Майка от Асеновградско изостави децата си и изчезна

Бащата отказал да се грижи за тях
16 юни 2022 12:24, Йоана Цонева
16
Майка от Асеновградско изостави децата си и изчезна
Снимка: БГНЕС

Жена от асеновградското село Боянци остави 8-годишната си дъщеря Стоянка заедно с брата и сестрата на детето на биологичния им баща в Богданица и изчезна. Това се е случило на 17 февруари т. г. и оттогава майката не е обаждала и не е търсила контакт с децата.

Бащата нямал възможност и желание да се грижи за тях и още на 22 февруари Стоянка е настанена временно в центъра от семеен тип в Нареченски бани, информира "24 часа".

Още по темата
Родителите нямат близки и роднини, които могат да подслонят децата, не е открито и подходящо приемно семейство. Затова и от социалните служби предлагат момичето да бъде настанено в дома в за срок от 2 години. Идеята е одобрена от Асеновградския районен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 8 Абе бразилска история е. Близнаци са, ама от различни майки и различни бащи.
7
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 4 Иванов Жестоко е, но заради болно дете, родителите се лишават от две здрави деца. А болното си остава болно.
6
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еми крайно време е "майката" и "бащата" да бъдат:1. Принудително стерилизирани - при отказ, 20 години затвор.2. Лишени от всякакви помощи, социални, заеми и прочие - и без това държавата трябва да издържа 20те им деца.3. Абсолютна забрана за лекарска и долекарска помощ и на двамата. Няма никаква полза за обществото от съществуването им следователно усилия за него не бива да се полагат.
5
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъй е в ромските села
4
1
 
12
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
До МайкаА ако бяха болни какво? Щом създаваш дете, си длъжен да се грижиш за него!!! Още повече ако е и болно. Пълно е с болни деца, чиито майки не са ходили на изследвания и прегледи по време на бременността. Разбира се, грижите са отговорност и на бащата.
3
2
 
23
 
! Отговори
Майка преди 1 година
Каква е тази майка, която зарязва 2 здрави деца??? Това е безобразие и срамота! :( Моето дете се с увреждане и от бебе сме по болници и по лекари, но за миг не съм си помислила, че мога да я оставя, та тя е светлината на живота ми. Аз имам редкия късмет да отглеждат болното си дете заедно с баща му, но дори и да не беше с нас ...Дори не мога да го помисля това. Жалко за дечицата :(
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не е единичен случай.Ето ви друг такъв.Майка изоставя близначета на около годинка при биологичния им баща.Бащата намира адреса ,на който майката се е преместила да живее с нов мъж и оставя двете деца и багажа им пред блока и си отива.След сигнал до 112 от съседи децата,уплашени и ревящи се извозват от БМП до болница,придружени от полиция.Деиствието се развива късно през нощта.
1
15
 
5
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 1 година
радевисти сър! Забавляват се!!!