Хванаха доведения брат на Семерджиев да кара пил

Отчетени са над 2 промила алкохол в кръвта му
8 юли 2022 12:24, Йоана Цонева
82
Хванаха доведения брат на Семерджиев да кара пил
Снимка: БГНЕС

Хванаха доведения брат на Георги Семерджиев да кара под въздействието на алкохол. На 5 юни Георги причини тежка катастрофа с две жертви на 22 и 26 години до метростанция "Европейски съюз" в столицата.

Към момента информацията е, че дрегерът е отчел над 2 промила алкохол в кръвта на водача. Става въпрос за син на бащата на Георги Семерджиев от втория му брак, съобщи Fakti.bg.

Още по темата
При инцидента Семерджиев се ударя в такси, след което джипът му се блъска в асансьор на метрото и се разполовява. Именно разполовената част от колата помита двете млади момичета, които са били на тротоара по това време. След инцидента Семерджиев е напуснал мястото на инцидента, но по-късно бе задържан.

Мярката за неотклонение на Георги Семерджиев по искане на Софийска градска прокуратура ще се гледа в събота от Софийски градски съд. Припомняме, че вече е взета кръвна проба на Георги Семерджиев, както и от полицайката, която му е помогнала да се укрие. Това се е случило след разрешение от съдия, защото двамата са отказали доброволно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
До Гого под номер 68 - тя "полицайката" още при назначаването си ,едва ли е назначена с тази функция ,а като част от ОПГ ,вътре в самото МВР.
71
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
И това е "добро дете" ,което вследствие ,което пак някакви "гадове" са му нанесли житейска травма ,която го е" пречупило"и то "горкото" също ,като сина на баща му от вторият му брак ...Явно материалът е "качествен" и поне при третият ще се получат нещата без травми за "нежните души" ,които създава и вследствие на ,които те убиват невинни хора и то съвсем умишлено!
70
0
 
3
 
! Отговори
с любов и разбиране преди 1 година
и тоя ли майката го е гледала в любов и никога не го е лишавала от разбиране, прегръдка и още неще
69
0
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Този кара по-добре от брат си на дрогирана глава.
68
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бащата е сварил ракия. Докато не я изпият, децата няма да мирясат.
67
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
бащата е генерирал лош материал в обществото ....
66
0
 
5
 
! Отговори
Дедо Гочо преди 1 година
Каскет пребери си версиите и защитените свидетели
65
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ееееее Тея батси семето недъгаво!!!!
64
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нема бе! Един специалист ръси мозък, че требе пробация и програма за корекция. Скоро да чакаме и нас да ни гърмят по училища и молове разни хаховци, дето се "лекуват" сред хората.
63
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лоша семка, бре... Жалко, че не те стават жертви на собственото слабоумие, а невинни хорица. Май адът се намира на Земята?
62
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-объркващо не можеше да бъде написана тази статия. Започва с брата на Георги, изведнъж вече се пише за Георги, в следващия момент отново за брат му.... И катастрофата била на 5-ти юни. Неграмотни драскачи
61
0
 
13
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 година
Снощи се прибирам мъртво пиян.Не искам да пуша,да пия,да ям. Все ми е на акъла,че тия не живеят в своя паралелна реалност.Без адекватни наказания никога няма да се оправим..Ако някой такъв *** ме блъсне и съм в състояние да изляза от колата ще има загинал при катастрофа.Пък после да става каквото ще.Случаите при които пияния *** оцелява,а оставя някой инвалид за цял живот са хиляди.
60
1
 
26
 
! Отговори
Гого преди 1 година
Тя полицайката до 2 дена няма да е полицайка вече... А те тия цялото семейство са *** и наркомани
59
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия цялото семейство са наркомани и алкохолици май.
58
0
 
19
 
! Отговори
Борис I преди 1 година
"Жената, децата и целият му род...."
57
6
 
18
 
! Отговори
МОЛЯ, преди 1 година
НАПИШЕТЕ кой Е ДЯДОТО Атанас СЕМЕРДЖИЕВ, за да не се чуди г-н РАШКОВЗАЩО!???И има ли ПРОМЯНА от 1948г.в БългарияИли е НРБ и се тачят СССР и партизани.
56
2
 
22
 
! Отговори
що за семайстви преди 1 година
те децата на червените гnиди са такива наркомани и пияници в България си живуркат добре ченгета и политици ги пазят ехххх Българиооо
55
1
 
23
 
! Отговори
Естрад преди 1 година
Госпожо Богдана Карадочева, моля да внимавате с пожеланията в песните си! Ето до доброто същество застана поне още едно! Сега доволна ли сте?
54
2
 
45
 
! Отговори
Джоруел преди 1 година
Aз ви казах! Цялото семейство Адамс са за рециклиране! Полицайката дето заплашва хората, не е ли измислила как да покрие брата?
53
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Надрус*аната полицайка Симона си е махнала акаунта вече:)))

Спонсорирани публикации