Арестуваха Трайчо Василев-Пиже за 24 часа

В сряда полицаи бяха нападнати в Самоков
17 юни 2022 15:23, Йоана Цонева
10
Арестуваха Трайчо Василев-Пиже за 24 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Трайчо Василев-Пиже е задържан за 24 часа във връзка с нападението над полицаи в Самоков в сряда вечерта. Предстои да му бъде повдигнато обвинение.

Към 21.30 часа в сряда, полицаи спрели за проверка в района на Самоков лек автомобил „Мерцедес". Докато извършвали действия, на място спрели други две коли и излезлите от тях мъже възпрепятствали полицейските служители да изпълнят задълженията си, след което се оттеглили заедно с единия от пътувалите в проверявания автомобил.

Още по темата
При нападението двама полицаи са получили наранявания, единият е с охлузвания по ръката, а колегата му - със сцепена устна, припомня Нова тв.

Веднага след това в Самоков започна полицейска операция с  участието на служители от ОДМВР - София, ГДЖСОБТ, Специализирани полицейски сили – СДВР. Целта беше издирването на извършителите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква полиция ,много страхливи ,ако е е друга държава тия да са застреляни
8
0
 
1
 
! Отговори
Flyer преди 1 година
Това ако беше САЩ или Русия нещата вече да са приключили. Особено в САЩ. Там да посегнеш на полицай означава много сериозно да си риташ здравната книжка. Но както и да е.
7
0
 
2
 
! Отговори
Въпросният г-н преди 1 година
мaнгacapян имал повече от 7 обвинения досега, включително за нападение на полицаи, и Бог знае още колко нерегистрирани престъпления. Вдигат на крак специални полицейски части само за да го... издирят?! А после? Той ще обещае повече да не прави така и ще го пуснат! Къде е правосъдието? Дано следващия път да пребие някой съдия или адвокат!
6
0
 
8
 
! Отговори
<><> преди 1 година
За сега само с онази група полицаи от Сливен се гордея ....дето в тамошната маАла нападнали 2-*** тяхни колеги и 5 часа сутринта 60 качулки влезнаха и ....няма младо няма старо няма женско няма мъжко ....стоп патрони , палки , кубинки ....от къщите по бели *** всички ги изкараха !
5
0
 
11
 
! Отговори
Бат Ваню преди 1 година
Тези полицаи защо са се накичили с пищови?
4
2
 
10
 
! Отговори
ХХХ преди 1 година
Отдавна ми е ясно че полицайте носят оръжие за красота ......Нали сме с "великите" САЩ ? Защо не вземаме пример от там ? Или ние само за слугинаж ?
3
0
 
14
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 1 година
ТРЯБВА др.КАЛАШНИКОВ ДА ВЗЕМЕ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ
2
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В повечето държави такива дето нападат полицаи, колегите им после ги приключват по бързата процедура. Но явно тук не смеят.
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
-Джон, какво става на вън? -Шведи Сър!