Петков убеден след срещата с Нинова: Диалогът продължава

Единствената му грешка била комуникацията
Обновена: 30 юни 2022 10:28 | 30 юни 2022 10:24, Анисия Иванова
130
Петков убеден след срещата с Нинова: Диалогът продължава
Снимка: БГНЕС

Кирил Петков и Корнелия Нинова проведоха изненадваща среща в стаята на ПГ на "БСП за България" в парламента. Срещата била по настояване на Петков, съобщи БНТ.

Дотук се стигна, след като Корнелия Нинова вчера обяви, че БСП спират преговорите с ПП заради изгонването на 70 руски дипломати. БСП спират преговорите с ПП за кабинет, призовават Радев да свика КСНС заради руските дипломати

Още по темата
Продължихме разговора и това, което трябваше да стане ясно е, че няма еднолично решение за изгонването на дипломатите. Видя се, че периодът е започнал от март, каза след срещата Кирил Петков.

Единствената грешка, която може би допуснах е комуникационното представяне на събитията. Трябваше да излезе от и в съответствие с институциите, които са работили по тази теза. Това беше диалогът и той продължава, заяви Петков.

Има непреодолими неща, които трябва да преодолеем. Най-важното според него е, че не трябва да се измества най-важният фокус - икономическото състояние и антикорупционната тема.

Въпросът е да се избегне кризисна точка, която не е от толкова голямо значение. Мисля, че диалогът с БСП продължава, защото основните рискове са много по-големи, отколкото кои институции какво участие са взели в едно такова решение.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
3
 
! Отговори
Харвард преди 1 година
Но петков с неговаия "украински харвард" не се е откзал от поста, въпреки молбите към харвард, понеже е символ на украинския разпутинизъм и то "от научно естество", сори за нечелите история и тези които е разбират ел eментарни екологични явления, като това че този прави златния хамбар на троя построен при ББ да свръх затопля
46
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корнелка едва се докопа до властта, как ще я пусне
45
3
 
28
 
! Отговори
123 преди 1 година
Не ти е грешката в комуникацията. Ти самия си грешка на природата.
44
2
 
23
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
Като видя канадеца и веднага ми се приисква да дам глас за вьзраждане на избори
43
7
 
7
 
! Отговори
Митрофанова преди 1 година
Мечтата на БСП,ИТН и Възраждане ! Румен Радев да е на една маса с Путин и Лукашенко ! Слава на БКП!
42
1
 
9
 
! Отговори
состин преди 1 година
Кирчо не разбра ли че като се бие от земята че е западно настроен с другарката Нинова няма какво да се пазари. Този човек става все по объркващо хаотичен. Иска запада а си играе с комунистите на пазарлъци... Малко като отклоненията на трифонов, който пее чалга, облякъл се като терминатора и докъто пее чалка показва постоянно знака на метъла...
41
1
 
17
 
! Отговори
м...да преди 1 година
Бръмбарите в главата на Киро много са се разборшували!
40
2
 
16
 
! Отговори
goerg преди 1 година
Днес, защо изтрихте коментара ми. Просто повтарям: предпочитам Бойко да ме краде, отколкото тоя харвърд *** да ме гласи по такъв нелеп начин
39
1
 
13
 
! Отговори
Питане преди 1 година
Кой лъже по-добре - Госпожа Лъжа или Киро лъжеца. В резултат ще ни натресат за премиер Кокорчо Крадеца, а Корнелка ще продължи да краде двойно повече.
38
2
 
4
 
! Отговори
Николай от Николаево преди 1 година
Довечера в 19 ч. по правителствения канал Опра Уинфриева ще направи изявление, с което ще подкрепи Кики в борбата му с всички видове мафии.
37
4
 
7
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
Дано по скоро радев назначи служебно правителство до изборитеДосьсипаха ни само за -6 месецаНикога повече глас за пп ,дб, бсп от мен
36
1
 
14
 
! Отговори
перко преди 1 година
На всяка крачка равиш грешка. Непрекъснато се на . кваш и търсиш някой да те бърше.
35
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТЕ КОМОНИСТИТЕ ТРАДИЦИОННО ИМАТ ПРОБЛЕМ С КОМУНИКАЦИЯТА... ДАЖЕ ВЪОБЩЕ ГИ НЯМА В ТАЯ ОБЛАСТ. ЕТО ПУТИН НЯМА НИКАКВА КОМУНИКАЦИЯ С ВЪНЩНИЯ СВЯТ, ЗА КИМ И ДЗИНПИН ДА НЕ ГОВОРИМ!
34
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дългия Ви каза още миналата година че Киро и Асен са измамници, ама Вие не та не:)
33
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този кривоуст Пинокио, на когото носа расте непрекъснато, да събира багажеца и с тортарката и дечищата да се връща в Канада! За какви договорки говори ? Той е Премиер в оставка, защо допускаме да продължава да ни тласка към дъното, в което сме вече? Корнела за пуста власт, с радост ще си преотстъпи г.за!
32
9
 
3
 
! Отговори
Боко преди 1 година
Е виновен. Някаква герберска калинка от МВнР подписала и връчила нотата зад гърба на Ганчовска за да скара Киро с БСП и с ИТН.
31
2
 
18
 
! Отговори
нормален преди 1 година
кире земете се с нинова под ръчичка и фащайте гората .
30
1
 
18
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
Кирил Петков изпозва една техника много характерна за жителите на Северна Америка на север от Мексико: сам си анонсира, сам се убеждава и сам си вярва и очаква и другите да му повярват... Но тук е Европа.
29
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
по-добре да се скрие тоя
28
6
 
4
 
! Отговори
Червенушко преди 1 година
Какъвто народът такива и политиците ! Факт е че България е на първо място по комунисти на глава от населението е ЕС ! Затова няма да се оправим никога ! Не може БСП ,ИТН ,Възраждане и Румен Радев сърцето да им бие за Русия и да искаме нещо положително да се случи !