министър бил и ги джаснал на американската платформа, в същото време юпитата и умнокрасавците от 20 години лъжат че ще правят електронно правителство, а само крадат и се правят на по американци от американците.
5
11
 
16
 
! Отговори
Питър преди 2 години
Кака Нешка - православната атеистка, фенка на окултния феномен Леля ви Вангя.... Заради нея гласувА за Барека, щото леля ти Вангя й рекла, че висок млад мъж ке опраи България ..... Хора, давате ли си сметка, че от 30-40 години хората, дето дават насока на нашата клета държавица не са мръднали - ни от екрана, ни в мислите си.... Е, как да стане тогава, как да вървим напред. Тези вампири лочат кръвта и духа ни
4
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Общи приказки. Щото ние не ги разбираме тези работи..
3
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, че беше БКП-то та и отвориха вратите към СССР, та видя съветската гимнастика, световния спорт и й създадоха кариера, иначе, сега Нешка щеше да разнася обръчите в някой квартален салон.
2
15
 
14
 
! Отговори
Лллл преди 2 години
Много я уважавам ! И е права . Войната взима жертви и от двете страни .
1
17
 
21
 
! Отговори
Краси преди 2 години
Жив ли е тоя вампир?Гнусната комунистка стана много вярваща!А БКП-то ни учеше,че "религията е опиум за народа"!