Семерджиев хващан 6 пъти без книжка и е системен наркоман

Шефът на КАТ: Над 30% от водачите шофират под въздействието на алкохол или дрога
Обновена: 7 юли 2022 11:47 | 7 юли 2022 11:47, Елка Василева
310
Семерджиев хващан 6 пъти без книжка и е системен наркоман
Кадър: БНТ

Георги Семерджиев е хващан 6 пъти без книжка, има 80 отнети точки и е системен наркоман. Това обяви шефът на Столичната пътна полиция комисар Тенчо Тенев на изслушването му в Столичния общински съвет.

Комисар Тенев подчерта, че те са си свършили работата, но Семерджиев така и не е осъден за провиненията му на пътя, предаде БНТ.

Още по темата
През 2014 г. и 2016 г. са му образувани досъдебни производства за това, че управлява без свидетелство за правоуправление.

„Миналата седмица столичната полиция го залавя да шофира след употреба на наркотици. Отнето му е и швейцарското свидетелство за управление, което притежава. Същият водач след известно време слага фалшиви номера на автомобила и започва да се движи по улиците на София“, обясни още Тенчо Тенев.

Той изреди и още нарушения на Георги Семерджиев, при които столичната полиция е взела отношение.

„На 10-ата минута след катастрофата бяхме на мястото на тежката катастрофа в София на бул. „Черни връх“. Изключително тежка и неприятна гледка“, каза още директорът на "Пътна полиция" към СДВР Тенчо Тенев във връзка с инцидента с две жертви, при който бе задържан Георги Семерджиев.

Комисар Тенев даде отчет за работата на дирекцията по отношение на затягане на контрола по пътищата.

Той каза, че статистиката е стряскаща и над 30% от водачите шофират под въздействието или на алкохол, или на наркотици.

За миналата година да шофират под въздействието на наркотици са хванати 128 водачи. За тази година досега - 178. Водачите с алкохол в кръвта, заловени от "Пътната полиция" миналата година, са 238, тази само досега 298.


„Ние сме административно наказващ орган. По-големите институции – прокуратура и съд, трябва да вземат решение дали този човек трябва да бъде съден“, допълни Тенев.

„Не можем да огреем навсякъде. Ако има възможност Столична община да ни осигури малко средства и да сложим на повече булеварди стационарни камери за заснемане на скоростта“, призова комисар Тенев, цитиран от bTV.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя иммбииицил кой го е пуснал от Карлуково?
172
0
 
3
 
! Отговори
Тутурутка преди 1 година
Ле, ле мале кой туй нещо дет му израсло на горното нешо? Имате ли снимка на долното нещо? За да запеем! "Ле, ле мале кой туй нещо дет му израсло на долното нещо!"
171
0
 
2
 
! Отговори
Бай ти Он преди 1 година
До РокиГосподин Роки. Ако И ти, вместо да плещиш глупости, не си анонимен и се бориш И ТИ с тъпанарите-***, дето правят золуми, карат с превишена скорост, неграмотни са... ИТН!, всичко щеше да бъде друго. Но си анонимен мишок
170
0
 
13
 
! Отговори
Роки преди 1 година
Защо този човек не е в затвора, господа фуражки ?
169
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не прилича на такъв човек, странно
168
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунист начело на МВР!?!?!Оставка!!!!
167
3
 
3
 
! Отговори
Комунист преди 1 година
Този е или БСП или ДБ
166
0
 
9
 
! Отговори
Софиянец преди 1 година
Не държава а клоуниада
165
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо не става от тая държава а такива като тоя не са основния проблем - навсякъде пълни мишки и тарикати на дребно, този поне му стиска да е в голямата игра
164
1
 
16
 
! Отговори
Az преди 1 година
Абсолютно издухан е тоя...
163
0
 
31
 
! Отговори
До 204 преди 1 година
В САЩ има прецедентно право. Няма НК. Какво щял да получи там, е неясно, но най-вероятно щеше да е застрелян от проверяващ полицай на място. Както по-рано имаше статия- заплашвал бил полицай. Айде заплаши полицай в САЩ и те оставят на място.
162
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иначе казано Тенев да подава оставка МОМЕНТАЛНО и КАТ да се закрие. Че заплатите им ги плащаме НИЕ- тия 200к души у нас с доход над 10к лв..
161
1
 
2
 
! Отговори
ddd преди 1 година
До АнонименA неплащаме на данък печлба от лукоил нефтохим за 20 години са над 80 милиарда
160
5
 
21
 
! Отговори
СССР преди 1 година
ПОЧВА ДА СЕ ПОДРЕЖДА ГЕРБАВАТА КАРТИНКА,КАПИТАН АНДРЕЕВО ТАКИ,ГЕШЕВ,БОРИСОВ ,СЕМЕРДЖИЕВ СМЪРТ ,НАРКОТИЦИ,ЧАДЪРИ,ГЕРБАВА ГЕШЕВСКА РАБОТА.
159
1
 
31
 
! Отговори
Ivan преди 1 година
Тя милиционерската глава е безкрайно куха,което е повече от ясно.Вчера в подобна статия беше обяснено от експерти,че не е нормално 90% от контрола по пътищата да е оставен на камерите,тоя пак камери иска?!Абе не разбрахте ли,че камерата живот не спасява,събира само пари.Като снимаш някой и той разбере след два месеца(щото всички сте добре скрити в храстите) да не би да го спираш да убие?!Не знам още какво трябва да се случи,че някоя шапка да седне да помисли(което е почти невъзможно)!
158
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 196 Има акции за алкохол и наркотици. Но се обявяват и се позиционират на неподходящи места. Знаят се рисковите места, дните и часовете. Но се отчита само дейност. Всички знаят какво става нощем по бул. Черни връх. Но..... Но пътя води към квартала на "забогателите" и не знае чии интерес ще засегнат. Нямам нищо против състоятелните хора. А към начина на забогатяване на немалко от тях.
157
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама разбира се, те са си свършили работата, всички са си я свършили, само дето 2 млади момичета са мъртви. Тия същия можеше да пребие/убие всеки на пътя, кой знае още колко има такива. Но иначе са си свършили работата. Пишат фишове за фарове, но иначе масови акции за наркотици няма. Би трябвало да проверяват всеки петък, събота и неделя вечер всички наред. Като в Испания, застават някъде и всичко живо се тества.
156
11
 
10
 
! Отговори
Крива пияна ракета преди 1 година
До поредният гербавКакъв ГЕРБ те боде изодзад. Нали Дамаджанов смени де що хвана по върховете и РПУ тата в МВР. Путин, ГЕРБ и ББ виновни и за слънчевото затъмнение! Нали проведе реформа. Този миналия месец е трябвало да бъде арестуван. След една година яко изчегъртване на гербери и реформи.
155
1
 
8
 
! Отговори
shofior преди 1 година
Освен камери трябва да стане като френските градове и селца през 500 м кръгово кръстовище. Тъкмо засилиш и трябва да намалиш, освен ако не искаш да кацнеш в средата на кръговото.
154
0
 
10
 
! Отговори
строя Дунав Мост 2 преди 1 година
Както казва Пасков - Въоръжавайте се не само с овче търпение!