Петков убеден след срещата с Нинова: Диалогът продължава

Единствената му грешка била комуникацията
Обновена: 30 юни 2022 10:28 | 30 юни 2022 10:24, Анисия Иванова
130
Петков убеден след срещата с Нинова: Диалогът продължава
Снимка: БГНЕС

Кирил Петков и Корнелия Нинова проведоха изненадваща среща в стаята на ПГ на "БСП за България" в парламента. Срещата била по настояване на Петков, съобщи БНТ.

Дотук се стигна, след като Корнелия Нинова вчера обяви, че БСП спират преговорите с ПП заради изгонването на 70 руски дипломати. БСП спират преговорите с ПП за кабинет, призовават Радев да свика КСНС заради руските дипломати

Още по темата
Продължихме разговора и това, което трябваше да стане ясно е, че няма еднолично решение за изгонването на дипломатите. Видя се, че периодът е започнал от март, каза след срещата Кирил Петков.

Единствената грешка, която може би допуснах е комуникационното представяне на събитията. Трябваше да излезе от и в съответствие с институциите, които са работили по тази теза. Това беше диалогът и той продължава, заяви Петков.

Има непреодолими неща, които трябва да преодолеем. Най-важното според него е, че не трябва да се измества най-важният фокус - икономическото състояние и антикорупционната тема.

Въпросът е да се избегне кризисна точка, която не е от толкова голямо значение. Мисля, че диалогът с БСП продължава, защото основните рискове са много по-големи, отколкото кои институции какво участие са взели в едно такова решение.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДИАЛОГЪТ В ГЛАВАТА НА КИРИЛ ПЕТКОВ ПРОДЪЛЖАВА
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корнелия парламент повече няма да види..така че е готова на всичко да не пуска кокала
25
2
 
5
 
! Отговори
Прав ти път преди 1 година
До Аз: "Погнусен съм от България. Няма по отвратителна държава и по п.рост народ"? Като е така хващай си пътя вън от България. Такива като теб, които не харесват България и хората в нея, оттатък границата сигурно ги чакат с хляб и сол.
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
К'ъв диалог, бе? Тя открито каза, че не те иска като премиер.
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един попфолк! Едно Ферари! Един турбофолк фюрер! Слава Чакарака!
22
0
 
7
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 година
До Анонимен 24: "диалогът с БСП продължава " - Да се чете - Пазарлъка с БСП продължава" И кога според теб диалогът е пазарлък и кога не е. Каква е разликата според теб?
21
3
 
14
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Погнусен съм от България. Няма по отвратителна държава и по п.рост народ
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"диалогът с БСП продължава " - Да се чете - Пазарлъка с БСП продължава .
19
8
 
9
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
Киро избра най-неподходящият момент и най-неподходящият начин за тази политическа акция с изгонването на (прекалено много) руски дипломати. То се прави, но не по тоя начин. Ако просто са искали да им се намали бройката, можеха тихомълком да се договорят. Сега каквито и обяснения да дава вече проблемът е създаден. Ще бъде добре ако ПП наистина предложат друг за премиер. Просто да си разменят местата с Асен Василев например.
18
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Попфолкът продължава! Царство Чалгария абсолютна маймунархия на три морета! Слава на служебния цар Радо Шишарката и служебната царица Радка Пиратка! Има ли такава държава някъде другаде по света? Я се стегнете и ги изметете всичките тези клоуни и Чалгари.
17
5
 
16
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
АБЕ ХОРА ТОЗИ АНГЛОСАКСКСКИ *** ЛЪЖЛИВОТО КАНАДЧЕ КИРО, ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ МИСЛИ ЗА ФАКТОР В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА. НО НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО МУ ПРЕДСТОИ ПО НЯКОЙ РУСКИ СМИ СЕ ПОЯВИ ИНФОРМАЦИЯ - В КРЕМЪЛ СЕ ТЪРСЯТ ВАРИАНТИ ЗА ПРЕКЪСВАНЕ НА ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ С БЪЛГАРИЯ. ТОГАВА ЛЪЖЛИВОТО КАНАДЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЛИНЧУВАНО НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА.
16
3
 
12
 
! Отговори
да знаете преди 1 година
Тази държава заприлича на учебна пушка.
15
1
 
6
 
! Отговори
ъхъъъъ преди 1 година
Само споко, от утре ще има "евтин" сиропец, с 25 стинки надолу.......
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТБД е пред своя фактически край.Обезкостена от червен атеизъм,костовистки лъжи за реформи и мутеренско турска олигархия.
13
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
33 години само безумни управляващи, всеки зависим от нещо и някого, вече не се издържа.
12
4
 
25
 
! Отговори
Гуню преди 1 година
Стегна ли си багажа за Канада?
11
1
 
19
 
! Отговори
L. преди 1 година
Всичко хубаво, ама тази борба с корупцията стана като строежа на комунизма преди Десети! Сиреч дъвка за балончета.
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Големите "евро-атлантици" от ДПС, ГЕРБ и Президентството се снишиха от страх. Президента е ястреб на срещите на НАТО и пиленце у нас. Двуличие на един страхлив, егоистичен и властолюбив човечец. Няма го Борисов, .. да каже Аз Аз...и да го похвалят от ЕНП. Гледам ИТН, както бяха ербапи да се праща оръжие за Украйна, сега си искат разведките на Русия .. страхливи лицемери и те. Темата "Македония" също обслужваше Руски интереси - и там лъснаха страхливите ни "Евро-атлантици".. чудеса..
9
1
 
15
 
! Отговори
1ВИ СЛУЧАЙ В ИСТОРИЯ преди 1 година
КИРЧЕ ЕМИГРИРА ОТ КАНАДА В БЪЛГАРИЯ........ ХВЪРЛИ СИ КАНАДСКИЯ ПАСПОРТ, ЗА ДА ДОЙДЕ В ПОДРЕДЕНАТА ОТ БОЙКО /ГЕРБ СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ......ТАКИВА СА ФАКТИТЕ......
8
6
 
21
 
! Отговори
"Единствената г преди 1 година
която МОЖЕ БИ ДО ПУСНАХ... " Самозабравил се нарцис,огледален образ на тиквата с купена диплома!